Ο εξαντλημένος «Πάπι» και ο φορμαρισμένος Σουηδός

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου έχει ξεχωρίσει ο Andres Guibert.

Προγνωστικά Euroleague: Επιλογές φόρμας στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα στο ΟΑΚΑ κάτω από δύσκολες είναι η αλήθεια συνθήκες για το ρόστερ του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Παπαπέτρου επέστρεψε μεν στις προπονήσεις αλλά ήταν 10 μέρες εκτός δράσης. Ο Νέντοβιτς δεν θα παίξει. Ο Οκάρο Ουάιτ είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Φλόιντ ίσως δεν παίξει. Γενικώς πολλά ερωτηματικά για τους πράσινους που θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που παντού και πάντα παίζει το ίδιο μπάσκετ, δίχως συναίσθημα και δίχως να λογαριάζει τον αντίπαλο.

Το σκοράρισμα του Παπαπέτρου δεν προσφέρεται παντού και εκεί που το “βρήκα” θα ποντάρω το under 12,5 πόντοι περιμένοντας να μην έχει αντοχές μετά από 10 μέρες εκτός, να είναι γενικώς διστακτικός και λογικά περιμένω να παίξει λιγότερο απ’ ότι υπό κανονικές συνθήκες.

Στον αντίποδα ο Σουηδός γκαρντ της Άμπα Έρικσον προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις. Μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του και βρήκε ρυθμό έγινε ξανά ο ηγέτης της γερμανικής ομάδας έχοντας σκοράρει 19, 20 και 21 πόντους στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Οπότε αξίζει το 1.85 του over 12,5 πόντοι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου
Παπαπέτρου under 12,5
1.87
BET: 25 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου
Μάρκους Έρικσον over 12,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις