Παναθηναϊκός – Άλμπα: Παιχνίδι που κρύβει παγίδες

Προγνωστικά

Το σημερινό Bet of the day μας πηγαίνει προς... ΟΑΚΑ μεριά, εκεί που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου.

Το Bet of the day ντύνεται και πάλι στα μπασκετικά του και «επισκέπτεται» με προγνωστικά το ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Στάδιο: ΟΑΚΑ

Χωρητικότητα: 18.500. Στα πρώτα 5 παιχνίδια της σεζόν ο μέσος όρος προσέλευσης ήταν 5.474 θεατές.

Διαιτητές: Λουίτζι Λαμόνικα, Κάρλος Περούγκα, Γιόσιπ Ραντοίκοβιτς

Προϊστορία ομάδων: Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 7 φορές για την Euroleague μέχρι τώρα με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 4-3 στις νίκες. Στα παιχνίδια που έγιναν με γηπεδούχους τους «πράσινους», οι δύο ομάδες μετρούν από 2 νίκες.

Παναθηναϊκός

Θέση: 17η με 3 νίκες – 10 ήττες

Ρεπορτάζ: Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επιστρέφοντας στις κακές εμφανίσεις στην Euroleague. Για το ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε την Τρίτη το Λαύριο με 102-83 με τον Έβανς να πραγματοποιεί την πρώτη πραγματικά καλή του εμφάνιση με τα πράσινα με 22 πόντους. Η συγκεκριμένη νίκη όμως επισκιάστηκε από το διάστρεμμα του Νέντοβιτς, ο οποίος θα χάσει το σημερινό παιχνίδι.

Stat attack: Όλες οι νίκες του Παναθηναϊκού έχουν σημειωθεί στο ΟΑΚΑ, εκεί που σκοράρει 79,6 πόντους. Καλύτερος σκόρερ για την ομάδα του Πρίφτη στην Euroleague o Μέικον με 15,4 πόντους.

Αγωνιστικά νέα: Απών ο Νέντοβιτς λόγω του διαστρέμματος του, αλλά και ο «φευγάτος» Φλόιντ. Δεν βρίσκονται στο 100%, αλλά θα αγωνιστούν Παπαπέτρου και Οκάρο Γουάιτ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Άλμπα Βερολίνου

Θέση: 14η με 5 νίκες – 8 ήττες

Ρεπορτάζ: Προέρχεται από δύο σπουδαίες εντός έδρας νίκες στην Euroleague, κερδίζοντας τόσο την Μακάμπι με 91-86, όσο και την Αρμάνι Μιλάνο με 81-76. Βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» γενικότερα, ενώ το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται πλήρης, αφού έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο «μπομπέρ», Μάρκους Έρικσον.

Stat attck: Εκτός έδρας μετράει 2 νίκες σε 6 συνολικά αγώνες. Σκοράρει 73,5 πόντους ανά ματς, ενώ δέχεται 79,5 κατά μέσο όρο. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Όσκαρ Γκονζάλες ο Σουηδός Έρικσον με 13,3 πόντους, ο οποίος όμως έχει αγωνιστεί σε 7 από τα 13 ματς μέχρι τώρα στη σεζόν.

Αγωνιστικά νέα: Αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, καθώς δεν έχει δηλωμένα προβλήματα τραυματισμού

προγνωστικά

 

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει σε καμία περίπτωση εύκολο έργο κόντρα στην αξιόμαχη Άλμπα. Η ομάδα από το Βερολίνο αρέσκεται να παίζει σε γρήγορο τέμπο και να κυνηγά το παιχνίδι στον αιφνιδιασμό. Αγωνίζεται πλήρης εδώ και λίγες αγωνιστικές και έχει δείξει κάνοντας μεγάλες νίκες πως μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλό όταν βρεθεί σε καλή μέρα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν πείθει τις τελευταίες αγωνιστικές και για αυτό θα πάμε με το over 75,5 πόντων της Άλμπα.

Σε ό,τι αφορά τα ειδικά παικτών θα στηρίξουμε τον Κέντρικ Πέρι, καθότι αναμένεται να αγωνιστεί περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι εξαιτίας και της απουσίας του Νέντοβιτς. Μπορεί ο Αμερικανός να πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν μέχρι στιγμής με απογοητευτικά ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς, όμως σήμερα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει επιθετικά τον Παναθηναϊκό. Εάν είναι στοιχειωδώς εύστοχος, θα καταφέρει να σκοράρει περισσότερους από 5 πόντους και να επιβεβαιώσει το over 4,5 πόντων του.

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου
Άλμπα over 75,5 πόντοι
1.85
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου
Πέρι over 4,5 πόντοι
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις