Τα ειδικά παικτών σε πρώτο πλάνο

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Δεύτερη μέρα στη Euroleague και εννοείται πως ο Παναγιώτης Δογαντζής θα ασχοληθεί μαζί της.

Καλημέρα σε όλους. Δεύτερη μέρα στη Euroleague και εννοείται πως στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε μαζί της.

Ζαλγκίρις vs ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Πρώτο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Ζαλγκίρις (3-10) ΤΣΣΚΑ (8-5). Η λιθουανική ομάδα κέρδισε δύσκολα τη Μπασκόνια με 72-68. Καθοριστικός ο Λούκας Λεκάβιτσιους με 13 πόντους, 7 στα τελευταία 2 λεπτά.
Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε πολύ εύκολα τον Παναθηναϊκό με 97-77. Ο Σβεντ ήταν εξαιρετικός με 17 πόντους και 13 ασίστ.
Εκτίμηση: Η ΤΣΣΚΑ παίζει πλήρης και αυτό αυτόματα την χρίζει φαβορί. Εμείς δεν θα μπλέξουμε με σημείο, καθώς η έδρα της Ζαλγκίρις είναι ικανή για ζημιές. Θα πάρουμε μία επιλογή που έχει επαληθευτεί 3 στις 4 φορές που την έχουμε επιλέξει. Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας να πετύχει 5 πόντους και 3 ριμπάουντ. Την προηγούμενη αγωνιστική το είχαμε over 5,5. Ο Ουλάνοβας πέτυχε 5 από την πρώτη περίοδο. Θέλουμε να συνεχίσει το σερί του με τους πόντους καθώς, έχει πέντε αναμετρήσεις που το περνάει.

Μονακό vs Αρμάνι

Εδώ δεν θα μπλέξουμε με κάποιο σημείο καθώς, η Μονακό είναι πληγωμένη αφού θα λείπει ο Μάικ Τζέημς και ο Βέστερμαν είναι αμφίβολος. Η Αρμάνι με την απουσία του Μήτογλου είναι πιο σοφτ. Θα πάμε σε δύο ειδικά παικτών. Ο Νικολό Μέλι να πετύχει ένα τρίποντο καθώς, δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνει φέτος και θα πάρει αρκετό χρόνο ελλείψη Μήτογλου. Η άλλη είναι ο Σέρχι Ροντρίγκεζ να εκτελέσει 2 βολές. Εδώ δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι το πιο value σημείο της ημέρας. Θέλουμε να κερδίσει ένα φάουλ πανω σε προσπάθεια ή να με συμπληρωμένα φάουλ.

Παναθηναϊκός vs Άλμπα

Τελευταία αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι του Παναθηναϊκού (3-10) με την Άλμπα (5-8). Ο Παναθηναϊκός «δεν κατέβηκε» στη Μόσχα και ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ με 77-97. Ο Οκάρο Γουάιτ ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους. Απόντες οι τραυματίες Γουάιτ και Νέντοβιτς.
Από την άλλη, η Άλμπα έχει τέσσερις σερί νίκες. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε την Αρμάνι με 81-76. Ο Μάρκους Έρικσον συνέχισε τις υψηλές πτήσεις με 21 πόντους.
Εκτίμηση: Χωρίς τον Νέντοβιτς θα χάσει πολυ από την επίθεσή του. Ακόμα και έτσι πιστεύουμε ότι θα κερδίσει και θα επιπεβαιώσει τα προγνωστικά μπάσκετ. Μας ελκύει πολύ το under 157,5 πόντων αγώνα σε απόδοση διπλασιασμού καθώς, η Άλμπα εκτός έδρας χάνει τη δυναμική της ανεξαρτήτως αντιπάλου.
  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:00
Ζαλγκίρις - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ουλάνοβας over 4,5 πόντοι & over 2,5 ριμπάουντ
2.32
BET: 30 units
Μονό
21:00
Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο
Μέλι over 0,5 τρίποντο
2.15
BET: 10 units
Μονό
21:00
Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο
Ροντρίγκεζ over 1,5 εκτελεσμένες βολές
1.75
BET: 25 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου
Under 157,5
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις