Derby della Lanterna με γκολ στο 1.83

Scorakias

Προγνωστικά στο Derby della Lanterna έχει ο Scorakias στη στήλη της Παρασκευής, επιλέγοντας να πορευθεί με ειδικές αγορές.

Η Ντόρτμουντ έκανε τη δουλειά της την Τρίτη, πέτυχε τα τεμάχιά της. Ωστόσο, μια τραγική διαιτητική απόφαση στην αναμέτρηση, άφησε τη Μπεσίκτας με δέκα παίκτες. Ολα τα ‘χε η Μαριορή, ο φερετζές της έλλειπε. Πως να βάλει γκολ; Απείχα το επόμενο διήμερο, αλλά ο Scorakias και τα προγνωστικά του δεν γίνεται να λείπει την Παρασκευή.

Τεράστιο ντέρμπι απόψε στην Ιταλία. Το λεγόμενο Derby della Lanterna. Δηλαδή ντέρμπι του Φάρου, από το Φάρο της Γένοβας. Η Τζένοα υποδέχεται τη Σαμπντόρια, σε ένα ντέρμπι που κρατάει δεκαετίας. Αρχικά, πως προέκυψε το ντέρμπι;

Η Τζένοα θεωρεί πως ήρθε πρώτη στην πόλη, ούσα από το μακρινό 1893. Η Σαμπντόρια ιδρύθηκε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο και συγκεκριμένα το 1946. Στα της ιστορίας ωστόσο «απαντάει» στο χόρτο, έχοντας να επιδείξει μια χρυσή περίοδο στα τέλη των 80s και στις αρχές των 90s. Τότε, πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, τέσσερα κύπελλα και δύο ευρωπαϊκούς τελικούς. Ουσιαστικά, οι οπαδοί της Σαμπντόρια πικάρουν αυτούς της Τζένοα με το επιχείρημα πως δεν έχουν δει τίτλους, καθώς η Τζένοα έχει να δει δεκαετίας ολόκληρες κάποια κούπα.

Παρότι δεν κρίνεται κάποιος τίτλος, η μεταξύ τους αναμέτρηση θυμίζει κανονικότατο ντέρμπι. Ομορφα συνθήματα, σεξουαλικές χειρονομίες, αλλά ποτέ δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση. Το ντέρμπι της Γένοβας πιθανώς να αποτελεί το λιγότερο βίαιο ντέρμπι του πλανήτη, παρότι η έχθρα είναι τεράστια.

Επί του αγωνιστικού. Η Σαμπντόρια βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, ούσα 15η με 15 βαθμούς. Γενικώς με πείθει η επιθετική γραμμή της, έχοντας σκοράρει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Τζένοα βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, 18η με δέκα πονταλάκια. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, αλλά σε εντός έδρας παραδοσιακό ντέρμπι, οι καταστάσεις διαφοροποιούνται.

Γκολ και στα δύο ημίχρονα επιλέγω στο 1.83 από τη Winmasters.Scorakias είμαι αφού, γκολ ψάχνω. Από τα ωραιότερα ντέρμπι, αναμένω ποδοσφαιρικό… ξύλο και θέαμα. Πιθανό και το διπλό θα έλεγα…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
21:45
Τζένοα - Σαμπντόρια
Γκολ και στα 2 ημίχ.
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις