Διπλό πρόκρισης με μπόνους… έξτρα διακοπές

προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική σε Europa League και Conference League με αρκετούς ομίλους να βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Δείτε τα προγνωστικά του Βασίλη Βασιλείου.

Τα έκανε μαντάρα η Άρσεναλ τη Δευτέρα και έτσι η αγωνιστική της Premier League έκλεισε με συνολικό απολογισμό 5/9. Δεν ήταν κακό, αλλά σίγουρα μπορούσα και καλύτερα. Αλλά ας τα αφήσω πίσω αυτά και ας πιάσω τα σημερινά! Μπόλικα ματσάκια στην δεύτερη και την τρίτη τη τάξει διοργανώσεις της UEFA, πάμε να δούμε τα προγνωστικά που ξεχώρισα.

Προγνωστικά Europa League

Ξεκινάω από το Europa League, όπου ακόμα και η τρίτη θέση του ομίλου χαρίζει ευρωπαϊκή συνέχεια, άρα όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό τα σενάρια πολλαπλασιάζονται. Για να μην μπλέξω με αυτά λοιπόν και αρχίσω να θυμίζω… πρόεδρο Εδεσσαϊκού, δε θα αναλωθώ καθόλου στο τι μπορεί να συμβεί σε κάθε αποτέλεσμα, απλά θα αναφέρω τους κανονισμούς στις ισοβαθμίες:

Σε ισοβαθμία μεταξύ δύο ομάδων υπερτερεί αυτή:

  1. Με τα καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους (δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ)
  2. Με την καλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο
  3. Με την καλύτερη επίθεση στον όμιλο
  4. Με τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ στον όμιλο

Παραπαίει τελευταία η Σοσιεδάδ

Στον 2ο όμιλο, η Αϊντχόφεν ταξιδεύει στην Ανδαλουσία για δύο αποτελέσματα. Οι Ολλανδοί είναι για 7 διαδοχικά ματς αήττητοι, ενώ στον όμιλο μετρούν 1-1-0 μακριά από την έδρα τους. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ από την άλλη περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, έχοντας μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε (κι αυτή με την αδύναμη Παναντέρια στο κύπελλο). Αν ο αγώνας αυτός ήταν ένα μήνα πριν, σίγουρα θα είχε αξία ο άσος, όμως η φόρμα των γηπεδούχων ειδικά, τον θέτουν υπό αμφισβήτηση. Δε ρισκάρω με κάποιο σημείο, αν και βάση των παραπάνω έχει αξία το Χ2, αντ’αυτού θα ποντάρω στο 1-1 σε οπιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση, σε απόδοση 2.55 στη Novibet.

Προγνωστικά: Χτύπησε ο COVID-19 τις «αλεπούδες»

Στον 3ο όμιλο τώρα, η κατάσταση είναι μπερδεμένη όσο δεν πάει. Λέστερ, Σπάρτα Πράγας, Νάπολι και Λέγκια είναι όλες μέσα στο κόλπο πρόκρισης. Στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» η Νάπολι φιλοξενεί τη Λέστερ, με τη νίκη για τους γηπεδούχους να είναι μονόδρομος. Ωστόσο, μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι και δε θα είναι εύκολη υπόθεση απέναντι στις «αλεπούδες» που αγωνίζονται για δύο αποτελέσματα. Αρκετά πιθανό το αμφίσκορο, ωραιότατο το γκολ μετά το 74’ στο 1.90, με τη Νάπολι να έχει παράδοση στα late goals φέτος (10/18 γκολ στις αναμετρήσεις της στον όμιλο έχουν σημειωθεί μετά το 75’). Ευνοείται ο άσος από τις απουσίες που θα έχει η Λέστερ, καθώς δια στόματος Ρότζερς 7 παίκτες της ομάδας έμειναν εκτός λόγω COVID-19.

Νικά και δε την ενδιαφέρει τίποτα

Τέλος, στον 5ο όμιλο, τρεις ομάδες παραμένουν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στη Βουλγαρία, η Μίτιλαντ γνωρίζει πως με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Λουντογκόρετς περνά στην επόμενη φάση του Europa League, ανεξάρτητα το αποτέλεσμα στο Μπράγκα – Ερυθρός Αστέρας. Θα έχει απουσίες η γηπεδούχος ομάδα, που ναι μεν μετρά 8-0-2 εντός έδρας, αλλά αμφότερες ήττες ήταν στο πλαίσιο του ομίλου από Μπράγκα και Ερυθρό με 0-1. Πάω με το κίνητρο και το διπλό εδώ σε απόδοση 1.71 στη Winmasters.

Προνγωστικά Conference League: Πρώτη θέση και… ένας μήνας διακοπές

Αλλάζουμε διοργάνωση, αλλά συνεχίζουμε με το κίνητρο. Στην Ουκρανία ταξιδεύει η Μπόντο Γκλιμτ, μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης, για να αντιμετωπίσει την Ζόρια. Οι Νορβηγοί με νίκη κατοχυρώνουν την πρώτη θέση του ομίλου και αφήνουν πίσω τη Ρόμα, η οποία αγωνίζεται κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στην περίπτωση της Μπόντο, η πρώτη θέση εκτός του ότι θα γλιτώσει έναν γύρο στη διοργάνωση, σημαίνει και… περισσότερες διακοπές.

Το πρωτάθλημα στη Νορβηγία ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (η «αστραπή» θέλει ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια) και η έναρξη της επόμενης σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαρτίου. Σε περίπτωση που η Μπόντο δεν βγει πρώτη στον όμιλο, η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, αφού η επόμενη φάση του Conference League είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Φλεβάρη. Αγγίζει το 2.00 η απόδοση του διπλού στη Winmasters και θα το ποντάρω με ευχή να κάνουν «καλές διακοπές» οι Νορβηγοί!

Τελικός… κορυφής στη Βασιλεία

Αφήνω το κρύο Λουχάνσκ για την εξίσου κρύα Ελβετία και την πόλη της Βασιλείας. Εκεί η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Κάραμπαγκ, με την έκβαση της αναμέτρησης να κρίνει ποια θα γλιτώσει έναν γύρο. Οι Αζέροι χρειάζονται αποκλειστικά νίκη, οι Ελβετοί δύο αποτελέσματα. Δε χρειάζεται να μπλέξω με σημείο, αφού προβλέπω ένα ανοικτό παιχνίδι με γκολ κι από τις δύο πλευρές. Αμφότερες έχουν 4/5 goal/goal στον όμιλο, με μοναδικό no goal το 0-0 μεταξύ τους στον πρώτο γύρο, αλλά σήμερα η αναμέτρηση ξεκινά με εντελώς διαφορετικά δεδομένα. Αμφίσκορο στο 1.75 ή συνδυαστικά με το over 2,5 σε απόδοση 2.22 στην Winmasters.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αϊντχόφεν
Anytime score: 1-1
2.55
BET: 7 units
Μονό
19:45
Νάπολι - Λέστερ
Γκολ μετά το 74'
1.90
BET: 10 units
Μονό
19:45
Ζόρια - Μπόντο Γκλιμτ
2
2.00
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.80
22:00
Λουντογκόρετς - Μίτιλαντ
2
1.71
22:00
Βασιλεία - Κάραμπαγκ
Goal/goal & over 2,5
2.22
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις