Στήριξη στην Εφές και τα ειδικά παικτών

προγνωστικά μπάσκετ

Δύο μονές επιλογές και μία δυάδα έχει ο Στυλιαράς από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague.

Γεια και χαρά σε όλους και όλες. Σήμερα διεξάγονται πέντε παιχνίδια για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Αρκετά ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Πετάει «φωτιές» επιθετικά η Εφές

Η Μπάγερν υποδέχεται την Εφές στο «Audi Dome» σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχισκόρερ, Νταρούν Χίλιαρντ. Η Εφές είναι σαφώς ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, βασιζόμενη κυρίως στην πολύ καλή της επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό πως στα πέντε τελευταία της ματς στην Euroleague, η ομάδα του Αταμάν σκοράρει 91.6 πόντους κατά μέσο όρο. Ο Λάρκιν έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, ενώ και ο Μίσιτς πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις τελευταία. Δεν θεωρώ πως η ομάδα του Τρινκέρι θα καταφέρει να περιορίσει τους Τούρκους μιας και οι λύσεις των πρωταθλητών Ευρώπης είναι πολλές. Επιλογή μου το over 81,5 πόντων της Εφές.

Κάνει κακή σεζόν ο Γκουντάιτις

Ζενίτ και Φενέρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Ρωσία στο πιο ισορροπημένο σετ του σημερινού προγράμματος. Από κακή ήττα προέρχεται η Ζενίτ, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ερυθρό Αστέρα με 58-69. Αντιθέτως, η Φενέρ επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας στην Τουρκία την Μονακό με 96-86.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πάμε με ένα ειδικό παίκτη. Ο σέντερ της ομάδας του Πασκουάλ, Αρτούρας Γκουντάιτις, διανύει κακή σεζόν μέχρι τώρα μετρώντας 6 πόντους κατά μέσο όρο. Μάλιστα, κόντρα στη Φενέρ θα τεθεί αντιμέτωπος με καλούς αμυντικούς, όπως είναι Βέσελι και Μπούκερ. Εκτίμηση μου πως ο Λιθουανός δεν θα σκοράρει περισσότερους από 7 πόντους στο ματς. Άλλωστε, μετράει 8/13 under 6,5 φέτος στην Euroelague.

Άλλη κλάση ο Γουίλμπεκιν

Η Μακάμπι φιλοξενεί την Ούνιξ στο Ισραήλ. Αμφότερες ηττήθηκαν στις αναμετρήσεις τους την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου από την Ρεάλ εκτός έδρας με 72-70, ενώ αυτή του Περάσοβιτς από τον Ολυμπιακό εντός έδρας στην παράταση με 84-87.

Η Μακάμπι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της και θεωρώ πως είναι φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ηγέτης της δεν είναι άλλος από τον Σκότι Γουίλμπεκιν. Ο Αμερικανός σκοράρει 14,8 πόντους φέτος παίρνοντας πολλά σουτ μένοντας σχεδόν 28 λεπτά στο παρκέ ανά ματς. Ένα από τα επιθετικά όπλα της Ούνιξ είναι ο Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι κίνδυνος-θάνατος πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Τη φετινή σεζόν σκοράρει 14,4 πόντους κατά μέσο όρο μένοντας 24:30 λεπτά στο παρκέ.

Θεωρώ πως ο Σφαιρόπουλος θα εστιάσει στην άμυνα πάνω στον Κάνααν και δεν θα τον αφήσει να κάνει το παιχνίδι του. Βλέπω το H2H πόντων των δύο παικτών στο 1,80 υπέρ του Γουίλμπεκιν και στα μάτια μου είναι καλή ευκαιρία, καθώς θα έπρεπε να βρίσκεται στο 1,60. Πάμε με τον Αμερικανό της Μακάμπι.

Σαν έξτρα επιλογή θα πάμε και με τον Γουίλμπεκιν να βγει πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού, καθώς περιμένω μεγάλη εμφάνιση από τον 28χρονο.

Σε τρομερή κατάσταση ο Ένοχ

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Μπασκόνια υποδέχεται την Βιλερμπάν. Παίκτης αποκάλυψη για τους γηπεδούχους εδώ και κάποιες αγωνιστικές ο Στίβεν Ένοχ, το «5αρι» των Βάσκων. Ο Αμερικανός στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του για την Euroleague έχει σκοράρει 22, 23, 14, 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Το line του στους πόντους βρίσκεται στο 11,5 και είναι προκλητικά χαμηλό. Το σωστό θα ήταν στο 13,5. Το over 11,5 πόντων του Ένοχ θα αποτελέσει επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα. Αν δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα με φάουλ, τότε εύκολα δύσκολα θα καταφέρει να το επιβεβαιώσει.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
20:45
Μπάγερν Μονάχου - Ανατολού Εφές
Εφές over 81,5 πόντοι
2.05
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.36
19:00
Ζενίτ - Φενερμπαχτσέ
Γκουντάιτις under 6,5 πόντοι
1.87
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ούνιξ Καζάν
H2H Γουίλμπεκιν-Kάνααν: 1
1.80
BET: 10 units
Μονό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ούνιξ Καζάν
Πρώτος σκόρερ: Γουίλμπεκιν
4.60
BET: 4 units
Μονό
21:30
Μπασκόνια - Βιλερμπάν
Ένοχ over 11,5 πόντοι
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις