Πρόκριση με πολλά γκολ

Πρόκριση με πολλά γκολ

Προγνωστικά στοιχήματος απο τον Γιώργο Αγκόρτζα για τον "τελικό" πρόκρισης του ΠΑΟΚ που είναι αναγκασμένος να σκοράρει αρκετά γκολ.

Στο ξέσπασμα του ΠΑΟΚ στοχεύουν τα σημερινά προγνωστικά. Στο επίκεντρο η μάχη του Δικεφάλου για το Uefa Conference League.

Είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ διανύει μια αρκετά άσχημη περίοδο, ήττα από Ατρόμητο, ήττα από Άρη στην Τούμπα όπου ακολούθησαν επεισόδια, ισοπαλία με την Λάρισα για το κύπελλο και την περασμένη Κυριακή ήττα από τον Ιωνικό.

Ο δικέφαλος όμως είναι “καταδικασμένος” να ξεγράψει τα όσα συμβαίνουν και να αντιστρέψει την κατάσταση, αρχής γενομένης με μια Ευρωπαϊκή πρόκριση σήμερα. Η ομάδα του Λουτσέσκου για να πανηγυρίσει την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσει την Λίνκολν και η Σλόβαν να μην κερδίσει μέσα στην Κοπεγχάγη. Εάν κερδίσουν οι Σλοβάκοι τους Δανούς, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκοράρει 2 παραπάνω γκολ απ’ όσα θα σκοράρει η Σλόβαν. Γενικά πονοκέφαλος για τον Ρουμάνο και τους ποδοσφαιριστές του.

Από την άλλη η Λίνκλολν, η οποία πρόκειται για μια ημι-επαγγελματική ομάδα, φέτος έκανε την παρθενική της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση κι όποιο και εάν είναι το σημερινό αποτέλεσμα, θα μείνει στην τελευταία θέση, η οποία μέχρι και το παιχνίδι της Τούμπας δεν έχει συγκεντρώσει ούτε ένα βαθμό. Η ομάδα από το Γιβραλτάρ έχει την χειρότερη άμυνα, έχοντας δεχθεί 15 γκολ και έχει σκοράρει μόλις 2.

Θεωρώ δεδομένο πως ο δικέφαλος δεν θα περιμένει ήττα της Σλόβαν, θα μπει στο γήπεδο να σκοράρει αρκετά γκολ και να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Σε όσο άσχημη κατάσταση και αν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, δεν νομίζω πως οι.. ερασιτέχνες θα του δημιουργήσουν πρόβλημα μέσα στην Τούμπα. Η επιλογή μου λοιπόν θα πάει σε σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα 4-0 σε απόδοση 2.60, από την Novibet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
ΠΑΟΚ-Λίνκολν
Σκορ οποιαδήποτε στιγμη στον αγώνα: 4-0
2.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις