Θα «ματώσουν» τα δίχτυα…ή και όχι

προγνωστικά

Με την τελευταία αγωνιστική των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων ασχολείται ο Μακράκης στην στήλη του με «καυτά» προγνωστικά για όλα τα γούστα.

Προγνωστικά Europa League: Γκολ και θέαμα

Οι όμιλοι σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος τους με τις άλλες δύο Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να παίρνουν σειρά σήμερα. Εννοείται ότι θα ασχοληθούμε και με τις δύο διοργανώσεις με προγνωστικά από επτά παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και το παιχνίδι πρόκρισης του ΠΑΟΚ.

Λυών – Ρέιντζερς

Αδιάφορες και οι δύο ομάδες με εξασφαλισμένη την πρόκρισή τους. Η Λυών έχοντας μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα αναμένεται να κάνει μεγαλύτερο ροτέισον από τους αντιπάλους της. Χωρίς πίεση και με δύο ομάδες αρκετά επιθετικές οδηγούμαστε στα γκολ. Θεωρώ ότι τρία «τεμάχια» θα μπουν και εμείς θα πληρωθούμε.

Γκενκ – Ραπίντ Βιέννης

Η Γκενκ θέλει νίκη για την 2η θέση αλλά με ήττα από την Ραπίντ Βιέννης, οι Αυστριακοί θα πάνε στο Conference και οι Βέλγοι θα αποκλειστούν. Καμία από τις δύο ομάδες δεν διανύει περίοδο φόρμας, αλλά μέσα σε 90’ θα κριθεί το ευρωπαϊκό τους μέλλον. Και οι δύο μονομάχοι είναι από την φύση τους επιθετικοί. Πόσο μάλλον τώρα που η ισοπαλία ναι μεν δίνει 3η θέση στην Γκενκ, που στην πραγματικότητα δεν βολεύει κανέναν. Περιμένω αμφότερους να μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν από την αρχή. Θα ποντάρουμε και εδώ στα γκολ.

Σέλτικ – Μπέτις

Οι Σκωτσέζοι έχασαν μέσα από τα χέρια τους τις ελπίδες πρόκρισης με την ανατροπή που δέχτηκαν από την Λεβερκούζεν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. H Μπέτις θα είναι σίγουρα 2η. Και οι δύο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και στον 1ο γύρο μας χάρισαν ένα πολύ πλούσιο σκορ, 4-3. Δεν ξέρω αν θα φτάσει σε αυτό το σημείο πάλι η βραδιά, αλλά περιμένω πάλι ένα ελεύθερο παιχνίδι. Και οι δύο θα θέλουν σαφώς να συνεχίσουν το σερί τους και θα το δείξουν τις προθέσεις τους από την αρχή. Επιλογή μου το goal/goal του 1ου ημιχρόνου στο 3.55 της Novibet.

Προγνωστικά Conference League: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Παρτιζάν – Ανόρθωση

Με απίθανο γκολ του Χριστοδουλόπουλου η Ανόρθωση έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης Θέλει μόνο την νίκη στην Σερβία απέναντι στην Παρτιζάν για να πάρει την 2η θέση. Στο πρώτο παιχνίδι στην Λευκωσία η ομάδα του Στανόγιεβιτς επικράτησε των Κύπριων αλλά δεν ήταν τόσο ανώτεροι όσο δείχνει το τελικό 0-2. Θα λείψει από τους γείτονες ο βασικός στόπερ Ρισβάνης. Φαβορί η Παρτιζάν, αλλά το σύνολο του Τιμούρ Κετσάγια θα προσπαθήσει για το διπλό. Δεν βολεύει σαφώς το να βγουν όλοι μπροστά και θα περιμένουν αρχικά τις αντεπιθέσεις. Χαμηλό σκορ, άρα under 2,5 στο 2.00.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ρόμα

Οι Βούλγαροι είναι αποκλεισμένοι και τελευταίοι στον όμιλο με μόλις ένα βαθμό. Οι Ρόμα συνεχίζει να βρίσκεται σε μία λούπα αστάθειας και μία ενδεχόμενη 2η θέση σε ένα τέτοιο όμιλο θα είναι αν μην τι άλλο απογοητευτικό. Θα κάνει ροτέισον ο Μουρίνιο αλλά θέλει την 1η θέση που θα του γλυτώσει και έναν έξτρα γύρω. Βρίσκω υψηλή την απόδοση της νίκης των Ιταλών από ημίχρονο κόντρα σε μία αρκετά αδύναμη ομάδα και θα την ποντάρω στον διπλασιασμό της winmasters.

Βασιλεία – Καραμπάγκ

Ντέρμπι κορυφής. Η Καραμπάγκ θα πήγαινε στην Ελβετία για δύο αποτελέσματα αν δεν είχε «αυτοκτονήσει» κόντρα στην Ομόνοια που είχε κατεβάσει σχεδόν την δεύτερή της ομάδα. Πλέον θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για την 1η θέση. Η Βασιλεία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 0-0.Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ και το έχουν το γκολ. Θα επιλέξω το αμφίτερμα μαζί με το under 4,5 στο 2.20 στη Novibet.

ΠΑΟΚ – Λίνκολν

Άλλη χρονιά θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ απλή δουλειά. Οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης όμως, με κάνουν να αμφιβάλλω. Ο «δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται απλά μία νίκη κατά πάσα πιθανότητα αλλά για να είναι σίγουρος θα πρέπει να έχει και μια καλή διαφορά στο σκορ. Εντάξει δεν νομίζω να μην κερδίσει κόντρα σε μία ημι-επαγγελματική ομάδα από το Γιβραλτάρ αλλά με τον φετινό ΠΑΟΚ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Η Λίνκολν από την άλλη μπορεί να έχει 5 ήττες και 0 βαθμούς αλλά σε όλα τα παιχνίδια της προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική. Παίζουν για την χαρά του παιχνιδιού και αυτό πολλές φορές φέρνει πολύ θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα επιδιώξουν και απόψε. Στα προγνωστικά θα επιλέξω οι φιλοξενούμενοι να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ στην πολύ κακή άμυνα του ΠΑΟΚ. Θα το επιδιώξουν έτσι κι αλλιώς αφού δεν έχουν κάτι να χάσουν και ακόμη και ένα απλό γκολ θα γραφτεί στο βιβλίο της ιστορίας για την ομάδα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.33
19:45
Λυών - Ρέιντζερς
Goal/goal & over 2,5
1.85
22:00
Γκενκ - Ραπίντ Βιέννης
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 10 units
Ειδικό
22:00
Σέλτικ - Μπέτις
Goal/goal 1ου ημιχρόνου
3.55
BET: 10 units
Μονό
19:45
Παρτιζάν - Ανόρθωση
Under 2,5
2.00
BET: 25 units
Μονό
19:45
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Ρόμα
2 ημίχ./ 2 τελ.
2.00
BET: 25 units
Combo
22:00
Βασιλεία - Καραμπάγκ
Goal/goal & under 4,5
2.18
BET: 10 units
Μονό
22:00
ΠΑΟΚ - Λίνκολν
Λίνκολν Over 0,5
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις