Ροντέο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»!

Ροντέο στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»!

Προγνωστικά με άρωμα Europa League, από τον Luca Toni. Το σημερινό μενού έχει γκολ και θέαμα, σε απόδοση 2.00

Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa League και τα προγνωστικά θέλουν γκολ και θέαμα.

Τα σενάρια του ομίλου

 Με νίκη η Νάπολι είναι πρώτη, αν δεν κερδίσει η Σπαρτάκ. Αν νικήσει και κερδίσει και η Σπαρτάκ είναι δεύτερη. Τερματίζει τρίτη και συνεχίζει στο Κόνφερενς Λιγκ αν λήξουν και τα δυο ματς του ομίλου Χ ή με ήττα και μη νίκη της Λέγκια. Η Λέστερ τερματίζει πρώτη με νίκη ή αν έρθουν Χ και τα δύο παιχνίδια του ομίλου. Θα είναι δεύτερη με Χ ή μη ήττα και Χ στο έτερο ματς του ομίλου. Τερματίζει τρίτη αν χάσει και νικήσει η Σπαρτάκ.

Προγνωστικά: Νάπολι – Λέστερ

Την καλύτερη επίθεση του τρίτου ομίλου του Europa League διαθέτει η Νάπολι με 12 γκολ ενεργητικό. Αυτό όμως δεν είναι από μόνο του αρκετό, καθώς η δεύτερη ήττα από τη Σπάρτακ τη φέρνει σε δυσχερή θέση αναφορικά με την πρωτιά του ομίλου. Με τη Λέστερ θα επιδιώξει μόνο τη νίκη και παράλληλα ελπίζει να μην κερδίσουν οι Ρώσοι το δικό τους παιχνίδι. Συνηθίζει να δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και σκοράρει με άνεση, όμως οι αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι είναι εμφανείς. Οφείλει να «τρέξει» τη Λέστερ και να εκμεταλλευτεί τα τεράστια κενά που εμφανίζουν στα μετόπισθεν οι «αλεπούδες» φέτος.

Στην προσπάθεια της αυτή θα έχει σύμμαχο τον κόσμο αλλά και σημαντικές απουσίες παράλληλα. Χωρίς τον ηγετικό στόπερ, Κουλιμπαλί, αναμένεται να παραταχθούν οι «παρτενοπέι» στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Λέστερ, κάτι που δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερα ζητήματα στην άμυνα, με τον Ζουάν Ζεσούς να προορίζεται για αντικαταστάτης του. Θα στερηθεί των υπηρεσιών του υψηλόσωμου φορ Οσίμεν, ενώ αμφίβολοι δίνονται ο αρχηγός Ινσίνιε με τον σημαντικό χαφ Φαμπιάν Ρουίθ.

Ζόρικο προδιαγράφεται το φινάλε για τις «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς. Παρά τα πολύ θετικά δείγματα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και τη συνέπεια που δείχνει στην επίτευξη τερμάτων, αμυντικά μπάζει. Στο κυριακάτικο ματς με την Άστον Βίλα ηττήθηκε με 2-1, δεχόμενη γκολ για 14ο συνεχόμενο παιχνίδι. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον Μπρένταν Ρότζερς εν όψει της αναμέτρησης στην Ιταλία ,είναι η απουσία του πολύπειρου μπακ Περέιρα, πρέπει όμως να γίνει κατάλληλη διαχείριση υλικού καθώς ακολουθεί ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα εντός συνόρων.

Φαβορί η Νάπολι όμως οι απουσίες της παραμένουν σημαντικές και χωρίς Κουλιμπαλί η άμυνα καθίσταται ακόμη πιο εύθραυστη. Η Λέστερ έχει τρανταχτές αμυντικές αδυναμίες αλλά ένα γκολ το βρίσκει πάντα μπροστά. Στα δέκα παιχνίδια τους στο γκρούπ έχουν επαληθεύσει 5 φορές το over 3,5 γκολ, 7 φορές το απλό over 2,5 και άλλες τόσες το αμφίτερμα. Μονόδρομος το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 στο αξιόλογο 2.00 της Novibet, τιμήθηκε ήδη τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:45
Νάπολι - Λέστερ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις