Μόνο για κάτι ξενέρωτα Εγγλεζάκια…

Μόνο για κάτι ξενέρωτα Εγγλεζάκια...

Ένα ματσάκι από κάθε... Europa επιλέγει για να κάνει παιχνίδι ο Fidel.

Δηλαδή ρε Ατλέτικο πώς την έχεις δε, για πες μας. Που πας και τρως φόλα στα χασομέρια από τη Μαγιόρκα, που είναι μόνο για να πηγαίνουν διακοπές κάτι ξενέρωτα Εγγλεζάκια. Εκείνα, που ξαφνικά γίνονται γλεντζέδες και σε τέσσερις μέρες προλαβαίνουνε να ξεράσουνε στο μισό θέρετρο. Τσάμπα η πανδαισία στο Λονδίνο, τέσπα, πάμε με στοίχημα Europa League να επιστρέψουμε στα απόλυτα.

Στοίχημα Europa League: Πέμπτες για ποντάρισμα

Όλοι το ξέρουνε ότι οι Πέμπτες δεν είναι ούτε για Ευρωλίγκες, ούτε για αποχές (άσε με, Μποζιονέλο). Είναι μέρες για ποντάρισμα στα Γιουρόπια, που από φέτο είναι εις διπλούν με νέα έκδοση με χωριά. Πλάκα πλάκα το χλευάζαμε το Κόνφερενς και από τις τρεις ελληνικές ομάδες που ξεκίνησα, οι δύο έμειναν από λάδια στην πρώτη στροφή.

Στο Εουρόπα που λέτε, ο Ολυμπιακός θα την είχε καλύτερα αν δεν είχε αρπάξει εκείνο το τεμάχιο τελευταία στιγμή από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέσα στο Καραϊσκάκη. Γενικά τους ήθελε τους Γερμαναράδες. Τι πέναλτι χάνανε οι αντίπαλοί τους στο ενενηνταφεύγα, τι γκολ στο τέλος βάλανε (λέγε με Αντβέρπ), τι VAR δεν δουλεύανε, από ‘δω κι από ΄κει ήρθε, μάλλον, η κορφή.

Αδιάφορη είναι η Φενερμπαχτσέ, την γλέντησε ο Τικίνιου στου τέλους και θα συνεχίσει στην από κάτω διοργάνωση, συνεπώς όλα δείχνουνε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουνε τα αετόπουλα αυτό που θένε από τα καναρινόπουλα. Ένα ψιλό στο αμφίτερμα με διπλοχήναρο, πάνω από το δίμπαλο.

Στο Κόφερε, ο ΠΑΟΚ ψάχνει γιατρειά ενάντια στους ερασιτέχνες της Λίνκολν και μαζί την πρόκριση στα νοκ άουτ. Χάλια μαύρα η ομάδα του Ραζβάν, αλλά τουλάχιστον να κάνει το αυτονόητο, να ρίξει μερικά καφάσια γκολ στους Γιβραλταραίους και να περιμένει παράλληλα τα καλά τα νέα από την Κοπεγχάγη.

Αλλά με άσο ίσα ίσα πάνω από τον… άσο, ευκαιρία για λίγη κοντρίτσα. Στο ένα και εβδομήκοντα το ασιατικόν με τριάμιση γκολ παρακαλώ. Κάτι που σημαίνει πως για να πέσουμε όξω, θα πρέπει να νικήσουνε με τουλάχιστον τέσσερα γκολ οι δικέφαλοι αετοί. Εγώ κομματάκι δύσκολο το κόβω να ξεφύγει τόσο το σκορ, πιο πιθανό ένα ψόφιο δύο, τρία μηδέν και παράλληλα γκέλα Σλόβαν. Άρα πρόκριση.

Μονό
19:45
Φενερμπαχτσέ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χ2 & goal/goal
2.10
BET: 6 units
Μονό
22:00
ΠΑΟΚ - Λίνκολν
2 (+3,5 ΑΗ)
1.71
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις