Για την πρόκριση στο Μπέργκαμο

προγνωστικά στοιχήματος

Ντεμπούτο με Champions League κάνει στο koubanezos.gr o Στέφανος Αλομπισάτ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Champions League

Ωραίο πρόγραμμα στο Champions League για τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά και προγνωστικά στοιχήματος για εμάς και θα ασχοληθώ με δύο ματς που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αταλάντα-Βιγιαρεάλ

Ξεκινάμε με το Αταλάντα – Βιγιαρεάλ. Κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, με την Βιγιαρεάλ να βρίσκεται στην 2η θέση έχοντας 8 βαθμούς και την Αταλάντα στην 3η θέση με 7 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με όλα τους τα «όπλα», εκτός των Γκοσένς και Λοβάτο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Η Αταλάντα στα τελευταία της ματς αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας της Νάπολι με ανατροπή.

Απ’ την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν με την απόδοσή τους στο πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη δείχνουν άλλο πρόσωπο. Ο Έμερι δεν θα έχει στην διάθεση της τους Γέρεμι Πίνο, Κοκλέν και Ντανζούμα. Θεωρώ ότι η Αταλάντα δεδομένης της καλής κατάστασης που βρίσκεται αλλά έχοντας και το πλεονέκτημα της έδρας, θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Επιλογή μου ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5 που πληρώνει 1.93 στην Novibet.

Θα κλείσουμε με το ματς της Βόλσμπουργκ με την Λιλ, σε ένα όμιλο που όλα μπορεί να συμβούν. Οι «λύκοι» βρίσκονται σε κακή κατάσταση μετά την ήττα της από την Μάιντζ με 3-0, όμως θέλουν να τα δώσουν όλα κυνηγώντας μια θέση που θα τους χαρίσει την πρόκριση είτε στο Champions League, είτε στο Europa League. Οι Γάλλοι θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που οδηγεί στην φάση των «16» έχοντας καλή παρουσία στα εγχώρια ματς. Πιστεύω θα δούμε ανοιχτό ματς με εκατέρωθεν γκολ αλλά δεν θα ξεφύγει πολύ. Θα επιλέξω το αμφίτερμα σε combo με το under 4,5 που βρίσκεται στο 2.10 στην Novibet για τα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
22:00
Αταλάντα - Βιγιαρεάλ
1 & over 1,5
1.93
BET: 10 units
Combo
22:00
Βόλφσμπουργκ - Λιλ
Goal/goal & under 4,5
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις