Η άμυνα της Γιουβέντους μας δίνει 3.70

Προγνωστικά

Η Γιουβέντους δίνει την τελευταία μάχη της για τους ομίλους του Champions League και έχουμε προγνωστικά σε απόδοση διπλασιασμού.

Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League. Στα σημερινά προγνωστικά έχουμε απόδοση 3.70.

Προγνωστικά Champions League

Γιουβέντους – Μάλμε

Η Γιουβέντους βρίσκεται ακόμη στο κυνήγι της πρώτης θέσης, οπότε έχει κίνητρο για την νίκη. Δεύτερο κίνητρο είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για τρίτο συνεχόμενο αγώνα. Όσον αφορά το Champions League προέρχεται από ήττα, με κάτω τα χέρια, από την Τσέλσι. Νωρίτερα βέβαια είχε 4/4 στους ομίλους. Ο Ντιμπάλα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αναμένω να ηγηθεί και σήμερα.

Η Μάλμε έχει τραγική πορεία στο φετινό Champions League. Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στους ομίλους, ενώ σκόραρε μόλις μία φορά. Περιμένω να παίξει κλειστά και να προσπαθήσει να αντέξει όσο το περισσότερο γίνεται. Ίσως κρατήσει για ένα ημίχρονο, όμως σίγουρα κάποια στιγμή θα υποκύψει.

Εκτίμηση: Θα επιλέξω νίκη της Γιουβέντους με την επιλογή ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0, 2-0, 3-0), στην Novibet, με απόδοση 3.70.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:45
Γιουβέντους - Μάλμε
Multiscore: 1-0, 2-0, 3-0
3.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις