Γκολ και θέαμα στο Μπέργκαμο

προγνωστικά

Προγνωστικά απ' την μάχη της Αταλάντα με την Βιγιαρεάλ έχει στην σημερινή του στήλη ο Luca Toni.

Μάχη για τη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου τηου Champions League. Η Αταλάντα θέλει μόνο νίκη για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, η Βιγιαρεάλ παίζει για δύο αποτελέσματα, έχοντας έτσι εξασφαλισμένο και το Europa. Κόντρα που βγάζει προγνωστικά.

Η Αταλάντα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ σε ένα ματς τελικό με φόντο τη δεύτερη θέση του ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για τους «μπεργκαμάσκι», οι οποίοι προέρχονται από μεγάλο διπλό στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» επί της Νάπολι. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και πέμπτη συνεχόμενη στη Serie A. Μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα παρουσιάζει η ομάδα του Γκασπερίνι με 25 γκολ ενεργητικό σε όλες τις διοργανώσεις από τις αρχές Νοέμβρη. Βέβαια παραμένει ευάλωττη ανασταλτικά, καθώς δέχεται γκολ με κάθε πιθανό τρόπο, αδυνατώντας να επιλύσει τις αμυντικές της παθογένειες. Τα παιχνίδια της είναι η χαρά του επιθετικού ποδοσφαίρου. Δεν υπολογίζονται ο μπακ/χαφ Γκόσενς και ο στόπερ Λοβάτο εν όψει Βιγιαρεάλ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και ο μπακ/χαφ Ζαπακόστα. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Πάσαλιτς με 7 τέρματα στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Κακή σεζόν για τη Βιγιαρεάλ στη La Liga. To «κίτρινο υποβρύχιο» βυθίζεται από αγωνιστική σε αγωνιστική, χωρίς να μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα με βάση το ρόστερ. Κάπως έτσι υποχώρησε κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα μετά τη σαββατιάτικη ήττα με 1-0 από τη Σεβίλλη. Στην Ευρώπη παρουσιάζει ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό προφίλ. Κατεβαίνει για δύο αποτελέσματα στο Μπέργκαμο προκειμένου να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Αυτό έχει διπλή ανάγνωση. Η λογική της επιφυλακτικής προσέγγισης από πλευράς Έμερι συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες, όμως κατά τη γνώμη μου αποτελεί και μεγάλη παγίδα. Θεωρώ ότι αν προσπαθήσει να αντυμετωπίσει αμυντικά την Αταλάντα είναι χαμένη από χέρι και ότι οφείλει να κυνηγήσει τουλάχιστον ένα γκόλ αν θέλει να ελπίζει. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Γέρεμι Πίνο, αμφίβολος ο μέσος Κοκλέν. Πιθανότητες επιστροφής του σκόρερ Ντανζουμά, ενώ φλερτάρει με επαναφορά στην εντεκάδα ο ηγετικός φορ Ζεράρ Μορένο μετά από δύο μήνες.

Ματς υψηλής κρισιμότητας το συγκεκριμένο αλλά εκτιμώ ότι η Αταλάντα θα συμπαρασύρει τον αντίπαλο σε ένα υψηλό τέμπο. Αναμένω παιχνίδι με φοβερό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Γνωστές οι επιθετικές αρετές των γηπεδούχων, όπως και η αμυντική τους ανασφάλεια. Ικανή να βρει κάποιο γκολ και η Βιγιαρεάλ, με την τριάδα Ζεράρ Μορένο, Τριγκέρος, Ντανζουμά. Επιλογή μου το συνδυαστικό goal/goal με over 2,5 με τιμή 1.85 στη Winmasters.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
22:00
Αταλάντα - Βιγιαρεάλ
Goal/goal & over 2,5
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις