Champions League: Ώρα μηδέν

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά Champions League από την τελευταία αγωνιστική έχει στην στήλη του ο Μακράκης, με παιχνίδια στα οποία θα «πέσουν κορμιά». Διαβάστε περισσότερα.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Επαληθεύτηκε εύκολα η επιλογή της στήλης της Δευτέρας από την Χετάφε. Χθες δεν μου έκανε το «κλικ» κάποια επιλογή, όμως σήμερα το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό. Η τελευταία αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν μας αφήνει άλλη επιλογή, από το να ασχοληθούμε με προγνωστικά Champions League.

Η ευκαιρία των «αετών» στο Champions League

Μεγάλο παιχνίδι στο «Ντα Λουζ», εκεί όπου η Μπενφίκα με νίκη και ταυτόχρονα μη νίκη της Μπαρτσελόνα (το πιθανότερο δηλαδή), θα βρίσκεται στα «αστέρια» και τον Φεβρουάριο. Πριν δύο εβδομάδες ο Σεφέροβιτς έχασε τεράστια ευκαιρία και οι ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά το σύνολο του Ζεσούς έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Το Σαββατοκύριακο έχασε στο ντέρμπι της Λισσαβώνας από την Σπόρτινγκ και συμπλήρωσε πέντε σερί παιχνίδια που δέχεται γκολ εντός έδρας. Η Ντινάμο Κιέβου είναι αδιάφορη, θα παίξει χωρίς άγχος αλλά μέχρι εκεί.

Δεν περιμένω τους Ουκρανούς να βάλουν τρομερά δύσκολα στους Πορτογάλους, οι οποίοι θα ψάξουν σκορ ασφαλείας για να είναι σίγουροι. Άρα, ποντάρω στην νίκη της Μπενφίκα με 2+ γκολ διαφορά στο 2.00, του PameStoixima.

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα

Συνέχεια με το έτερο παιχνίδι του ομίλου. Οι Βαυαροί ήταν ξανά προβληματικοί απέναντι στην Ντόρτμουντ, αλλά κατάφεραν (με διάφορα… «μέσα») να πάρουν την νίκη. Η Μπαρτσελόνα συνέχισε τις κακές εμφανίσεις και αυτή την φορά το πλήρωσε. Ηττήθηκε από την Μπέτις με 1-0 και βρίσκεται ακόμη εκτός εξάδας με τον 1ο γύρο να πλησιάζει στο τέλος του. Δεν φαίνεται να έχει καταφέρει να αλλάξει κάτι ο Τσάβι μέχρι στιγμής. Πλέον, θέλει μόνο νίκη μέσα στο Μόναχο για να πάρει την πρόκριση. Χλωμό το βλέπω. Η Μπάγερν δεν χαρίζεται και οι «μπλαουγκράνα» με τις φετινές εμφανίσεις τους αξίζουν το Europa League.

Θα πάω με τον άσο της Μπάγερν μαζί με το over 1,5, ενώ παράλληλα θα ποντάρω και κάτι ψιλά στο να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές ο Λέβα.

Αταλάντα – Βιγιαρεάλ

Μονομαχία με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν πιθανότητες πρόκρισης. Η Αταλάντα συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και έρχεται με άλλον αέρα στο σημερινό παιχνίδι, μετά την νίκη-ανατροπή κόντρα στην Νάπολι. Η ομάδα του Γκασπερίνι βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί. Η Βιγιαρεάλ παίζει για δύο αποτελέσματα, ούσα ένα βαθμό πιο πάνω από τους σημερινούς της αντιπάλους. Στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική με μόλις τρεις νίκες σε 15 αγωνιστικές. Χωρίς Γκόσενς και Πίνο οι δύο ομάδες, αντίστοιχα.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» παίζει για δύο αποτελέσματα αλλά η συνολική σεζόν της ομάδας μέχρι στιγμής δεν δείχνει ομάδα Champions League. Θεωρώ ότι θα μιλήσουν η έδρα και οι επιθετικοί της Αταλάντα και θα πάρει την 3η σερί της πρόκριση στα νοκ άουτ.

Βόλφσμπουργκ – Λιλ

Ο πιο τρελός όμιλος, ο 7ος. Και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να προκριθούν στους «16» ενώ επίσης ταυτόχρονα μπορούν να αποκλειστούν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας βρίσκονται στην καλύτερη θέση αυτή την στιγμή και ένας βαθμός τους αρκεί για να προκριθούν, ίσως και σαν πρώτοι. Θα φιλοξενηθούν από την Βόλφσμπουργκ που δεν βρίσκεται στα καλύτερά της στην Γερμανία με μόλις οκτώ βαθμούς στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τους Γερμανούς δεν έχουν ελπίδες για την 3η θέση αλλά μπορούν να προκριθούν στους «16» με μία νίκη στην «Βολφσβάγκεν Αρένα» απόψε. Στο 1ο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, με την Λιλ να κυριαρχεί.

Οι Γάλλοι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν μέχρι στιγμής και έχουν μοναδική ευκαιρία να προκριθούν, απέναντι σε μια Βόλφσμπουργκ που καταρρέει. Επιλογή μου στα προγνωστικά Champions League, το Χ2 μαζί με το under 3,5.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου
1 (-1,5 AH)
2.00
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.20
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
1 & Over 1,5
1.80
22:00
Αταλάντα - Βιγιαρεάλ
1
1.78
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα
Λεβαντόφσκι 2+ γκολ
2.88
BET: 5 units
Combo
22:00
Βόλφσμπουργκ - Λιλ
Χ2 & under 3,5
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις