Και early και late στο Champions League

Προγνωστικά

Προγνωστικά απ' την μάχη του Μπέργκαμο μέχρι τον «τελικό» της Μπενφίκα έχει ο Bet Minute στο Champions League.

Τσουλου, πράξη δεύτερη και τελευταία. Οι όμιλοι μας αποχαιρετούν, καλό Φλεβάρη μετά. Σας έχω early και late προγνωστικά, σε Λισσαβώνα και Μπέργκαμο.

Γουέλ, μάι φρεντς, μπροστά σε μια ιστορική στιγμή βρίσκεται η Μπενφίκα: να αφήσει εκτός «16» την Μπαρτσελόνα. Θέλει βέβαια την βοήθεια της Μπάγερν, αλλά θεωρώ πως θα την έχει. Όσο ροτέισον και να κάνουν οι Γερμανοί, παραμένουν… Γερμανοί. Αυτή όμως πρέπει να κάνει το χρέος της κόντρα στην αδιάφορη Ντιναμό Κιέβου. Μπορεί να έρχεται από το κάζο στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ, όμως η Ευρώπη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Θα μπει να καθαρίσει από νωρίς και ύστερα να περιμένει τα ευχάριστα από το Μόναχο. Το early γκολ, με το line τοποθετημένο στο 28ο λεπτό, είναι ευκαιρία στο 1.85. Όμως παίζω με τα όρια, το κατεβάζω στο 20ο λεπτό και παίρνω το 2.30 στο pamestoixima.gr. Θεωρώ πως το πρώτο 20λεπτο θα είναι πορτογαλικός μονόλογος.

Προγνωστικά: Μάχη πρόκρισης στο Μπέργκαμο

Αταλάντα και Βιγιαρεάλ παίζουν ρέστα πρόκρισης στα νοκ-άουτ, με τους Ιταλούς να θέλουν μόνο νίκη και τους Ισπανούς να βολεύονται με την ισοπαλία. Περιμένω υψηλό σκορ παρά την κρισιμότητα του αγώνα. Άλλωστε, η Αταλάντα παίζει ρε διάολε. Όσα θες βάζει, όσα θες τρώει. Ροντέο λοιπόν κι όποιος αντέξει. Θεωρώ πως το ενδιαφέρον θα μείνει αμείωτο έως τέλους. Αλήθεια, είναι τόσο απίθανο, όσο δείχνει το 1.80 στην Fonbet, ένα γκολ απ’ το 76’ κι έπειτα; Δεν το νομίζω…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Early
22:00
Μπενφίκα - Ντιναμό Κιέβου
Γκολ πριν το 20’
2.30
BET: 10 units
Late
22:00
Αταλάντα - Βιγιαρεάλ
Γκολ μετά το 76’
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις