Διπλασιασμός στο Πόρτο

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Επιστρέφει ο Μαυρόπουλος, με επιλογή από την κρίσιμη αναμέτρηση της Πόρτο με την Ατλέτικο

Προγνωστικά στοιχήματος: Καίγονται και οι δύο

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πρώτη μέρα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Πάμε λοιπόν να δούμε με τι θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Πόρτο με την  Ατλέτικο. Από νίκη εντός συνόρων προέρχεται η Πόρτο απέναντι στην Πορτιμονένσε με 0-3. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Σπόρτινγκ. Προηγήθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και στην επανάληψη «καθάρισε» το ματς πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ.  Στο Champions League δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την δυάδα αγώνων με την Λίβερπουλ. Έχει πέντε βαθμούς και υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Μίλαν. Αν ηττηθεί, κινδυνεύει να καταλήξει μέχρι και τελευταία. Αν νικήσει, είναι 100% στους «16».

Η Ατλέτικο πάει από το κακό στο χειρότερο, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και πρόσφατο παράδειγμα, είναι η εντός έδρας ήττα από την Μαγιόρκα. Μάλιστα είχε προηγηθεί κιόλας, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ολική ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο.  Ακολουθεί το ντέρμπι με την Ρεάλ, σε μια φάση που η Ατλέτικο χάνει την επαφή της με την κορυφή. Στην Ευρώπη, μια από τα ίδια. Τελευταία στον όμιλο με τέσσερις μόλις βαθμούς, προκρίνεται με νίκη, και μη νίκη της Μίλαν.

Καταλαβαίνουμε όλοι πως και οι δύο θα δώσουν μάχη για την πρόκριση. Απουσίες και για  τις δύο ομάδες, με ψυχολογία η Πόρτο έχει το πάνω χέρι στα μάτια μου. 1Χ συνδυαστικά με over 1,5 βλέπω εδώ σε απόδοση 2.00 που προσφέρει η Novibet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης
1Χ & over 1,5
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις