Διπλό ποντάρισμα στο ΟΑΚΑ

προγνωστικά μπάσκετ

O Playmaker πάει στο ΟΑΚΑ. Προγνωστικά μπάσκετ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Λαύριο με combo και ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ με combo και ειδικό στο ΟΑΚΑ 

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Εμβόλιμη στήλη με προγνωστικά μπάσκετ στον αγώνα του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο. Οι δύο φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος συναντιούνται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League και οι συνθήκες ευνοούν διπλό ποντάρισμα.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη συντριβή στη Μόσχα και έχει μπροστά του τον αγώνα με την Άλμπα, ο οποίος είναι κυκλωμένος για θετικό αποτέλεσμα εδώ και καιρό. Το μυαλό όλων λοιπόν είναι σ’ αυτόν τον αγώνα και ο Πρίφτης αποφάσισε να προστατέψει τους Οκάρο και Παπαπέτρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ερωτηματικό αποτελεί και η κατάσταση του Μέικον που θα αγωνιστεί, αλλά με μόνο μία προπόνηση. Οι απουσίες στα φόργουορντ δημιουργούν καραμπόλες στις θέσεις των ψηλών. Ο Έβανς θα χρειαστεί να κατέβει στο 4 μαζί με Μαντζούκα και λίγο Κασελάκη. Ο Παπαγιάννης θα πάρει χρόνο με αλλαγή τον Καββαδά. Ο Παναθηναϊκός έχει 6 σερί νίκες μετά την ήττα στην πρεμιέρα και δε θέλει άλλη απώλεια βαθμών.

Το Λαύριο είναι σε κακό φεγγάρι με 4 συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πλέον στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο 4-4 και μάλιστα οι 3 νίκες του ήρθαν εκτός έδρας. Στον αγώνα του Super Cup ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 74-61.

Εκτίμηση: Φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά το χάντικαπ στο -18,5 μου φαίνεται υπερβολικό, λαμβάνοντας υπόψιν τον αγώνα με την Άλμπα, τις απουσίες, αλλά και τη γενική εικόνα της ομάδας που δεν εντυπωσιάζει. Προτιμώ να δώσω αβάντζο στους φιλοξενούμενους και να το συνδυάσω με under σε πόντους των γηπεδούχων. Στα ειδικά, ο πολύ καλός φέτος Παπαγιάννης, μπορεί να είναι διψήφιος, δεδομένων και των ελλείψεων στο ρόστερ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:30
Παναθηναϊκός - Λαύριο
2 (+21,5) & Παναθηναϊκός under 90,5
2.00
BET: 30 units
Ειδικό
19:30
Παναθηναϊκός - Λαύριο
Παπαγιάννης over 10,5 πόντοι
2.08
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις