«Σφαγή» στο Πόρτο για την πρόκριση

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος για τον «τελικό» πρόκρισης ανάμεσα σε Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Γιώργο Αγκόρτζα.

Πόρτο και Ατλέτικο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην τελευταία αγωνιστική του UEFA Champions League, με φόντο την Ευρωπαϊκή πρόκριση. Με αυτό τον αγώνα θα ασχοληθώ στα σημερινά προγνωστικά.

Την δεδομένη στιγμή η Ατλέτικο βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Μίλαν, με τους Ιταλούς να υπερτερούν όμως στην βαθμολογία. Οπότε, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι Ισπανοί κυνηγάνε την νίκη, εάν θέλουν να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Σιμεόνε βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα τις ισπανικής λίγκας, στους 29 βαθμούς, 10 λιγότερους από την κορυφή. Γενικότερα ασταθής ομάδα μέχρι στιγμής, την μια κερδίζει μέσα σε μια βδομάδα Μπαρτσελόνα εντός και Μίλαν εκτός, και από την άλλη χάνει εντός από την Μίλαν, όπως και από την Μαγιόρκα στην έδρα της.

Από την άλλη, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεισάο βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Champions League, με έναν παραπάνω βαθμό από Μίλαν και Ατλέτικο. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Σπόρτινγκ με 35 βαθμούς. Το εντυπωσιακό στοιχείο της φετινής Πόρτο είναι η επιθετική γραμμή των Πορτογάλων. Στο πρωτάθλημα έχει βρει δίχτυα 33 φορές σε 13 αγώνες, με τον 24χρονο επιθετικό Λουίζ Ντίαζ να έχει εκτελέσει ήδη 10 φορές τους αντίπαλους γκολκίπερ στο πρωτάθλημα, ενώ και ο Ταρέμι ακολουθεί με επτά. Στο Champions League ωστόσο δεν υπάρχει η ίδια αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει μόλις 3 γκολ μέχρι στιγμής και τα τρία τα πέτυχαν οι προαναφερθέντες, δύο ο Λουίζ Ντίαζ και ένα ο Ταρέμι.

Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε όλοι ο αγώνας θα εξελιχθεί σε ροντέο, καθώς ανάλογα με το αποτέλεσμα και του άλλου ματς του ομίλου ανάμεσα σε Μίλαν και Λίβερπουλ, εκτός από τους Άγγλους, όλοι μπορούν να προκριθούν, αλλά και όλοι να αποκλειστούν. Το σημείο μου στον εν λόγω αγώνα θα είναι η ισοπαλία, όσο ρίσκο και αν είναι αυτό, εγώ θα το επιλέξω. Αγώνας με πολλά νεύρα λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ίσως καταλήξει σε μια σβηστή ισοπαλία.

Πόρτο – Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπαλία σε απόδοση 3.30 από την πλατφόρμα της Novibet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Χ
3.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις