Το μομέντουμ δείχνει τους φιλοξενούμενους

Το μομέντουμ δείχνει τους φιλοξενούμενους

Στην σέρβικη λίγκα και στην αναμέτρηση της Μπάτσκα Τόπολα με την Ραντνίτσκι Νις ταξιδεύει ο SerresBet.

Βρε Γάνδη, βρε Γάνδη… Πώς αλλιώς να ξεκινήσουμε την σημερινή μας στήλη, όταν σε ένα ματς με 16 κόρνερ και 31 τελικές δεν πέταξαν ένα γκολάκι και μας στέρησαν το απόλυτο! Αυτή φυσικά είναι και η ομορφιά του στοιχήματος, απλά αν συνδυάζεται και με κέρδος είναι ακόμη καλύτερα.

Βασικά καλημέρα σας!Κούλα πολύ κωλόπαιδο ο Κυρ… ώπα, τάγμα άκυρο, από αλλού είναι αυτό!

Πάμε στα δικά μας!Φουλάραμε βένζίνη στο OPEL, συμπληρώσαμε λίγο αέρα στο εμπρός δεξί ελαστικό γιατί έχει μια μικρή απώλεια εδώ και ένα χρόνο και φύγαμε για Σερβία να προλάβουμε το ματς Μπάτσκα Τόπολα – Ραντνίτσκι Νις.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μπορεί να προέρχονται από νίκη στο ματς κυπέλλου με 2-1 απέναντι στην Κολουμπάρα, παρ’ όλα αυτά στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις δεν έχει σταυρώσει νίκη μετρώντας 5 ήττες και 2 ισοπαλίες. Ο σέντερ φορ Στέφαν Βούκιτς κάνει παπάδες σκοράροντας και στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις και θέλει να συνεχίσει το σερί του και στον σημερινό αγώνα εναντίον της Ραντνίτσκι Νις.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Οι φιλοξενούμενοι με νίκη μπορούν να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία και να ξεφύγουν από τις θέσεις που οδηγούν στο γκρουπ υποβιβασμού. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ομάδα έδρας, αλλά αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες πιστεύουμε ότι έχει ελπίδες να πάρει κάτι θετικό.

Απορώ με τον φαβοριτισμό της Μπάτσκα Τόπολα από την στιγμή που δεν υπάρχουν απουσίες για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι θα έχουν την κούραση απο το ματς κυπέλλου που έδωσαν στις αρχές του μήνα και φυσικά τη γενικότερη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Πάντα φυλάμε τα νώτα μας για αυτό και πάλι θα πάμε σε combo και φτάνει για να περάσει λίγο ευχάριστα η πρώτη Τσαγκαροδευτέρα του Δεκέμβρη.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Combo
19:00
Mπάτσκα Τόπολα - Ραντνίσκι Νις
Χ2 & under 4,5
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις