Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Έβερτον, διψά για νίκη η Άρσεναλ

προγνωστικά

Η 15η αγωνιστική της Premier League ρίχνει αυλαία στο Μερσεϊσάιντ και ο Talisman δίνει τα προγνωστικά του για την αναμέτρηση Έβερτον - Άρσεναλ.

Δεν ήταν και η ιδανικότερη μέρα χθες, ωστόσο φαίνεται πως αυτή η αγωνιστική στην Premier League με… πάει, έχοντας πρασινίσει 7 από τα 10 προγνωστικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Πάμε να ολοκληρώσουμε αυτό το τριήμερο με επιτυχία, προτού ασχοληθούμε με το Champions League.

Προγνωστικά Έβερτον – Άρσεναλ

Στις 22:00 η Έβερτον υποδέχεται την Άρσεναλ, σε μια ακόμα επίσκεψη του Μικέλ Αρτέτα στο άλλοτε σπίτι του. Ο Ισπανός τεχνικός είχε αγωνιστεί με την φανέλα των «ζαχαρωτών» από το 2005 έως το 2011, όταν και μετακόμισε στο «Εμιρέιτς». Ακόμα βέβαια δεν έχει καταφέρει να πληγώσει την πρώην ομάδα του στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά σήμερα ίσως έχει ιδανική ευκαιρία. Η Έβερτον διανύει μια κάκιστη περίοδο, με 8 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (0-2-6). Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα όμως, όσο οι αποκαρδιωτικές εμφανίσεις στα περισσότερα από τα οκτώ αυτά παιχνίδια. Μαζεύονται σύννεφα πάνω από τον Ράφα Μπενίτεθ και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν με μια ήττα εδώ.

Στο στρατόπεδο της Άρσεναλ το ηθικό είναι λαβωμένο, μετά την άδικη βάση εμφάνισης, ήττα στο «Όλντ Τράφορντ» με 3-2. Οι «κανονιέρηδες» πλήρωσαν ωστόσο κάποιες στιγμές αδράνειας στην άμυνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε συγχωρεί… Να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν απόψε για να βρεθούν και πάλι στην πέμπτη θέση. Μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε κόντρα στην Έβερτον, ενώ το τελευταίο διπλό στο «Γκούντισον Παρκ» μας πάει πίσω στο 2017. Ώρα να μηδενίσει το… κοντέρ λοιπόν!

Αν η Άρσεναλ δεν είχε επιθετικό πρόβλημα, θεωρώ θα ήταν χαμηλότερη η απόδοση νίκης της. Η Έβερτον δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και πιστεύω πως ούτε σήμερα θα τα καταφέρει. Διπλό σε απόδοση 2.20 στην Winmasters και ποντάρισμα με μικρότερη μίζα στο combo νίκης της Άρσεναλ με τουλάχιστον δύο γκολ. Κάτι σε σκοράκι 0-2 προβλέπω.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Έβερτον - Άρσεναλ
2
2.20
BET: 20 units
Μονό
22:00
Έβερτον - Άρσεναλ
2 & over 1,5
3.00
BET: 5 units
Funbet
22:00
Έβερτον - Άρσεναλ
Ακριβές σκορ 0-2
9.75
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις