Παιχνίδια-φωτιά σε Αγγλία και Ισπανία

Παιχνίδια-φωτιά σε Αγγλία και Ισπανία

Στα ματς της Έβερτον με την Άρσεναλ και της Χετάφε με την Μπιλμπάο ρίχνει τα δίχτυα του ο Παπαστεφάνου.

Δευτέρα σήμερα και αρχή ευρωπαϊκης εβδομάδας, οπότε θα περίμενε κανείς να μην έχουμε σημαντική δράση. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και δυο σημαντικά παιχνίδια που αξίζει να τους δώσουμε προσοχή, το Έβερτον – Άρσεναλ και το Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Για αρχή το ματς στο Λίβερπουλ, όπου οι γηπεδούχοι πάνε από το κακό στο χειρότερο έχοντας τον τελευταίο μήνα 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς και δημιουργώντας φάσεις με το σταγονόμετρο. Καταλυτική είναι η απουσία του μπόμπερ Κάλβερτ-Λιούιν που σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του αμυντικού ογκόλιθου Γέρι Μίνα, κάνει την ομάδα προβλέψιμη στην επίθεση και ευάλωτη στην άμυνα. Ο Κολομβιανός αμυντικός ενδέχεται να είναι έτοιμος αλλά προέρχεται από μεγάλη απουσία οπότε θεωρώ ότι δεν θα μπορέσει να βοηθήσει.

Η Άρσεναλ από την άλλη, αρχίζει και ανακάμπτει, σκοράρει σε όλα τα τελευταία της ματς και με τον Παρτέι σε μεγάλα κέφια απειλεί κάθε ομάδα, όπως στο τελευταίο της ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» όπου έχασε αλλά πάλεψε πολύ και δεν άξιζε την ήττα. Παρά τις απουσίες των Τσάκα (μέσος) και Κολάσινατς (αμυντικός), ο Ισπανός προπονητής Μίκαελ Αρτέτα έχει κάνει τους «κανονιέρηδες» μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Με τα παραπάνω στοιχεία δεν μπορώ να αγνοήσω το 2.20 που δίνει το διπλό της Άρσεναλ στην Novibet και θα το ποντάρω.

Ισορροπία στην Μαδρίτη

Το επόμενο παιχνίδι που με απασχόλησε, είναι το Χετάφε – Αθλέτικ Μπιλμπάο το οποίο έχει ένα-δυο ενδιαφέροντα στοιχεία που μπορεί να μας δώσουν αξία στο ποντάρισμα.

Αρχικά η Χετάφε δείχνει να ξυπνάει από τον αγωνιστικό της λήθαργο και με εφαλτήριο την έδρα της προσπαθεί να αναρριχηθεί στην βαθμολογία. Έχει 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 3 νίκες στα τελευταία της πέντε ματς και στην έδρα της σκοράρει συνεχώς. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών εκτός από τον μέσο Γιάνκτο.

Οι Βάσκοι της Μπιλμπάο έχουν μια τελείως διαφορετική πορεία, είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που παίζει στα ίσια κάθε αντίπαλο. Την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν αν όχι καλύτερη, τουλάχιστον ισάξια της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» αλλά ηττήθηκε. Έχει την απουσία του αμυντικού Ινίγκο Μαρτίνεθ λόγω κόκκινης κάρτας και του σημαντικού επιθετικού Βιγιαλίμπρε όμως αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την απόδοση της. Αξιοσημείωτο είναι ότι στα τελευταία 5 εκτός έχουν 4 ισοπαλίες, εκ των οποίων οι 3 με σκορ 1-1, και την προαναφερθείσα ήττα από την Ρεάλ.

Περιμένω ισορροπημένο ματς, στο οποίο θα σκοράρουν και οι δύο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Έβερτον - Άρσεναλ
2
2.20
BET: 20 units
Μονό
22:00
Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Χ
2.90
BET: 10 units
Σκορ
22:00
Χετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ακριβές σκορ: 1-1
5.50
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις