Ποιος θα κρατήσει το θηρίο;

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος στο ματς της Superleague μεταξύ Λαμίας και ΠΑΣ, από τον Masterbetchef. Μονό σημείο και σκόρερ για δυνατό ταμείο.

Προγνωστικά στοιχήματος, στο ουδέτερο του Βόλου

Αγαπητοί φίλοι, η αγαπημένη μου ομάδα φέτος στη Superleague είναι τα Γιάννινα. Όχι μόνο γιατί με πληρώνουν καλά στα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά γιατί ως τώρα παίζουν την ωραιότερη μπάλα. Ο κ. Μεταξάς σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνει με 4-4-2, που είναι και το ιδανικό σύστημα, αν θες να παίξεις ποδόσφαιρο. Βέβαια ο τραυματισμός του ηγετικού στράικερ Κόντε, χαλάει φαντάζομαι τα σχέδια του καλού προπονητή, άλλα ο κινητικός Μιλιντσεάνου, καλύπτει το κενό επαρκώς μέχρι στιγμής.

Έλα όμως που χτύπησε κι αυτός και θα λείπει σήμερα. Τα Γιάννινα όμως, πιστεύω δεν θα κολλήσουν και θα βγούνε να κάνουν το παιχνίδι τους. Όλο το βάρος στην επίθεση βέβαια πλέον πέφτει στον εκρηκτικό Περέα. Έχω πει εξ’ αρχής ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλο λάθος που δεν κράτησε αυτό το παιδί. Πρόκειται για τον πιο εξελίξιμο φορ του πρωταθλήματος. Ένα πραγματικό θηρίο, που δεν σταματά να παλεύει, να πιέζει την αντίπαλη άμυνα και να ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του.

Σήμερα θα χρειαστεί και να σκοράρει. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους. Ειδικά απέναντι στον αργό πλέον Βύντρα, θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα. Πως να προλάβει ο άλλοτε καλός μας αμυντικός, αυτόν το καταπληκτικό αθλητή; Πολύ δύσκολα. Τα Γιάννινα έχουν κάνει φοβερά πράγματα φέτος, όπως οι μεγάλες νίκες με Παναθηναϊκό και Άρη αλλά και σε όλες γενικά τις εμφανίσεις τους. Το παιχνίδι θα γίνει στο ουδέτερο στάδιο του Βόλου, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Λαμίας. Αυτό προφανώς και είναι άλλο ένα πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
2
2.40
BET: 40 units
Σκόρερ
19:30
Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
Γκολ Περέα
4.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις