Εμπειρία εναντίον Ταλέντου: Σημειώσατε Χ!

Προγνωστικά τένις

Δυάδα κοντά στον τριπλασιασμό στα προγνωστικά τένις με επιλογές απο Challenger τουρνουά!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Κακές επιλογές στα προγνωστικά τένις τις προάλλες από το Challenger του Φορλί καθώς και οι δυο προτάσεις δεν πέρασαν. Συνεχίζουμε να κοιτάμε επιλογές από Challenger τουρνουά κυρίως καθώς και αυτή την εβδομάδα τα τέσσερα τουρνουά που ξεκινάνε μπορεί να βγάλουν στοιχηματικές προτάσεις με αξία.

Για την πρώτη μας επιλογή θα ταξιδέψουμε στην Βραζιλία και στο Challenger της Φλοριανόπολις. Εκεί αναμετράται ο έμπειρος Ουρουγουανός Πάμπλο Κουέβας νο99 στον κόσμο με τον νεαρό Ισπανό Αλβαρέζ Βαρόνα νο357 στον κόσμο. Ο Κουέβας που στα 34  του παραμένει ένας πολύ ποιοτικός τενίστας πέρασε πρόσφατα ένα σερί 6 χαμένων παιχνιδιών αλλά έδειξε να το έχει αφήσει πίσω του στο τουρνουά του Μεξικού σε σκληρή επιφάνεια που συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα.

Τώρα κιόλας επιστρέφει στην αγαπημένη του χωμάτινη επιφάνεια όπου έχει 17 τίτλους και αντιμετωπίζει τον Βαρόνα που φέτος έχει 2 τίτλους στον χώμα αλλά στην χαμηλότερη κατηγορία των Futures. Σε Challengers ο Βαρόνα συμμετέχει κυρίως από τον Αύγουστο και μετά με όχι ιδιαίτερα αποτελέσματα έχοντας μόνο μια συμμετοχή στα προημιτελικά να επιδείξει σε 9 τουρνουά. Ποντάρουμε στην εμπειρία και ποιότητα του Κουέβας και στην νίκη του εναντίον του πιο άπειρου σε αυτό το επίπεδο Βαρόνα.

Ενώ λοιπόν σε αυτόν τον αγώνα επιλέγουμε με βάση την εμπειρία, για την 2η μας επιλογή θα ποντάρουμε στον ταλέντο. Ο επιλεγμένος αγώνας βγήκε από το τουρνουά της Μάγια στην Πορτογαλία και σε χωμάτινη επιφάνεια αλλά σε κλειστά γήπεδα. Εκεί αναμετράται ο 22χρονος Άγγλος Πολ Τζαμπ νο335 στον κόσμο με τον 27χρόνο Βέλγο Κίμερ Κοπεγιανς νο205. Ο νεαρός Άγγλος έχει σαρώσει φέτος τους τίτλους στην κατηγορία των Futures με 5 σε σκληρή επιφάνεια βεβαίως και συνολικά στην χρονιά έχει 48 νίκες και 12 ήττες. Στο χώμα δεν έχει πολλούς αγώνες αλλά το γεγονός ότι είναι κλειστό γήπεδο προσομοιάζει σε συνθήκες σκληρών αγωνιστικών χώρων και θα τον επιλέξουμε για νικητή απέναντί στον μέτριο φέτος Κόπεγιανς (19 Ν – 27 Η με 14-18 στο χώμα). Με τις δύο αυτές επιλογές δημιουργούμε μια δυάδα στα προγνωστικά τένις κοντά στον τριπλασιασμό!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.92
15:00
Τζάμπ - Κόπεγιανς
1
1.72
15:00
Κουέβας - Αλβάρεζ Βαρόνα
1
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις