Από Bundesliga μέχρι και… Dritte Liga!

προγνωστικά

Μετά από ένα εξαιρετικό Σάββατο, ο PsyRadios συνεχίζει με προγνωστικά μέχρι και από την τρίτη κατηγορία της αγαπημένης του Γερμανίας.

Δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα η χθεσινή στήλη με τα προγνωστικά μας από τη Bundesliga. Με εξαίρεση το ματς στο Άουγκσμπουργκ, το οποίο άνοιξε από νωρίς, το διάβασμα και οι προτάσεις στα υπόλοιπα ματς ήταν απόλυτα πετυχημένες. Μπορεί ο Ντιαμπί να μοίραζε ασίστ αντί να σκοράρει και η Κολωνία να μην πέτυχε ποτέ το δεύτερο γκολ χάνοντας πολλές ευκαιρίες, όμως Μπούργκχαρτ, Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ, Χόφενχαϊμ και Φρανκφούρτη έκαναν τη δουλειά και πλήρωσαν αδρά.

Ταμεία τη Παρασκευή, ταμεία και το Σάββατο, πάμε λοιπόν να κλείσουμε το αγωνιστικό 3ήμερο με όρεξη, καλή ψυχολογία και στοχευμένα προγνωστικά και προτάσεις για όλα τα γούστα.

  • Με καινούργιο προπονητή η Χέρτα φιλοξενείται στη Στουτγκάρδη. Καλός, χρυσός ο Κόρκουτ αλλά μάγος δεν είναι. Εξακολουθεί να ψάχνεται η γηπεδούχος, αφού καθυστερεί ακόμα η επάνοδος αρκετών βασικών παικτών της. Η δεινή βαθμολογική θέση και των δυο προϊδεάζει για κλειστό ματς, αλλά με τέτοιες άμυνες κάτι μου λέει, ότι θα δούμε γκολ, σενάριο που πληρώνει ικανοποιητικά.
  • Μετά τη σφαλιάρα στη Κολωνία, μια νίκη εναντίον της Φράιμπουργκ θεωρείται επιβεβλημένη για τη Γκλάντμπαχ. Ντεφορμέ οι φιλοξενούμενοι θα κοιτάξουν να μην φύγουν ηττημένοι για 4η συνεχόμενη αγωνιστική από το γήπεδο. Δεν καταλαβαίνω και εδώ γιατί το over προσφέρεται τόσο ψηλά, θα το τιμήσω χωρίς δεύτερη σκέψη.
  • Φασούλι το φασούλι που λέει η λαϊκή ρήση, κάπως έτσι έχει φτάσει τα 14 ματς αήττητο το Αμβούργο, που μπορεί φέτος να μην είναι το γκραν φαβορί για την απευθείας άνοδο, αλλά και κοντά στη κορυφή βρίσκεται και καλό ποδόσφαιρο παράγει τελευταία. Απέναντι σε ένα Ανόβερο που για άλλη μια χρονιά ταλανίζεται από έλλειψη αγωνιστικού σχεδιασμού και λανθασμένων επιλογών μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
  • Την ελάχιστη δυνατή παραμονή στη τρίτη εν τάξει κατηγορία αποβλέπει η Όσναμπρικ και η νίκη είναι επιβεβλημένη εναντίον της Ουραγού Χάβελσε. Η επιθετική συμπεριφορά της γηπεδούχου σε συνδυασμό με την τραγική άμυνα της φιλοξενούμενης μας δίνει μια καλοπληρωμένη επιλογή στα γκολ.

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
14:30
Ανόβερο - Αμβούργο
2
2.04
BET: 10 units
Ειδικό
15:00
Όσναμπρικ - Χάβελσε
Όσναμπρικ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
2.25
BET: 10 units
Combo
16:30
Στουτγκάρδη - Χέρτα Βερολίνου
Goal/goal & over 2,5
2.25
BET: 10 units
Combo
18:30
Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.08
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις