ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Καρέ» Premier League με στήριξη σε γηπεδούχους και τα... γκολ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Καρέ» Premier League με στήριξη σε γηπεδούχους και τα... γκολ

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Καρέ» Premier League με στήριξη σε γηπεδούχους και τα… γκολ

προγνωστικά

Έπιασε... φωτιά ο Talisman χθες με τα προγνωστικά στην Premier League και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί.

Φανταστική ημέρα η χθεσινή, δε μπορώ να θυμηθώ καλύτερο στοιχηματικά Σάββατο για φέτος. Το αφήνουμε πίσω όμως αυτό και κοιτάμε τα φρέσκα. Τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα, Κυριακή, στην Premier League, πάμε να δούμε τα προγνωστικά μου:

Με φόρα από το γκολ στο 90′

Αρχή από το «Έλλαντ Ρόουντ» και την αναμέτρηση Λιντς – Μπρέντφορντ. Στο 90′ λύγισε την Πάλας την Τρίτη και μας έστειλε ταμείο (χεχε) η ομάδα του Μπιέλσα. Back-to-back εντός έδρας ματς για τα παγώνια, που έχουν ευκαιρία να χτυπήσουν δεύτερη σερί νίκη και να απομακρυνθούν αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μετρούν τέσσερα σερί under 2,5 εντός έδρας. Δε κατάφερε η Μπρέντφορντ την Πέμπτη να περιόρισει την Τότεναμ και εν τέλει ηττήθηκε με 2-0. Ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά τώρα αρχίζει να παρουσιάζει μια αστάθεια. Αγνοεί τη εκτός έδρας νίκη από τις 3 Οκτωβρίου και από τότε έχει δεχθεί 8 γκολ σε 3 ματς! Πιστεύω η κούραση από τα συνεχόμενα ματς εκτός θα παίξει ρόλο για τη Μπρέντφορτν και θα στηρίξω τα «παγώνια» για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, σε απόδοση 2.00 στην Fonbet, καθώς δείχνουν να βελτιώνονται αγώνα με αγώνα.

Προγνωστικά Premier League: Ντεμπούτο για Ράγκινικ

Την ίδια ώρα στο «Όλντ Τράφορντ», η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Πιέστηκε, ίδρωσε αλλά τελικά στάθηκε όρθια η γηπεδούχος απέναντι στην Άρσεναλ την Πέμπτη, ματς όπου έφτασε τα 801 γκολ ο Ρονάλντο. Πρώτο επίσημο ματς με τον Ραλφ Ράγκνικ στον πάγκο για τους «κόκκινους διαβόλους». Σκαμπίλι στο 90′ από τη Λιντς έφαγε η Πάλας, που δε κατάφερε για πρώτη φορά μετά από 8 σερί ματς να σκοράρει. Κακός δαίμονας για τη Μάντσεστερ, η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, αφού στα τελευταία τρία ματς στο «Όλντ Τράφορντ» έχει πετύχει δύο διπλά και μια ισοπαλία. Δε θα το φοβηθεί το ματς απόψε και απέναντι στην αφερέγγυα αμυντική γραμμή της Γιουνάιτεντ μπορεί να βρει γκολ. Χαμηλά ο άσος και δε θα ρισκάρω σε μια τόσο μικρή απόδοση, αρκετά πιθανό να δούμε γκολ στο ματς, με το over 2,5 στη Winmasters να προσφέρεται στο 1.80.

Παιχνίδι στα μέτρα της

Τρίτο παιχνίδι στη σειρά, αυτό ανάμεσα σε Τότεναμ και Νόριτς. Αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της σιγά σιγά η ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Παρουσιάστηκε βελτιωμένη την Πέμπτη απέναντι στην Μπρέντφορντ και πήρε τη νίκη. Σήμερα αντιμετωπίζει ακόμα μια ομάδα στα μέτρα της. Η Νόριτς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στη Νιουκάστλ, ωστόσο έπαιζει με παίκτη παραπάνω για 80′, κάτι που δεν την κολακεύει. Δύσκολα θα πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Αν η Τότεναμ θέλει να πλησιάσει στην τετράδα, αυτά τα ματς πρέπει να τα καθαρίζει από τα αποδυτήρια. Άσος με τουλάχιστον δύο γκολ!

Προγνωστικά Premier League: Συνάντηση από τα παλιά

Τέλος, η αναμέτρηση που κλείνει την ημέρα είναι αυτή μεταξύ Άστον Βίλα και Λέστερ. Ο Στίβεν Τζέραρντ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μπρένταν Ρότζερς, τον προπονητή που παραλίγο να κατακτήσουν παρέα το πρωτάθλημα. Μετά από δύο σερί νίκες με τον Στίβι στον πάγκο, η Βίλα γνώρισε την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, σε αναμέτρηση που παρά την ήττα, αγωνίστηκε αρκετά καλά. Άντεξε στην έδρα της Σαουθάμπτον η Λέστερ (2-2), έμεινε για 4ο διαδοχικό ματς αήττητη (1-3-0) και σήμερα ελπίζει να συνεχιστεί το σερί. Ωστόσο, οι «αλεπούδες» πρέπει να διορθώσουν την αμυντική λειτουργία τους για να έχουν ελπίδες, αφού δέχονται γκολ στα 19 από 20 τελευταία ματς! Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, με τη μπίλια να μπορεί να καθίσει οπουδήποτε, θεωρώ όμως ότι θα δούμε αρκετές φάσεις, με το goal/goal και οver 2,5 να έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. Στο 2.15 στο pamestoixima.gr!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
16:00
Λιντς - Μπρέντφορντ
1
2.00
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.10
16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας
Over 2,5
1.80
16:00
Τότεναμ - Νόριτς
1 & over 1,5
1.72
BET: 8 units
Μονό
18:30
Άστον Βίλα - Λέστερ
Goal/goal & over 2,5
2.15
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις