Οι γηπεδούχοι και η ανάγκη για νίκη

Προγνωστικά μπάσκετ

O Playmaker επιστρέφει με προγνωστικά μπάσκετ από τα εθνικά πρωταθλήματα. Ισπανία και Ιταλία στο κουπόνι του με φαβορί και combo.

Προγνωστικά μπάσκετ σε Ισπανία και Ιταλία

Μετά από μια βδομάδα με τα ειδικά στοιχήματα να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους στη Euroleague, αλλά τα σημεία να μην πηγαίνουν καλά, επανέρχομαι με προγνωστικά μπάσκετ στις εγχώριες λίγκες.

Επιθέσεις φωτιά

Ξεκινάω από την ACB και την αναμέτρηση της Μπανταλόνα με τη Μούρθια. Σε πολύ καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι με τρεις συνεχόμενες νίκες εντός σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Μόλις μία ήττα εντός φέτος, από την Ανδόρα σε εννέα αγώνες. Σε εξαιρετική κατάσταση Πάρα και Τόμιτς. Όσο για τη Μούρθια, εκτός έδρας σκοράρει ακατάπαυστα, αλλά καταφέρνει να χάσει. Από 89 πόντους απέναντι σε Μπρεογκάν και Ανδόρα, αλλά η νίκη δεν ήρθε.

Εκτίμηση: Δίκαια φαβορί η Μπανταλόνα, που στην έδρα της δείχνει πολύ δυνατή. Ωστόσο η Μούρθια μπορεί να συμβάλει σε ένα παιχνίδι με ψηλό σκορ.

Με το μυαλό στο El Clasico

Συνεχίζω με τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μπασκόνια, σε ένα παιχνίδι με άρωμα Euroleague. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες με τη Μπάρτσα να έρχεται από διπλό επί της Εφές, παρά τις απουσίες των Καλάθη και Χίγκινς. Η Μπασκόνια δε σηκώνει κεφάλι, ειδικά εκτός έδρας. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ομάδα του Σάρας να επικρατεί με 93-67!

Εκτίμηση: Η σοβαρή Μπαρτσελόνα δε θα έχει πρόβλημα απόψε. Ωστόσο ακολουθεί το ματς με τη Ρεάλ σε λίγες μέρες και δεν έχει λόγο να ξοδέψει τόση ενέργεια στην άμυνα. Άσος με over λοιπόν.

Θέλει και μπορεί μέχρι ένα σημείο

Κλείνω με τη γειτονική Ιταλία και την αναμέτρηση της Μπρίντιζι με την Αρμάνι. Η Μπρίντιζι έχει 3/4 εντός, όμως ηττήθηκε στο μοναδικό δύσκολο ματς που έδωσε με την Τρέντο. Ωστόσο είναι μια ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι και το απέδειξε απέναντι στη Βίρτους. Η Αρμάνι δέχτηκε άλλη μια σφαλιάρα από την Άλμπα και πλέον έχει 4/5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια. Ο Μεσίνα οφείλει να χτυπήσει το ματς και να το δει σαν ένεση ψυχολογίας.

Εκτίμηση: Το Μιλάνο μπορεί να φύγει απόψε με το διπλό, αλλά όχι με τεράστια διαφορά απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Άλλωστε το ταξίδι που ακολουθεί στο Μονακό είναι σημαντικό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

 

 

Combo
18:00
Μπανταλόνα – Μούρθια
1 & over 153,5
2.10
BET: 15 units
Combo
18:00
Μπρίντιζι – Αρμάνι Μιλάνο
2 από 1 έως 13 πόντους
2.05
BET: 18 units
Combo
19:30
Μπαρτσελόνα – Μπακόνια
1 (-3,5) & over 143,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις