Με τους γηπεδούχους και τα γκολ

Με τους γηπεδούχους και τα γκολ

Προγνωστικά στοιχήματος με ποντάρισμα σε σημεία και γκολ από τον Μακράκη

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τους γηπεδούχους και τα γκολ

Καλημέρες. Είχαμε τα κέρδη από τον Ατρόμητο την ώρα που γράφεται αυτή η στήλη, τώρα ελπίζω να μας βγήκαν και τα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια. Πιο δύσκολο το σημερινό πρόγραμμα για επιλογές κατά την γνώμη μου, αλλά έψαξα και διάλεξα τρεις επιλογές για να αναλυθούν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σπέτσια – Σασσουόλο

Παιχνίδι ανάμεσα σε μια ομάδα που προέρχεται από τρεις σερί ήττες και την άλλη να έχει πάρει μεγάλη ισοπαλία από την Νάπολι. Η Σπέτσια έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 34 γκολ παθητικό ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μια πολύ ικανότατη επίθεση. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι, κι αυτό είναι οι φιλοξενούμενοι. Παρόλα αυτά, επειδή καμία ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη θα πάω πλαγίως επιλέγοντας την κάλυψη μαζί με το Over 2,5 στο 2,27 της Stoiximan.

Στουτγάρδη – Χέρτα Βερολίνου

Σημαντικό παιχνίδι των χαμηλών στρωμάτων της βαθμολογίας. Η Στουτγάρδη πήρε μεγάλη νίκη-ανάσα κόντρα στην Μάιντζ και παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα της πρωτεύουσας έμεινε χωρίς νίκη για 4ο σερί παιχνίδι και παρέμεινε η χειρότερη εκτός έδρας άμυνα. Καμία ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την άμυνα της, αλλά η Χέρτα στα εκτός έδρας παιχνίδια της αντιμετωπίζει και στην επίθεση προβλήματα. Περιμένω ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στην λεπτομέρεια αλλά στο τέλος, η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου πιστεύω ότι θα επικρατήσει.

Γκλάντμπαχ – Φράιμπουργκ

Συνεχίζουμε στην Γερμανία. Η Κολωνία έκοψε εμφατικά την αγωνιστική άνοδο της Γκλάντμπαχ, την ώρα που η Φράιμπουργκ μετά την ήττα από την Μπάγερν, μοιάζει να έχει πέσει αρκετά. Δεν νομίζω ότι δικαιολογείται στο 1.80 ο φαβοριτισμός των πουλαριών. Θα πάω με τα γκολ. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχουν μπει πάνω από 2 γκολ, αυτό θέλουμε να γίνει και σήμερα. Με οδηγό την προϊστορία Goal/goal και over στο 2,02 της Winmasters.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Θα κλείσουμε με το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι. Η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και έχει ως μόνο στόχο την νίκη. Θα χάσει τον Ανσαριφάρντ λόγω κορονοϊού. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη κέρδισε χωρίς προβλήματα αλλά και χωρίς να εντυπωσιάσει τον Παναιτωλικό και αναρριχήθηκε στην βαθμολογία. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παίζει για δύο αποτελέσματα απόψε, κάτι το οποίο ίσως κρύβει παγίδες ως προς την προσέγγιση του αγώνα. Μέσα σε ένα ΟΑΚΑ με πολύ κόσμο ξανά, θεωρώ απίθανο για την ΑΕΚ να ηττηθεί. Στα προγνωστικά στοιχήματος, θα ποντάρω στην νίκη της ομάδας του «Δικεφάλου», αφού πιστεύω υπερισχύει αρκετά και σε ατομική ποιότητα και παίζει και μπροστά στον κόσμο της.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
16:00
Σπέτσια - Σασσουόλο
Χ2 & Over 2,5
2.27
BET: 10 units
Μονό
16:30
Στουτγάρδη - Χέρτα Βερολίνου
1
2.31
BET: 10 units
Combo
18:30
Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ
Goal/goal & Over 2,5
2.08
BET: 10 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις