ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ποιότητα και έδρα δίνουν τη νίκη στο Δικέφαλο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ποιότητα και έδρα δίνουν τη νίκη στο Δικέφαλο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ποιότητα και έδρα δίνουν τη νίκη στο Δικέφαλο

Προγνωστικά

Ο Luca Toni πηγαίνει με τα προγνωστικά του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ποντάρει στους γηπεδούχους που δείχνουν πιο δυνατοί.

Προγνωστικά στο ντέρμπι της Αθήνας

Παροξυσμός στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής. Πάμε όμως στα προγνωστικά.

Ανεβασμένη η ΑΕΚ

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε η ΑΕΚ από τα Γιάννενα. Κατάφερε να αποδράσει με το διπλό και να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, χάρη στο εκπληκτικό τέρμα του Σακόφ. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης δεχόμενη γκολ με πέναλτι. Βρήκε το ψυχικό σθένος αρχικά να ισορροπήσει το ματς άμεσα, με το εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ του Άμραμπατ (καλύτερο γκολ της αγωνιστικής) και στη συνέχεια να κυριαρχήσει στο παιχνίδι, με τη δικαίωση να έρχεται στην εκπνοή. Έδειξε ότι δε λυγίζει στα δύσκολα και ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεπερνά τις αντιξοότητες, παραμένοντας ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου κόντρα σε όλους και όλα!

Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε την Κηφισιά για το θεσμό του κυπέλλου πραγματοποιώντας ευρύ rotation και τη συνέτριψε με 4-0. Ο κόουτς Γιαννίκης έχει κάθε λόγο να χαμογελάει αφού βλέπει ότι διαθέτει δύο ισάξιες εντεκάδες. Μεγάλη συσπείρωση στην ομάδα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, άπαντες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, αφού ακόμα και ο αμφίβολος Τσούμπερ σφίγγει τα δόντια για να παίξει. Ώρα να δοθούν πειστικές απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που όμως έχει ταβάνι στις δυνατότητές του και εκτός έδρας πελαγοδρομεί.

Τα πρώτα δείγματα βελτίωσης στο ανασταλτικό κομμάτι για το σύνολο του Γιαννίκη φάνηκαν στο ματς των «Ζωσιμάδων», χωρίς αυτό να στερήσει κάτι από την παραγωγικότητα της καλύτερης επίθεσης στην κατηγορία με 24 τέρματα (4 περισσότερα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό). Ο απολογισμός στα φετινά εντός έδρας ματς της ΑΕΚ είναι 4-0-1 με 11-4 τέρματα, που χτυπάει φόρμα σε ένα κομβικό χρονικά σημείο της σεζόν και δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι η μόνη που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό.

Θα παραταχθεί με Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο βράχος Βράνιες στο κέντρο της άμυνας μαζί με το νεαρό Μήτογλου και Μισελέν, Μοχαμαντί στα άκρα, Σιμόες και Σιμάνσκι προβλέπεται να πάρουν τον πλήρη έλεγχο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και η φονική τριπλέτα Τσούμπερ, Μάνταλος, Άμραμπατ θα βρεθεί πίσω από τον killer Αραούχο.

Δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός

Δέκατος σε σύνολο 14 ομάδων βρίσκεται ο ΠΑΟ με βάση την κάκιστη εκτός έδρας επίδοση του (1-1-3 με 4-5 γκολ). Έδειξε κάποια θετικά στοιχεία το σύνολο του Γιοβάνοβιτς με τις νίκες επί υποδεέστερων αντιπάλων (Λαμία και Παναιτωλικό), όμως είναι δεδομένο ότι διέπεται από πλήρη αστάθεια. Πάει στο ΟΑΚΑ με βασικό στόχο να περιορίσει την ανάπτυξη της ΑΕΚ και να αποσπάσει κάτι θετικό από το ματς, όμως θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο απέναντι στην αφηνιασμένη επιθετική γραμμή των κιτρινόμαυρων.

Σύστημα 4-2-3-1 από το Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού, με Brignoli στην εστία, Χουάνκαρ, Σαρλίγια, Βέλεζ και Κώτσιρα στην άμυνα, Πέρεζ, Βιγιαφάνιες μπροστά τους σαν δεύτερη ζώνη, Ματέους Βιντάλ, Λούνγκβιστ και Χατζηγιοβάννης η τριάδα πίσω από το μοναδικό προωθημένο Μακέντα.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για την ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το έγραφα και στο άρθρο μου πριν το ματς των «Ζωσιμάδων» ότι βρισκόμαστε στην αρχή της κιτρινόμαυρης αντεπίθεσης τίτλου. Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος του συλλόγου και το τεράστιο βάρος της φανέλας που φέρει το έμβλημα με το δικέφαλο αετό. Συνυπολογίζοντας την εντός έδρας παρουσία της ΑΕΚ ,τις επιθετικές αρετές που διαθέτει, την τεράστια ώθηση που θα πάρει από χιλιάδες ένθερμους «Ενωσίτες», αλλά και την εκτός έδρας ανυπαρξία των πρασίνων, επιλέγω πολύ ξεκάθαρα τον άσο στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
1
1.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις