ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στοίχημα σνούκερ: Με βαριά καρδιά... Χόκινς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στοίχημα σνούκερ: Με βαριά καρδιά... Χόκινς

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στοίχημα σνούκερ: Με βαριά καρδιά… Χόκινς

Στοίχημα σνούκερ: Με βαριά καρδιά... Χόκινς

Αφήσαμε στην άκρη τον τζόγο στα προημιτελικά και τον πρώτο ημιτελικό του UK Championship ώστε να απολαύσουμε το σνούκερ. Θα στοιχηματίσουμε, όμως, στον δεύτερο.

Ο Κάιρεν Γουίλσον και ο Λούκα Μπρεσέλ παλεύουν αυτήν την ώρα για το πρώτο εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο Barbican του Γιορκ. Και το βράδυ, στις 21:00, ακολουθεί η μάχη του Μπάρι Χόκινς με τον Τζάο Σιντόνγκ.

Αναμφίβολα η τετράδα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Οι περισσότεροι «μεγάλοι» έφυγαν πριν από τη φάση των «16» και μόνο ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Εκεί, όμως, ο Κάιρεν Γουίλσον αποδείχθηκε πιο δυνατός και με century στο decider τον άφησε εκτός.

Ο υπογράφων έχει την αίσθηση ότι είναι η ώρα του Μπρεσέλ, ο οποίος ήταν σαρωτικός στους τελευταίους αγώνες του (6-0 τον Μαγκουάιρ, 6-1 τον Χάμιλτον, 6-2 χθες τον ΜακΓκιλ). Ωστόσο, το θέμα μας είναι ο βραδινός ημιτελικός, που προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρων.

Τα φώτα θα πέσουν στον Τζάο Σιντόνγκ, ο οποίος δεν εξέπληξε όσους παρακολουθούμε συστηματικά σνούκερ την τελευταία δεκαετία. Ο Κινέζος θεωρούταν φαινόμενο από τότε που ως έφηβος μετείχε με wild card σε τουρνουά της χώρας του. Από τότε είχαν αρχίσει οι συγκρίσεις με τον Τζαντ Τραμπ και τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν για το αυθεντικό ταλέντο του.

Στον χθεσινό προημιτελικό με τον Τζακ Λισάουσκι, ο Τζάο έκανε περίπατο όταν είδε τον αντίπαλό του να… λιποθυμάει, αφότου έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί 3-0. Κέρδισε και τα έξι frames που ακολούθησαν σημειώνοντας πέντε half century breaks και προκρίθηκε στον πρώτο Triple Crown ημιτελικό της καριέρας του.

Ο Μπάρι Χόκινς νίκησε κι αυτός χωρίς άγχος τον Άντι Χικς, όμως δεν έπαιξε τόσο καλά όσο μαρτυρά το 6-1. Ούτε ο ίδιος, δηλαδή, έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοσή του, που δεν έφτασε στα επίπεδα του δεύτερου κομματιού του προχθεσινού αγώνα με τον Ματ Σελτ (6-3 από 1-3). Ωστόσο, είναι πολύ πιο «ψημένος» σε τέτοιες καταστάσεις.

Όντας 42 ετών, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ημιφιναλίστ δεν έχουν κλείσει ούτε τα 30, ο Hawk (Γεράκι) δεν θα είναι τόσο δημοφιλής νικητής σε ένα τουρνουά που φαίνεται να σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή. Η άποψή μας είναι ότι, πράγματι, δεν είναι και τόσο πιθανό να πιει νερό, ακόμα κι αν φτάσει στην πηγή.

Απόψε, όμως, είναι το φαβορί. Ο Τζάο είναι πολύ πιο ταλαντούχος, όμως παραμένει επιπόλαιος. Και παρότι νίκησε προ ημερών τον κορυφαίο all-round παίκτη όλων των εποχών (Τζον Χίγκινς), δεν θα είναι εύκολο να κάνει το ίδιο σήμερα, στις συνθήκες ενός ημιτελικού major τουρνουά.

Η ιστορία των αναμετρήσεων δείχνει ισχνό προβάδισμα του Κινέζου με 3-2. Άξιο αναφοράς είναι και το ματς του International Championship του 2013, το οποίο θυμήθηκε χθες ο Χόκινς στη συνέντευξή του στο Eurosrport. Ο 16χρονος τότε Τζάο τον είχε συντρίψει 6-1! Πρώτη φορά, πάντως, θα αναμετρηθούν υπό συνθήκες σαν τις σημερινές.

Η ώρα του μικρού θα έρθει σύντομα. Για το καλό του αθλήματος καλό θα είναι να έρθει από τώρα. Για το καλό της τσέπης μας, όμως, ποντάρουμε σε νίκη Χόκινς με το ελάχιστο χάντικαπ. Κι αν είναι να χάσουμε, έχει καλώς.

Μονό
21:00
Χόκινς - Τζάο
1 (-1,5)
2.09
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις