Ταξιδάκι με προορισμό το ταμείο

προγνωστικά στοιχήματος

Ταξιδάκι σε τρεις Ευρωπαϊκές λίγκες έχει στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ο Νίκος Κεμανέτζης, με σκοπό φυσικά το ταμείο.

Kαλημερίζουμε όλους τους φίλους. Έχει 4-5 μερούλες να τα πούμε μέσα από αυτήν την στοιχηματική μας γωνιά. Δεν είμαστε για πολλά μουχαμπέντια μιας και έχουμε ταξιδάκια μπροστά μας. Με στόχο βέβαια να περάσουμε από το ταμείο, με τα προγνωστικά στοιχήματος. Πρώτη μας στάση Ισπανία και η Β’ κατηγορία.

Φουενλαμπράδα – Αλμερία

Βρίσκουμε την γηπεδούχο σε κακή κατάσταση αφού δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. Στις τελευταίες 9 αγωνιστικές έχει 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Και καλά που ήρθε προχθές το ματς κυπέλλου με την Αλτζίρα και έκανε μια νίκη και αυτή με χίλια ζόρια. Ναι μεν δυσκολεύονται να σκοράρουν οι επιθετικοί της ομάδας, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να αναφέρουμε την αμυντική τους λειτουργία. Εκεί όπου οι δύο κεντρικοί αμυντικοί Πουλίδο και Χουάμνα καλά κρατούν, με τον τελευταίο όμως να είναι στο απουσιολόγιο του προπονητή.

Έμεινε όρθια μέσα στη δύσκολη έδρα της Χιχόν στην τελευταία αγωνιστική παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Στην Αλμερία ακόμα απορούν πώς χάθηκε το τελευταίο εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος με την Ουέσκα, καθώς δεν μπόρεσε να εκμεταλευτεί τις ευκαιρίες. Είχε δοκάρια αλλά και ένα χαμένο πέναλτι στο 24ο λεπτό. Μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Αγκουίλας ομάδα Δ’ κατηγορίας στα πέναλντι με 5-3. Δεν θα έχουν απουσίες αλλά θα  υπάρχει   κούραση. Έχει αβάντζο 6 βαθμούς από τον δεύτερο στην βαθμολογία, πολλοί θα πούνε ότι ήρθε η ώρα για νίκη της Φουενλαμπράδα, παρ’ όλα αυτά θα στηρίξουμε την εμπειρία. Κρατάμε στο νου πως οι γηπεδούχοι ναι μεν παίζουν με την πρωτοπόρο, είναι όμως αναγκασμένοι να βγουν μπροστά μπας και πάρουν κάτι θετικό και ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις ενώ από την άλλη βρίσκεται μια Αλμερία που δε θέλει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νιέτσετσα – Πόγκον

Έχουμε άλλα δύο ταξίδια. Πάμε για αρχή με την Πολωνία.Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τρομερή φόρμα. Παρτάλιασε όπως λέμε εμείς οι Σερραίοι την Λέχια με 5-1 στην τελευταία αγωνιστική. Βλέπει πλέον πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται μόνο 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν.

Οι γηπεδούχοι αντίθετα θα παλέψουν για τα παραμονή τους όπως όλα δείχνουν. Εντός έδρας δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά έχοντας μόνο δύο νίκες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη φόρα, την ψυχολογία αλλά και την ποιότητα για να πάρουν κάτι θετικό και να συνεχίσουν την τρελή τους πορεία.

Λέουβεν – Γάνδη

Και κλείνουμε με Βέλγιο. Η ομάδα της Γάνδης προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις 4-1-1 και δείχνει ότι άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της. Υπάρχει φυσικά η εμπειρία αλλά και το μομέντουμ για να φύγει με τους 3 βαθμούς σήμερα από την έδρα της Λέουβεν. Μια Λέουβεν η οποία προέρχεται από μεγάλη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Ουν. Σεν Γκιλουάζ.

Παρόλα αυτά δεν έχει το σύνολο που μπορεί να κοντράρει και ειδικά να πάρει την νίκη απέναντι σε μια φουριόζα Γάνδη.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
19:15
Φουενλαμπράδα - Αλμερία
Χ2 & over 1,5
1.87
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.67
16:00
Νιέτσετσα - Πογκόν
Χ2 & over 1,5
1.75
17:15
Λέουβεν - Γάνδη
Χ2 & over 1,5
1.53
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις