Στήλη γεμάτη με στοίχημα φάουλ!

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Δύο αγώνες με στοίχημα φάουλ ξεχώρισε ο SuperMario σήμερα Σάββατο για να σας στείλει στο ταμείο.

Καλησπέρα κύριοι. Επιστρέφουμε στη στήλη μας με το στοίχημα φάουλ να δεσπόζει στα κρίσιμα παιχνίδια το Σαββάτου.

Στοίχημα φάουλ: Η κρισιμότητα των παιχνιδιών οδηγεί στη σφυρίχτρα

Στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι της ημέρας θα εστιάσει η στήλη. Στη Αγγλία η Νιούκαστλ φιλοξενεί την Μπέρνλι. Η Μπέρνλι 3η από το τέλος με 10 βαθμούς παραχωρεί 9,75 φάουλ. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας 3 βαθμούς πίσω και παραχωρούν 10 φάουλ ανά παιχνίδι. Ο Τίρνεΐ που σφυρίζει δίνει περίπου 19 φάουλ ανά παιχνίδι. Ρισκάρω με το over 19,5 φάουλ λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.

Πολύ «ξύλο» στο Περιστέρι!

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης που είναι ακριβώς από πάνω του με 7 βαθμούς. Πολύ κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες και αναμένω πολλά μαρκαρίσματα και το καλώς εννοούμενο ποδοσφαιρικό «ξύλο». Οι γηπεδούχοι παραχωρούν περίπου 16 φάουλ με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται κοντά στα 20. Ο Βούλγαρος Καμπάκοφ είναι διαιτητής που σφυρίζει εύκολα και πιστεύω θα ξεπεραστεί το 33,5 που υπάρχει σαν όριο στο στοίχημα φάουλ.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:00
Νιούκαστλ - Μπέρνλι
Over 19,5 φάουλ
1.83
BET: 20 units
Μονό
17:15
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
Over 33,5 φάουλ
1.78
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις