ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ποντάρισμα στα σαλόνια της γηραιάς Αλβιώνας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ποντάρισμα στα σαλόνια της γηραιάς Αλβιώνας

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ποντάρισμα στα σαλόνια της γηραιάς Αλβιώνας

Ποντάρισμα στα σαλόνια της γηραιάς Αλβιώνας

Προγνωστικά Premier League και από τις πέντε αναμετρήσεις του Σαββάτου, από τον μετρ της γηραιάς Αλβιώνας.

Από άλλου το περίμενα την Τρίτη, από αλλού ήρθε, αλλά όπως και να έχει το ταμείο είναι… ταμείο! Φτάσαμε αισίως στην 15η αγωνιστική στην Premier League και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά:

Το ντέρμπι της District Line

Εναρκτήριο ματς της αγωνιστικής, ένα ντέρμπι μίσους στο Λονδίνο ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι. Μεσοβδόμαδα, τα «σφυριά» έχυσαν την καρδάρα με το γάλα στο 90 κόντρα στη Μπράιτον, όταν δέχθηκαν την ισοφάριση (1-1) από τον Μοπέ. Η Γουεστ Χαμ ήλεγχε φαινομενικά το ματς, αλλά από το 60’ και μετά προσπάθησε να παίξει για το «μηδέν» και το πλήρωσε. Παραμένουν στην τετράδα, αλλά είναι χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγώνες

Η Τσέλσι από την άλλη δεινοπάθησε στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» απέναντι στη Γουότφορντ, αλλά ο Ζίγιεχ έδωσε τη λύση στο 75’ και οι «μπλε» διατηρήθηκαν στη κορυφή του πρωταθλήματος. Ακόμα μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα του Τούχελ, στην οποία θα στερηθεί τους Τσίλγουελ και Καντέ

Κρύβει κινδύνους το ματς για την Τσέλσι και προφανώς δε πρόκειται να περάσει ένα άνετο απόγευμα. Μπορεί η Γουέστ Χαμ να κάνει μικρή κοιλιά, όμως είναι αρκετά επικίνδυνη και μπορεί να κάνει ζημιά στους «μπλε». Goal/goal στο 1.83 και βλέπουμε

Προγνωστικά Premier League: Στενεύουν τα περιθώρια για Νιουκάστλ

Πήγε για μαλλί και βγήκε… κουρεμένη η Νιούκαστλ στο εντός με τη Νόριτς (1-1). Έπαιζε με 10 παίκτες από το 5’ και προηγήθηκε με πέναλτι του Γουίλσον στο 60’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος από τον Πούκι. Οι «καρακάξες» αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (0-7-7), αλλά και μια πειστική εμφάνιση. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι βασικοί αμυντικοί Λασέλς και Ρίτσι, απών ο τιμωρημένος Κλαρκ.

Τέταρτη ισοπαλία σε πέντε ματς για τη Μπέρνλι στην έδρα της Γουλβς (0-0). Οι παίχτες του Ντάις έπαιξαν για το «μηδέν» και σίγουρα είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αφού περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξουν και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Είναι και οι δυο, «πάρε τη μια, χτυπά την άλλη». Δε μπορείς να εμπιστευθείς καμία, αλλά αν κάποια έχει πραγματικό κίνητρο εδώ είναι οι γηπεδούχοι. Η Μπέρνλι μάλλον θα παίξει για το Χ και πάλι, όμως κάποια στιγμή θα την πατήσει. Κλειστό ματς με το under 2,5 σε πρώτο πλάνο και στήριξη για ακόμα μια (και ίσως τελευταία) φορά στη Νιούκαστλ

Ντέρμπι και στον αγγλικό νότο

Στο «Σεντ Μέρις» η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μπράιτον. Γειτονικό ντερμπι, αφού τα γήπεδα των δυο ομάδων είναι σε απόσταση 90χλμ. Την Τετάρτη οι «άγιοι» προηγήθηκαν δυο φορές κόντρα στη Λέστερ, όμως ισοφαρίστηκαν ισάριθμες και έχασαν μια ευκαιρία να πάρουν βαθμολογική ανάσα. Εμφάνισαν μια βελτιωμένη εικόνα μεσοεπιθετικά, ωστόσο η άμυνα και πάλι τους πρόδωσε. 

Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο Γκρέιαμ Πότερ της Μπράιτον, αφού ο Άγγλος τεχνικός είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της «Σότον». Οι «γλάροι» στάθηκαν τυχεροί στο Λονδίνο και με γκολάρα του Μοπέ στο 90’ έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, αυτό ήταν το ένατο διαδοχικό ματς που μένουν χωρίς νίκη (0-7-2). 

Δυσκολεύεται αρκετά η Σαουθάμπτον απέναντι σε ομάδες του πρώτου μισού της βαθμολογίας, ενώ η Μπράιτον αδικείται από το αρνητικό σερί που διανύει και κάποια στιγμή θα επιστρέψει στις νίκες. Ίσως το κάνει εδώ, αλλά δε μπλέκω. Ενδιαφέρον έχουν τα στατιστικά εδώ, αφού οι έως τώρα αναμετρήσεις των ομάδων έχουν late goals. Ποντάρισμα στο γκολ μετά το 70’ που πληρώνει 1.90

Ποιος θα σταματήσει τη Λίβερπουλ;

Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Λίβερπουλ στο «Μολινό». Οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 4-1 την Έβερτον εκτός έδρας και φαίνεται ότι διανύουν μια φανταστική περίοδο, σκοράροντας τουλάχιστον δυο γκολ για 18 σερί ματς. Ασύλληπτα νούμερα! 

Άλλο ένα ματς που η Γουλβς δε κατάφερε να σκοράρει. Μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Νόριτς, ήρθε αυτή με τη Μπέρνλι αυτή τη φορά εντός έδρας. Παραμένει για τέταρτο ματς αήττητη στην έδρα της, αλλά σήμερα θα αντιμετωπίσει μια πραγματικά τρομερή αντίπαλο.

Δεν βλέπει κανένα αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ και ακόμα με αλλαγές στην ενδεκάδα να κατέβει θα βρει τα γκολ. Combo bet με γκολ Σαλάχ (αν ξεκινήσει) και νίκη με τουλάχιστον δυο γκολ των φιλοξενούμενων

Προγνωστικά: Πελατειακή σχέση με το Γουότφορντ

Τέλος, η αγωνιστική ημέρα κλείνει στο «Βίκαρατζ Ρόουντ». Η Γουότφορντ δυσκόλεψε την Τσέλσι αρκετά, όμως στο τέλος λύγισε και ηττήθηκε με 2-1. Το πάλεψαν αρκετά οι παίκτες του Ρανιέρι, αλλά στο τέλος μίλησε η ανωτερότητα των «μπλε». 

Κυνική ήταν μεσοβδόμαδα η Σίτι, που έκανε τη δουλειά στο «Βίλα Παρκ». Οι «πολίτες» επιβλήθηκαν με 2-1 της Άστον Βίλα και παραμένουν στο -1 από την κορυφή. Επιστρέφει απόψε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς βγήκε από την καραντίνα. Δέκα συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτου έδρας έχει η ομάδα του Μάντσεστερ κόντρα στις «σφήκες».

Δύσκολα θα δούμε κάποια έκπληξη εδώ. Η Σίτι δεν είναι… Γιουνάιτεντ και απέναντι στο «run & gun» παιχνίδι της Γουότφορντ θα βρει τους χώρους για να φτάσει σε άνετη νίκη. Διπλό με αρκετά γκολ και γιατί όχι επιστροφή με ασίστ για τον Ντε Μπρόινε.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.50
14:30
Γουέστ Χαμ - Τσέλσι
Goal/goal
1.85
17:00
Σαουθάμπτον - Μπράιτον
Γκολ μετά το 70'
1.90
BET: 10 units
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Μπέρνλι
1
2.30
BET: 15 units
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Μπέρνλι
1 & under 2,5
5.00
BET: 2 units
Combo
17:00
Γούλβς - Λίβερπουλ
2 & over 1,5 & γκολ Σαλάχ (αν ξεκινήσει)
2.50
BET: 10 units
Μονό
19:30
Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 3,5
2.40
BET: 6 units
Ειδικά παικτών
19:30
Γουότφορντ - Μάντσεστερ Σίτι
Ασίστ Ντε Μπρόινε
3.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις