Το Σάββατο των ντέρμπι έως 3.30

προγνωστικά

Προγνωστικά σε τέσσερα παιχνίδια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δίνει ο Μακράκης στην Σαββατιάτικη στήλη του

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν οι ομάδες μαζί μου φέτος. Καθόμουν ήρεμος και έβλεπα ένα ωραίο 3/4 στην προηγούμενη στήλη. Μέχρι που σε κάποια στιγμή βλέπω και την Γουέστ Χαμ και την Νάπολι να ισοφαρίζονται αμφότερες στο 89’. Όλα αυτά τα «υπερφυσικά» γεγονότα είχαν ως αποτέλεσμα το απογοητευτικό 1/4. Τέρμα με την κλάψα όμως, αφού νέα μέρα = νέες επιλογές. Σήμερα θα κάνουμε το καθιερωμένο μας τουρ στην Ευρώπη, δίνοντας προγνωστικά από τέσσερα παιχνίδια του Σαββατιάτικου προγράμματος.

Προγνωστικά: Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

Ξεκίνημα από αγαπητή Σούπερ Λίγκα και το ντέρμπι των ουραγών, Ατρομήτου και Απόλλωνα. Οι Περιστεριώτες έδειξαν σημάδια ζωής κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά στην Τρίπολη έκαναν μια μεγάλη βουτιά ξανά στην απογοήτευση. Πλέον, το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα του Παράσχου (που επιστρέφει μετά την περιπέτεια του Covid), είναι Do or Die, αφού οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην έδρα τους. Ο Απόλλωνας συνέχισε κι αυτός τις νωθρές εμφανίσεις του με την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Λαμία. Πλέον, η ομάδα του Φέστα έχει δύο παιχνίδια μπροστά της τα οποία πρέπει να χτυπήσει με Ατρόμητο και ΌΦΗ. Η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολύτιμου Τσιλούλη.

Αναμένεται ένα παιχνίδι σκληρό με μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχει η ταμπέλα «τελικός» επάνω του, ειδικά για τον Ατρόμητο. Θεωρώ την ομάδα του Παράσχου αρκετά ποιοτικότερη, τουλάχιστον σε μεμονωμένες μονάδες και πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα πάρει την νίκη και θα αφήσει τους φιλοξενούμενους στον πάτο της βαθμολογίας.

Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου

Το Γερμανικό classico. Βέβαια τελευταία μόνο ντέρμπι δεν είναι με τους Βαυαρούς να μετράνε έξι σερί νίκες. Η Βεστφαλοί μπορεί να αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Champions League, αλλά στο πρωτάθλημα συνεχίζουν αν παραμένουν ακριβώς πίσω από την Μπάγερν. Τεράστιο θετικό για την ομάδα του Μάρκο Ρόουζ, η επιστροφή του Μέγα Χάαλαντ. Η Μπάγερν έρχεται στην Βεστφαλία με αρκετά προβληματικές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Δείχνοντας ίσως επηρεασμένη και από την απουσία του Κίμιχ.

Η Ντόρτμουντ, έχει αρκετούς λόγους να αισθάνεται αισιόδοξη στο αποψινό παιχνίδι και είναι και ευκαιρία που δεν πρέπει για κανένα λόγο να την αφήσει να πάει χαμένη. Θα κοντράρω το φαβορί στο 2.10 του PameStoixima.

Νάπολι – Αταλάντα

Σειρά έχει η Ιταλία με άλλο ένα ντέρμπι των «Αρίστων» της βαθμολογίας, Νάπολι εναντίον Αταλάντα. Η Νάπολι δείχνει λιγάκι κουρασμένη, την ώρα που η «μπεργκαμάσκι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι , «πέταξαν» το προβάδισμα κόντρα στην Σασσουόλο (βλέπε πρόλογο), την  ώρα που η ομάδα του Γκασπερίνι νίκησε άνετα την Βενέτσια. Η Νάπολι από εκεί που είχε άμυνα «πέτρα», πλέον έχει αρχίσει να προβληματίζει, την ώρα που η Αταλάντα έχει δύο σερί clean sheets στο πρωτάθλημα.

Όταν ακούς αυτές τις δύο ομάδες το μυαλό σου πάει στο over. Παρ’όλα αυτά εγώ θα ποντάρω περισσότερα στο αμυντικό πρόσωπο της Νάπολι, παρά στην επίθεση των φιλοξενούμενων η οποία δεν έχει την απόδοση της περσινής. Στα προγνωστικά μας, θα επιλέξω το 2-3 γκολ στο 2.15 της Fonbet.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Και για «σβήσιμο» θα δούμε προγνωστικά από άλλο ένα παιχνίδι του ρετιρέ στην Ισπανία αυτή την φορά. Η Σοσιεδάδ δείχνει να βγάζει αρκετή κούραση, έχοντας μέχρι στιγμής ακριβώς την ίδια πορεία όπως πέρυσι, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης «πετάει» από νίκη σε νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Δεν θαμπώνει με την απόδοσή αλλά μετράει πέντε σερί νίκες στην La Liga. Οι γηπεδούχοι στην «Reale Arena» σκοράρουν και δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο. Σε επτά παιχνίδια έχουν σκοράρει 5 και έχουν δεχτεί μόλις 1 γκολ. Η Ρεάλ από την μεριά της σκοράρει περισσότερο εκτός απ’ ότι εντός.

Δεν θα πόνταρα στην ομάδα του Αντσελότι σήμερα αλλά με την Σοσιεδάδ να μετράει δύο σημαντικότατες απουσίες, του Μερίνο και του Νταβίντ Σίλβα, πιστεύω ότι οι Μαδριλένοι θα συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους προς τον τίτλο, με ένα «επαγγελματικό» διπλό απόψε.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
17:15
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
1
2.00
BET: 30 units
Μονό
17:15
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
1 ημιχ. / 1 τελ.
3.30
BET: 10 units
Μονό
19:30
Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου
2.10
BET: 18 units
Μονό
21:45
Νάπολι - Αταλάντα
2-3 γκολ
2.15
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
2
2.30
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις