Από τον Μπαρμπαρούση, στον Φορναρόλι!

Από τον Μπαρμπαρούση, στον Φορναρόλι!

Χαιρετώ τους απανταχού κουβανέζους. Μπαίνουμε σε άλλο ένα άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο και για άλλη μια φορά θα προσπαθήσουμε, να συνδυάσουμε τη στοιχηματική μας τρέλα με τις εξορμήσεις στη παραλία. Ευτυχώς δηλαδή που ποντάρω ως επί τo πλείστoν αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται νωρίς το μεσημέρι και έτσι ευελπιστώ και αυτή τη φορά, να ξεκινήσουμε για θάλασσα, έχοντας περάσει πρώτα από το ταμείο με τις σημερινές προτάσεις της στήλης.

Η χθεσινή ανάλυση και βασική πρόταση της στήλης πέρασε αέρας, με τη Σίντνεϊ, να κερδίζει με ανατροπή και να διαμορφώνει το 3-1 στις καθυστερήσεις, επιβεβαιώνοντας την βασική μας πρόταση (3.50) ενώ και το προτεινόμενο 2-1 πλήρωσε στο cashάρισμα το 95% του κέρδους. Το κερασάκι στη τούρτα όμως ήρθε με το τέταρτο γκολ, αφού και το 3-1 (15.00) προτάθηκε και όπως με χαρά διαπίστωσα κατόπιν, από τα πάρα πολλά μηνύματα σας, παίχτηκε από πολλούς από εσάς. Ο δεύτερος μήνας της στήλης ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια, πάντα έχοντας τη μπάλα χαμηλά και αναλύοντας σχολαστικά και λεπτομερώς κάθε πρόταση που ανεβαίνει στο site.

Νωρίς και πάλι στην Αυστραλία

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται νωρίς το πρωί με τη σέντρα, να δίνεται στις 10:00. Θα ξεκινήσω τη βόλτα μας και πάλι από την Αυστραλία με τον ματς των Μάρινερς εναντίον της… Δόξας του Περθ. Επανέναρξη για τις δύο ομάδες, κομβική πρεμιέρα και για τους δύο, για διαφορετικούς όμως λόγους για κάθε ομάδα.

Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους, η πανδημία και διακοπή του πρωταθλήματος σταμάτησε ένα αρνητικό σερί 10 ηττών, που έφερε την ομάδα στη τελευταία θέση. Μια καταστροφική σαιζόν για την ομάδα του Άλεν Στάισιτς, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε, να ανταπεξέλθει στα δεδομένα του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας τη χειρότερη άμυνα και επίθεση. Θεωρώ, ότι η πανδημία και διακοπή του πρωταθλήματος μάλλον καλό έκανε στην ομάδα συνολικά, αφού σίγουρα θα μπόρεσε, να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της. Κατέγραψε μόνο μια σημαντική απώλεια στο ρόστερ εξαιτίας του lockdown, με το Νοτιοκορεάτη μέσο της Κιμ, να μην επιστρέφει για το υπόλοιπο της σαιζόν. Σήμερα κυνηγά οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς, γιατί εάν ηττηθεί και πάλι, ισοφαρίζει το αρνητικό σερί συνεχόμενων ηττών των Ιπποτών της Νέας Ζηλανδίας από το μακρινό 2005, κάτι που δεν θέλει κανείς στην ομάδα, κοιτώντας παράλληλα, να συμμαζέψει τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη η Περθ Γκλόρι μάλλον τυχερή στάθηκε και αυτή με τη διακοπή, τερματίζοντας επίσης ένα αρνητικό σερί 4 αγώνων, που έθεσε σε άμεσο κίνδυνο το πλασάρισμα της ομάδας στη προνομιούχο 4αδα.

Ακριβώς λοιπόν στη χειρότερη αγωνιστική κατάσταση των τελευταίων 2+ χρόνων η ομάδα από τα δυτικά της χώρας μπόρεσε, να εκμεταλλευτεί τη διακοπή, να γεμίσει μπαταρίες και έχοντας μόνη απώλεια, αλλά σημαντική, τη μη επιστροφή του Ισπανού φορ της Ντιέγκο Κάστρο, είναι έτοιμη για το τελικό σπρίντ και τη κατάληψη τουλάχιστον της 4ης θέσης στη κανονική διάρκεια. Το κουπί θα το τραβήξει ο σταρ και μεγάλη μου συμπάθεια, από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, Μπρούνο Φορναρόλι. Θυμίζω ότι η ομάδα απέχει 4 βαθμούς αυτή τη στιγμή από τη Μπρισμπέιν, έχοντας όμως 2 παιχνίδια λιγότερα.

Από τον Μπαρμπαρούση, στον Φορναρόλι!

Και εδώ, όπως και χθες, οι στοιχηματικές εταιρείες αξιολογούν πολύ ψηλά τη πιθανότητα να σκοράρουν οι Μάρινερς. Έχει λογική, ιδίως όταν η άμυνα της Περθ είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας, αλλά εγώ θα στηρίξω τουλάχιστον ένα γκολ τους. Το κίνητρο του αρνητικού ρεκόρ και της τελευταίας θέσης σε συνδυασμό με τη απαραίτητη δουλειά και ξεκούραση όλο αυτό το καιρό, θεωρώ ότι θα με δικαιώσουν. Δεν το συζητώ, ότι το ματς θα καταλήξει στη Περθ, που και ποιοτικότερη είναι και έχει επίσης πολύ ισχυρό κίνητρο. Πιθανό σκορ και εδώ 1-3 ή 1-4 , ενώ όσοι παίζετε και κόρνερ, μπορείτε να προσθέσετε τουλάχιστον 6, ανεβάζοντας την απόδοση ακόμα περισσότερο.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί

Δύο ώρες αργότερα θα μεταφερθούμε στην Ιαπωνία και στο ματς των πρωτοπόρων Φροντάλε της Καβασάκι, οι οποίοι φιλοξενούνται από την ομάδα της Γιοκοχάμα. Για τους φιλοξενούμενους τα έχουμε ξαναπεί, αφού με τρεις νίκες από την επανέναρξη οδηγούν τη κούρσα της J1, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με συντριπτική κατοχή, συνεχή πίεση και εξαιρετική μεσοεπιθετική λειτουργία. Εύκολο ματς σχετικά απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχουν, να αντιμετωπίσουν πάνω από μια 10ετία, αφού η Γιοκοχάμα μόλις φέτος ανέβηκε και πάλι στα μεγάλα σαλόνια της Ιαπωνίας. Συμπαθέστατη η ομάδα των γηπεδούχων, μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά, αφού δεν έχει χάσει εδώ και 2 αγωνιστικές, αλλά σήμερα ο βαθμός δυσκολίας εκτοξεύεται. Τεστ χαρακτήρα και για τους δύο αντιπάλους με τους μεν γηπεδούχους, να θέλουν, να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε ένα τόσο ισχυρό αντίπαλο και τους δε φιλοξενούμενους, να θέλουν μια ανάλογη συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους. Και εδώ οι εταιρείες μάλλον υποτιμούν την επιθετική γραμμή της Γιοκοχάμα, γεγονός που αυτόματα δίνει μεγάλη αξία στο αμφίτερμα, που σε αυτή την απόδοση το αγοράζω, χωρίς το παραμικρό ενδοιασμό.

Φαβορί στην έδρα τους

Θα κλείσω τη πρωινή μας βόλτα με το απαραίτητο πέρασμα και από τη Νότια Κορέα και τη Κ1, εκεί όπου και πάλι στις 12:00 έχουμε το ματς της Μπουσάν εναντίον της Γκουάνγζου. Υποχρεώσεις και για τις δύο μεσοβδόμαδα για το θεσμό του Κυπέλλου, με τους γηπεδούχους, να πανηγυρίζουν τη πρόκριση στα προημιτελικά και τους φιλοξενούμενους, να αποκλείονται από την Γκουανγκόν. Φοβερά φορμαρισμένη η ομάδας της Μπουσάν τρέχει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων στο πρωτάθλημα και άλλων δύο στο κύπελλο, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς, που γίνεται στην ομάδα. Εξαιρετική διαχείριση και του έμψυχου δυναμικού από το προπονητή της Τσο Ντουκ Γιάε, αφού έχει χρησιμοποιήσει 29 παίκτες στα 13 επίσημα ματς της μέχρι τώρα, μοιράζοντας χρόνο και ρόλους μαεστρικά. Η τριάδα στο κέντρο, με playmaker τον Βραζιλιάνο Ρομούλο πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών.

Από τον Μπαρμπαρούση, στον Φορναρόλι!

Η ομάδα της Γκουαντζού παραπατάει για τα καλά, δεχόμενη 17 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια της, αλλά σήμερα έχει και πάλι διαθέσιμο τον κομβικό μέσο Γουίλιαν, απαραίτητο για την μεσοεπιθετική της λειτουργία. Είναι αρκετά επικίνδυνη μπροστά και σε καμία περίπτωση δεν θα υποτιμηθεί από τους γηπεδούχους. Άλλωστε πριν ακριβώς ένα μήνα αυτή ήταν, που με 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, φτάνοντας στη νίκη στo πλαίσιo της 4ης αγωνιστικής.

Περιμένω εύκολα ή δύσκολα τη Μπουσάν, να κερδίζει, παίρνοντας παράλληλα και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Εβδομάδα με την εβδομάδα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, πετυχαίνει τη φιλοξενούμενη σε ξεκάθαρο ντεφορμάρισμα και έχει μεγάλη ευκαιρία, να εδραιωθεί στη πρώτη 6αδα του βαθμολογικού πίνακα. Τα ματς μεταξύ τους πάντα είναι αμφίρροπα και με το αμφίτερμα, να δίνεται αρκετά ψηλά, θα αναζητήσω και ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους, αφού με τους Βραζιλιάνους Φελίπε και Γουιλίαν στην αρχική 11αδα, δεν φαντάζει καθόλου απίθανο σενάριο.

Combo

10:00 Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς – Περθ Γκλόρι: 2 & goal/goal & over 5 κόρνερ (2.70)

Μονό

12:00 Γιοκοχάμα – Καβασάκι Φροντάλε: 2 & goal/goal (3.00)

Μονό

12:00 Μπουσάν Ι Παρκ – Γκουάνγζου: 1 & goal/goal (4.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις