Πονταρίσματα για όλα τα γούστα

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας, γράφει ο Jim Tsilo. Επιλογές σε σημείο, κόρνερ και γκολ στα σημερινά παιχνίδια από το Νησί.

Προγνωστικά Αγγλίας: Κόρνερ με φόντο τη Premier 

Χάβ ε νάις ντέι λάντς!! Προγνωστικά Αγγλίας στο πρόγραμμα φυσικά, με αυτό το Σάββατο να προσφέρεται για ωραία πραγματάκια. Κόρνερ, γκολ, σημείο, απ’ όλα έχουμε σήμερα για να διαλέξετε ότι σας ταιριάζει. Πάμε στο ρεζουμέ..

Εκκίνηση από το Σαουθάμπτον – Μπράιτον. Τα 9 σερί χωρίς νίκη φτάσανε οι Μπραϊτονέοι, αλλά παίζουν μπάλα τα παιδιά, τα αποτελέσματα δε τους κάθονται. Οι «Άγιοι» από την άλλη δε τους λες και σε καλή φάση. Δέχονται πολλές φάσεις, αλλά φτιάχνουν κιόλας, γενικά μια του ύψους μια του βάθους. Δε ζητάω σημείο στο εν λόγω ματς, αν και με τρώει το διπλό να πω την αλήθεια. Αναμένω πολλές φάσεις εκατέρωθεν, οι μέσοι όροι τους στα κόρνερ είναι σχετικά υψηλοί, μας βολεύει να βγάλουν ένα τάληρο στο πρώτο ημιχρόνιο. 

Στην ίδια λογική πάμε και στο παιχνίδι Γουλβς – Λίβερπουλ. Παιχνίδι γάτας με ποντίκι θα δούμε λογικά, με τη Γουλβς να είναι τελείως αψυχολόγητη φέτος. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε τρομερό φεγγάρι, σκοράρει με τρομερή ευκολία και γενικά παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Υψηλοί οι μέσοι όροι των κόκκινων στα κόρνερ, μπορεί να πιάσει το όριο που ζητάω μόνη της. Εννοείται μπορεί να βοηθήσει και η Γουλβς που βασίζει το παιχνίδι της στη δημιουργία από τα πλάγια. Και εδώ ένα over 4,5 στο ημίχρονο θα ψάξω. 

Υπάρχει αξία με βάση το μομέντουμ

Κατεβαίνουμε μια κατηγορία, στη Championship, έχουμε το παιχνίδι Μπλάκμπερν – Πρέστον. Τρομερή συνέπεια επιδεικνύει η φετινή Μπλάκμπερν, γενικά παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο. Η Πρέστον για ακόμη  μια χρονιά είναι ασταθής. Ικανή για το καλύτερο, αλλά εξίσου ικανή να χάσει με κάτω τα χέρια από τον οποιοδήποτε. Η παράδοση είναι λίγο μπερδεμένη και ίσως είναι ο λόγος που το σκεφτόμουν συνέχεια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στοιχηματικά πάντως το μομέντουμ της Μπλάκμπερν δύσκολα κοντράρεται από ομάδες του στυλ της Πρέστον και σε τιμές άνω του διπλασιασμού αποκτά αξία. 

Προγνωστικά Αγγλίας: Με τα γκολ στην Ουαλία

Στην ίδια κατηγορία έχουμε το παιχνίδι Κάρντιφ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Δεν εντυπωσιάζουν έκαστες, αλλά έχουν το τρόπο τους να κάνουν όμορφα παιχνίδια. Η Κάρντιφ νεανική ομάδα, πετάει φωτιές μπροστά, αλλά ταυτόχρονα επιτρέπει πολλές φάσεις. Ειδικά αμυντικά είναι τρομερά επιπόλαιη, πολλές φορές δίνει η ίδια έτοιμα γκολ στον αντίπαλο. Η Σέφιλντ συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά τα θεωρώ πολλά με βάση τις αμυντικές της αδυναμίες. Επιθετικά πάντως και αυτή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Μεγάλη εισαγωγή, αλλά θεωρώ πως το εν λόγω παιχνίδι θα έχει γκολ εκατέρωθεν. Έαν και οι δύο μπούνε με επιθετική φιλοσοφία όπως συνήθως, δεν αποκλείεται το σκορ να ανέβει από νωρίς. Ιδιαίτερη αξία αποκτά στα μάτια μου το over 1,5 στο ημίχρονο, κοντά στο τριπλασιασμό. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.00
17:00
Σαουθάμπτον - Μπράιτον
Over 4,5 Κόρνερ 1ο ημιχ.
1.72
17:00
Γουλβς - Λίβερπουλ
Over 4,5 Κόρνερ 1ο ημιχ.
1.79
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μπλάκμπερν - Πρέστον
1
2.22
BET: 20 units
Μονό
17:00
Κάρντιφ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Over 1,5 στο 1ο ημιχ.
2.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις