Κρας τεστ στον «Σαν Σεμπαστιάν»

Προγνωστικά Iσπανίας

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ισπανία, με τον Πολυχρόνη Δερμιτζάκη να σκανάρει το κουπόνι και να ποντάρει σε όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας.

Προγνωστικά στοιχήματος – Laliga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του site και της στήλης. Ρεπό μεσοβδόμαδα για τους μεγάλους, λόγω κυπέλλου. Και όσες ομάδες της La Liga αγωνίστηκαν ήταν με πολλούς αναπληρωματικούς. Μεγάλη ανάσα αν σκεφτεί κανείς ότι δίνουν ασταμάτητα εδώ και ένα δίμηνο δύο αγώνες την εβδομάδα, συν την κόπωση από τις εθνικές. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση πάμε να δούμε τι έχουμε από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Το ντέρμπι των Ρεάλ

Ρεάλ ΣοσιεδάδΡεάλ Μαδρίτης. Περίπατο έκανε η γηπεδούχος μεσοβδόμαδα στον αγώνα της για το κύπελλο κόντρα σε ομάδα 3η κατηγορίας, χρησιμοποιώντας βασικούς και αναπληρωματικούς. Γλύκανε κάπως την ήττα στο πρωτάθλημα από την Εσπανιόλ. Τα πάει αρκετά καλά, το θέμα είναι αν μπορεί να αντέξει να παίζει το ίδιο σε, πλέον, τρία ταμπλό! Για το κύπελλο μιλήσαμε ήδη. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται εντός θέσεων που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Champions League και θέλει να παραμείνει εκεί. Και γιατί όχι, να διεκδικήσει κάτι παραπάνω! Στο Europa έχει κλειδώσει την ευρωπαϊκή συνέχειά της το Φλεβάρη, αλλά μένει να ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην φάση των «16» του Europa ή του Conference.  Τώρα δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στην έδρα της κόντρα στην σούπερ φορμαρισμένη Ρεάλ.

Η «Βασίλισσα» δεν είχε κύπελλο, αλλά την εξ αναβολής αναμέτρηση με την Μπιλμπάο, που νίκησε 1-0. Ήταν η έβδομη σερί νίκη της σε όλες της διοργανώσεις. Στα θετικά ότι κράτησε το μηδέν παθητικό μετά από πολύ καιρό. Σε εξαιρετική κατάσταση γενικά και με σχεδόν μηδαμινό απουσιολόγιο, Μπέιλ και Σεμπάλιος μόνο εκτός. Παίρνει γκολ από παντού. Αν δε σκοράρει ο συνήθης ύποπτος Μπενζεμά, θα βρει από αλλού το γκολ που χρειάζεται.

Πως και πως περίμενα αυτόν τον αγώνα να πω την αλήθεια. Αήττητη εντός η Σοσιεδάδ κόντρα στην φόρμα της «Βασίλισσας». Ντέρμπι με τα όλα του. Θα πάω με την φόρμα και την ρέντα των φιλοξενούμενων σε πολύ καλή απόδοση. Στο 2.20 από τη Novibet.

Προγνωστικά στο υπόλοιπο πρόγραμμα

Νωρίς το μεσημέρι η Σεβίλλη υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, σε έναν αγώνα που βρίσκω αξία στην κόντρα των γηπεδούχων. Στα υπέρ του σημείου να σημειώσω ότι η Σεβίλλη μεαρκετούς βασικούς, χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει την Κόρδοβα στο κύπελλο, με 1-0. Η Βιγιαρεάλ με αρκετούς αναπληρωματικούς έκανε περίπατο, 8-0.

Αργότερα το απόγευμα η, υπό της οδηγίες του Τσάβι, αναγεννημένη Μπαρτσελόνα υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Μπέτις. Εδώ θα πάω στα γκολ. Η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα. Εδώ θα πάω σε διπλό ποντάρισμα. Στην νίκη των γηπεδούχων με λίγα γκολ και στο να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, που είναι και το πιο πιθανό σενάριο.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
15:00
Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ
Χ2
1.82
BET: 20 units
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Μπέτις
Over 3,5
2.22
BET: 10 units
Μονό
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα
1 & under 3,5
1.83
BET: 15 units
Μονό
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα
1 & no goal
1.83
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
2
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις