ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Νίκες πρωταθλητισμού για Ίντερ και Ρεάλ Μαδριτης

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Νίκες πρωταθλητισμού για Ίντερ και Ρεάλ Μαδριτης

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Νίκες πρωταθλητισμού για Ίντερ και Ρεάλ Μαδριτης

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ασταμάτητες Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης βαδίζουν από νίκη σε νίκη και χτυπάνε φόρμα στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν.

Δύο σημεία, δύο διπλασιασμοί

Με δύο αναμετρήσεις θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη και τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου. Ρόμα – Ιντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης επιλέγω από το σημερινό κουπόνι. Προχωράμε με αναλύσεις.

Ρόμα – Ιντερ

  • Αήττητο σερί 10 αγώνων για την Ίντερ σε όλες τις διοργανώσεις
  • Η Ρόμα δεν έχει κερδίσει την Ίντερ στις 5 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
  • 1 μόνο νίκη της Ρόμα στα 4 φετινά ντέρμπι , αυτή επί της Φιορεντίνα. Έχασε από τη Μίλαν και  τη Λάτσιο και απέσπασε τυχερό 0-0 με τη Νάπολι.
  • Σημαντική η απουσία του αρχηγού της Ρόμα Λορέντζο Πελεγκρίνι (1ος της ομάδας σε ασίστ με 4 και τοπ σκόρερ με 5 γκολ)
  • Η Ίντερ πετυχαίνει τουλάχιστον ένα γκολ σε 12 διαδοχικά ματς, ενώ έχει σκοράρει και στα 8 φετινά εκτός. Όταν προηγείται με 0-1 κερδίζει το 80% των αγώνων της.
  • 8 γκολ έχει πετύχει ο Λαουτάρο Μαρτίνες και 7 ο Ντζέκο που βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ακόμα ένα πισωγύρισμα για τη Ρόμα του Μουρίνιο, ένα από τα πολλά στη φετινή Serie A, αφού έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το «Ρενάτο Νταλάρα» το βράδυ της Τετάρτης (ήττα από τη Μπολόνια με 1-0). Ο Πορτογάλος τεχνικός καταβάλλει προσπάθεια ώστε να σουλουπώσει την ομάδα, περιορίζοντας τις αμυντικές ανορθογραφίες και το άναρχο ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά οι Ρωμαίοι αδυνατούν να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους, είναι τρομερά αναποτελεσματικοί και βλέπουν την τετράδα της βαθμολογίας να απομακρύνεται (-6) όλο και περισσότερο. Σειρά τώρα έχει το ντέρμπι με την Ίντερ, εκεί όπου οι «τζιαλορόσι» έχουν να αντιμετωπίσουν τις σημαντικές απουσίες του δεξιού μπακ Κάρσντορπ και του υψηλόσωμου φορ Άμπραχαμ, ενώ ξεχωρίζει φυσικά και η απουσία του αρχηγού Πελεγκρίνι.

Σε φουλ φόρμα η Ίντερ, μετρά 8-2-0 στα 10 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης, πιάνοντας την τρίτη θέση, μια ανάσα από την κορυφή (-2). Η πολεμική μηχανή του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει πάρει μπρος για τα καλά και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Προέρχεται από την επαγγελματική νίκη με 2-0 επί της Σπέτσια στο «Μεάτσα» και είναι πιο κοντά από ποτέ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Θέλει να συνεχίσει ανάλογα, ώστε να βρεθεί εκεί το συντομότερο δυνατό. Ένα ντέρμπι πάντα κρύβει κινδύνους, γι’ αυτό και ο Ιντζάγκι ζητά από τους ποδοσφαιριστές του την απαιτούμενη προσοχή. Οι  πιθανές απουσίες που πονοκεφαλιάζουν τον Ιταλό τεχνικό αφορούν κυρίως την αμυντική γραμμή (Μπαστόνι, Ντε φράι και Νταρμιάν δίνονται αμφίβολοι), αλλά υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ. Με το αγαπημένο 3-5-2 αναμένεται να παραταχθούν οι «νερατζούρι»

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα των ομάδων, με τη φιλοξενούμενη Ίντερ να έχει σαφές προβάδισμα νίκης λόγω φόρμας και ποιότητας. Είναι βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια ότι η ευάλωτη ανασταλτικά Ρόμα δε θα μπορέσει να συγκρατήσει την εκρηκτική Ίντερ και το διπλό προκρίνεται ως επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

  • Σερί 5 διαδοχικών νικών για τη Ρεάλ Μαδρίτης και καλύτερη εκτός έδρας επίδοση στο πρωτάθλημα με 6-1-1
  • Την καλύτερη επίθεση της La Liga διαθέτει η Ρεάλ Μαδρίτης με 35 γκολ
  • Μόλις μια φορά στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους στο «Σαν Σεμπαστιάν» κέρδισε η Σοσιεδάδ τη Ρεάλ Μαδρίτης(1-2-2)
  • 1,62 γκολ /αγώνα πετυχαίνει εντός έδρας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, 1,9 η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός.
  • Το συχνότερα εμφανιζόμενο σκορ μεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα είναι το 1-2 με 4 εμφανίσεις.

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκει ο Δεκέμβρης τη «βασίλισσα» της Μαδρίτης, με 9 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια. Μετά το ατυχές 0-0 απέναντι στην Οσασούνα, σημείωσε 5 διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα με τέρματα 11-4 και ήδη έχει αποσπαστεί 7 βαθμούς από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας, ούσα η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας. Έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου στο Champions League και την πρόκριση στη φάση των «16», εστιάζει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και επιδιώκει να καθαρίσει το συντομότερο δυνατό.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια (35 γκολ ενεργητικό και καλύτερη επίθεση στην κατηγορία), με τον «καυτό» Μπενζεμά να συνθέτει ένα εκπληκτικό δίδυμο με τον Βινίσιους Τζούνιορ στη γραμμή κρούσης. Εκτός έδρας κατέχει την κορυφαία επίδοση της La Liga με 6-1-1 και 19-10 τέρματα.

Από τη δεύτερη ήττα της σεζόν προέρχεται η Σοσιεδάδ, η οποία ήρθε στο εκτός έδρας 1-0 από την Εσπανιόλ. Σε μέτρια φόρμα με 2-2-1 και 5-2 τέρματα στα 5 πιο πρόσφατα, σκοράρει και δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Παρουσιάζει ένα στείρο και αντιπαραγωγικό ποδόσφαιρο που μοιάζει περισσότερο με κακοποίηση του αθλήματος. Όλως παραδόξως εντός έδρας παραμένει αήττητη τη φετινή σεζόν με 4-3-0, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Ισοβαθμεί με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη δεύτερη θέση και όπως φαίνεται έχει ήδη πιάσει το ταβάνι των δυνατοτήτων της. Στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πραγματοποίησε αποκαρδιωτικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας απαράδεκτο αγωνιστικό προφίλ απέναντι σε Οσασούνα, Βαλένθια και Εσπανιόλ και στο τρίτο κατά σειρά ήρθε η ήττα σαν φυσικό επακόλουθο.

Το πλήρωμα του χρόνου για την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα των Βάσκων έχει φτάσει και το ρόλο του θύτη αναλαμβάνει η «Βασίλισσα». Το πλασματικό σερί τους αναμένεται να σπάσει από τη φουριόζα Ρεάλ και το διπλό αποτελεί τη μόνη επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:00
Ρόμα - Ιντερ
2
2.02
BET: 30 units
Μονό
22:00
Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης
2
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις