Με το βλέμμα στη Ρωσία

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Προγνωστικά Ευρωλίγκα έχει σήμερα στην στήλη του ο Γιώργος Λεμονίδης με δύο αναμετρήσεις στην Ρωσία για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με Ούνιξ

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Διανύουμε την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα και τα πράγματα είναι ακόμη οριακά για όλες τις ομάδες. Εμείς ξεχωρίζουμε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού μέσα στο Καζάν (03/12 στις 18.00) και της Ζενίτ με τον Ερυθρό Αστέρα στις 20.00 της ίδιας ημέρας και αυτά θα μπουν στα προγνωστικά Ευρωλίγκα.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Στον αστερίσκο της έδρας

To απόγευμα της Παρασκευής, η φορμαρισμένη ομάδα του Περάσοβιτς (7-5) θα υποδεχθεί τον τρίτο στην βαθμολογία Ολυμπιακό (8-4), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι Ρώσοι μετράνε εννέα νίκες στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις (σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ ο ΟΣΦΠ προέρχεται από μία τεράστια νίκη μέσα στο Μιλάνο. H Ούνιξ σκοράρει στα εντός έδρας 79 πόντους μ.ο. και μαζεύει 35 ριμπάνουντ. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετράει μόλις μία νίκη μακριά από το ΣΕΦ, έχοντας επιθετική συγκομιδή 80 πόντους ανά αγώνα και 33 ριμπάουντ.

Ζενίτ –  Ερυθρός Αστέρας

Στην επόμενη αναμέτρηση του κουπονιού μας παρατηρούμε τον αγώνα της Ζενίτ (8-4) με τον Ερυθρό Αστέρα (4-8). Το σύνολο του Πασκουάλ βρίσκει τα πατήματά του σιγά σιγά και βρίσκεται μία ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας. Η Ζενίτ προέρχεται από πέντε σερί νίκες στο γήπεδό της εκ των οποίων οι τέσσερις στην Ευρωλίγκα. Όσον αφορά την ομάδα του Βελιγραδίου, συνεχίζει να αγωνίζεται καλύτερα μακριά από το σπίτι της, αφού οι τρεις από τις τέσσερις συνολικές τους νίκες είναι εκτός έδρας. Προέρχονται από πέντε σερί ήττες και αναζητούν απεγνωσμένα το παλιό τους πρόσωπο, πριν να είναι αργά.

Επιλογή με βάση την φόρμα και το… ύψος

Με δεδομένο την ανωτερότητα της Ζενίτ, θεωρούμε ότι η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στην αναμέτρηση της Παρασκευής. Γνωρίζοντας το δύσκολο έργο του ΟΣΦΠ, οι Ρώσοι θα αδράξουν κάθε πιθανή ευκαιρία προκειμένου να εδραιωθούν στην τετράδα της βαθμολογίας. Θα επιλέξουμε τον 1 (-7.5) σε απόδοση 1.75. Στην άλλη αναμέτρηση αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και κυριαρχία του Μουσταφά Φαλ στην ρακέτα. Γι’ αυτό θα επιλέξουμε για τα προγνωστικά Ευρωλίγκα το Over 150.5 σε απόδοση 1.80 και τον Φαλ να πάρει περισσότερα από 5.5 ριμπάουντ σε απόδοση 1.70 .

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Ειδικό
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
Μουσταφά Φαλ Over 5,5 ριμπάουντ
1.70
BET: 5 units
Μονό
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
Over 150,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
20:00
Ζενίτ - Ερυθρός Αστέρας
1 (-7.5)
1.75
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις