Πλεονέκτημα η Ούνιξ, Κίνητρο ο Χεζόνια

προγνωστικά μπάσκετ ευρωλίγκα

Δύο επιλογές από το παιχνίδι της Ούνιξ Καζάν με τον Ολυμπιακό έχει ο Στυλιαράς. Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκα για ένα πολύ καλό ταμείο.

Προγνωστικά Μπάσκετ Ευρωλίγκα

Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Μέρος δεύτερο σήμερα για την 13η αγωνιστική της Euroleague και χωρίς να χάσουμε χρόνο πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκα, που επέλεξα να βάλω στο παιχνίδι μου.

Προγνωστικά Μπάσκετ Ευρωλίγκα με Ούνιξ & Χεζόνια

Μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Ούνιξ και Ολυμπιακού στη Ρωσία. Σε τρομερή κατάσταση και οι δύο ομάδες, έρχονται από μεγάλα «διπλά». Η ομάδα του Περάσοβιτς διέλυσε στη Σερβία τον Ερυθρό Αστέρα με 78-98, ενώ αυτή του Μπαρτζώκα πέρασε επιβλητικά από την έδρα της Αρμάνι με 72-93 με καταιγισμό τριπόντων. Η Ούνιξ δένει όλο και περισσότερο σαν ομάδα με την πάροδο του χρόνου, αφού και οι Αμερικανοί που ήρθαν από το NBA έχουν εγκλιματιστεί πλέον στα ευρωπαϊκά δεδομένα. (Μέιο, Μπράντλει). Διαθέτει ποιότητα σε όλες τις θέσεις, με τον Λορέντζο Μπράουν να ξεχωρίζει στην περιφέρεια, ενώ και οι Τζον Μπράουν και Τζεκίρι γεμίζουν την ρακέτα.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του παίζει με πατημένο το πόδι στο γκάζι από την αρχή της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Θεωρώ δύσκολο, ωστόσο, να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό σε όλη την σεζόν. Εκτιμώ πως η έδρα έχει το πλεονέκτημα στο συγκεκριμένο ματς. Άλλωστε το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να σουτάρει με τόσο υψηλά ποσοστά στο τρίποντο, όπως έκανε στο Μιλάνο. Επιλογή για τα προγνωστικά μπάσκετ, ο άσος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Εσκεμμένα δεν ανέφερα καθόλου στην ανάλυση μου το όνομα του Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης κάνει μια αρκετά καλή χρονιά μέχρι τώρα μετρώντας 13,8 πόντους ανά ματς. Η ηγετική του φυσιογνωμία είναι αδιαμφισβήτητη. Πολλές φορές, βέβαια, κάνει κατάχρηση στις προσπάθειες που παίρνει επιθετικά. Το γεγονός πως ο «Super-Mario» έχει δηλώσει με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, θεωρώ πως θα του δώσει έξτρα κίνητρο για το σημερινό παιχνίδι. Στο 4.15 να είναι πρώτος σκόρερ του ματς ο Χεζόνια και θα το βάλω στα προγνωστικά μπάσκετ μου.

Μονό
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
1
1.97
BET: 15 units
Μονό
18:00
Ούνιξ Καζάν - Ολυμπιακός
Πρώτος σκόρερ Χεζόνια
4.15
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις