Super League: Previews και σημεία για την 12η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 12ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 12ης αγωνιστικής

Εδώ είμαστε, πιστοί στο ραντεβού μας με τη Super League. Μετά τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική για το κύπελλο, τη σκυτάλη παίρνει η αγωνιστική δράση για το τριήμερο. Πολλά έγιναν μέσα στη βδομάδα, από την υποδοχή του Πάπα, μέχρι την αδυναμία της αστυνομίας (πρωτοτυπία) στην εξασφάλιση της ομαλότητας των παιχνιδιών. Με αυτά και με ‘κείνα κινδύνεψαν μέχρι και με αναβολή τα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Ιωνικός – ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν πάντως πως η αγωνιστική θα κυλήσει κανονικά, οπότε πάμε στο ψητό.

4/12 (17:15) Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

Ατρόμητος: Μια παρένθεση αποδείχτηκε η μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Διασυρμός με το «κολακευτικό» 6-2 από τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που δεν χρίζει κριτικής. Πολύ κομβικό το ντέρμπι «ουραγών» με τη Σμύρνη για τη συνέχεια. Απών ο Κλωναρίδης (εξτρέμ), επιστρέφει ο Καρτάλης (μέσος).

Απόλλων Σμύρνης: Με τη γνωστή συνταγή του μισό-μηδέν και απέναντι στη Λαμία η ομάδα του Φέστα. Αποτέλεσμα ακόμη μια λευκή ισοπαλία με την απόσταση από τον σημερινό της αντίπαλο να είναι στο βαθμό. Επιστρέφουν οι Μπαξεβανίδης, Ντετάκης (αμυντικοί), απών ο Τσιλούλης (εξτρέμ). Στο 50/50 οι Βέρχουλστ (τερματοφύλακας), Ντομίνγκες (αμυντικός).

Εκτίμηση: Παιχνίδι ο θάνατος σου η ζωή μου το συγκεκριμένο, κάτι που το κάνει και ξεκάθαρα no bet. Δε στρώνει ο Ατρόμητος, που άγνωστο αν θα έχει το Παράσχο στο πάγκο, σταθερά κακό θέαμα από τη Σμύρνη. Δε πιστεύω να πάρουν ρίσκα εξ αρχής, έχει λογική να μπει γκολ μετά το 28′ 

4/12 (17:15) Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός

Βόλος ΝΠΣ: Τις έξι αγωνιστικές έφτασε η ομάδα του Βόλου χωρίς νίκη, αρκετά μεγάλο διάστημα για την Θεσσαλική ομάδα. Πάντως οι εμφανίσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (κύπελλο) ήταν αρκετά καλές. Επιστρέφουν οι Γκρίλο (αμυντικός), Μπαριέντος (μέσος). Ενοχλήσεις έχει ο Πουρίτα (αμυντικός).

Παναιτωλικός: Στάθηκε καλά απέναντι στο Παναθηναϊκό, αλλά δεν απέφυγε ακόμη μια ήττα. Μεσοβδόμαδα πάντως νίκησε τη Νίκη Βόλου για το κύπελλο, έστω και δύσκολα με 1-0. Αρκετές οι απουσίες, Κορνέλιους, Μαλής, Περέιρα (αμυντικοί), Ντίας, Βαρόνε, Λιάβας (μέσοι).

Εκτίμηση: Πολλές οι αγωνιστικές χωρίς νίκη, για τους κατά τα άλλα ποιοτικούς Βολιώτες. Δίκαιο φαβορί απέναντι σε ένα Παναιτωλικό που δε κλείνεται στα παιχνίδια του, αλλά ακόμη και απέναντι σε ομάδα Γ’ εθνικής επέτρεψε αρκετές φάσεις. Προτιμότερο το over που όταν πληρώνει πάνω από 2.00 σε παιχνίδι του Βόλου, αποκτά φυσικά αξία.

4/12 (19:30) ΟΦΗ – Ολυμπιακός

ΟΦΗ: Εύκολη ήττα από τον Άρη για το κύπελλο (3-1), έβαλε τέλος στο καλό σερί του. Ένα σερί με τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία κόντρα στον Ιωνικό, που του επέτρεψαν να πατήσει 4αδα στη Super League. Απόντες οι Ουές (αμυντικός), Νέιρα (μέσος), Ντουρμισάι (εξτρέμ).

Ολυμπιακός: Κακός σε ακόμη ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό για το κύπελλο. Στη Super League συνεχίζει στη πρώτη θέση μετά και τη νίκη στο ματς ροντέο απέναντι στο Βόλο. Μόνος αμφίβολος ο Καρμπόβνικ (αμυντικός).

Εκτίμηση: Δε τίθεται θέμα φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός μόνο άτρωτος δε δείχνει. Σε καλή φάση ο ΟΦΗ, αλλά δε ξέρω αν μπορώ να τον εμπιστευτώ σε οποιοδήποτε bet. Προτιμώ να ποντάρω safe σε γκολ φιλοξενούμενου (over 1,5). 

5/12 (17:15) Ιωνικός – ΠΑΟΚ 

Ιωνικός: Δε τα κατάφερε κόντρα στον ΟΦΗ, αν και καλύτερος σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, υπέκυψε με πέναλτι στο φινάλε. Τη Πέμπτη έπαιξε με τη Λαμία στο κύπελλο και ηττήθηκε καθαρά με 2-0. Σταθερά απών ο Τουράμ (επιθετικός).

ΠΑΟΚ: Οργή λαού στο ματς – ήττα κόντρα στον Άρη στη Τούμπα. Λογικά θα πέσει βαριά καμπάνα, αλλά το χειρότερο είναι η απόσταση από τη κορυφή πλέον (10 βαθμοί). Δύσκολη φάση για το δικέφαλο του Βορρά που δείχνει σε μεγάλη αγωνιστική κάμψη, φάνηκε και στο κύπελλο, όπου ισοφάρισε τη Λάρισα στο φινάλε. Επιστρέφει ο Αουγκούστο (μέσος), άγνωστο τι γίνεται με τους Βιερίνια, Κρέσπο, (αμυντικοί), Μίτριτσα (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Δύσκολη έξοδος απέναντι στο πάντα υπολογίσιμο Ιωνικό, ο οποίος πάντως δείχνει αστάθεια στην απόδοση του. Ο ΠΑΟΚ δε πείθει αγωνιστικά σε καμία περίπτωση, αλλά η νίκη δείχνει υποχρεωτική, για να μη ξεφύγουν οι υπόλοιποι στη κούρσα του πρωταθλήματος.

5/12 (19:30) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΑΕΚ: Δίκαιο διπλό στα Γιάννενα, αν και χρειάστηκε ένα γκολ στο παρά ένα κυριολεκτικά. Αρκετά καλή η Ένωση σε ακόμη ένα ματς μεσοβδόμαδα απέναντι στη Κηφισιά με φούλ ροτέισον και τελικό σκορ 4-0. Λογικά προλαβαίνει ο Λιβάι Γκαρσία, που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Παναθηναϊκός: Σοβαρός κόντρα στο Παναιτωλικό, πήρε δίκαιη νίκη με 2-0. Μεσοβδόμαδα για το κύπελλο έπαιξε καλά κόντρα στο Βόλο, επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-1. Χωρίς προβλήματα η αποστολή, με μόνη εκκρεμότητα τον Ιωαννίδη (επιθετικός).

Εκτίμηση: Σε καλή φάση έκαστες, αναμένεται πολύ ενδιαφέρον το ντέρμπι. Σταθερά δίνει φάσεις η ΑΕΚ, που κατά τα άλλα επιθετικά είναι πολύ παραγωγική. Παραπάνω από ικανός ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που θα του έρθουν. Υπερβολικό σε τιμές άνω του διπλασιασμού το αμφίτερμα, αποκτά τιμές value bet. 

5/12 (19:30) Άρης – Αστέρας Τρίπολης 

Άρης: Δίκαιο διπλό στη Τούμπα με τα όποια παρελκόμενα στη συνέχεια. Άνετη και δίκαιη η νίκη στο κύπελλο κόντρα στον ΟΦΗ, δείχνοντας αν μη τι άλλο πως η ήττα από τον ΠΑΣ ήταν μια κακή παρένθεση. Μοναδικός απών ο Εντιαγέ (μέσος).

Αστέρας Τρίπολης: Τρομερή εμφάνιση και νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με το ευρύ και ίσως κολακευτικό για τους Περιστεριώτες 6-2, Ξεμπούκωσαν επιτέλους οι Αρκάδες, μετά από ένα σερί με δισκοίλιες εμφανίσεις. Λογικό να υπάρχει μεγάλο boost ενόψει της συνέχειας. Απόντες οι Σανταφέ (αμυντικός), Καπίγια (μέσος).

Εκτίμηση: Σε καλή φάση και οι δύο ομάδες, προέρχονται από τρομερά αποτελέσματα ψυχολογίας. Ομάδες που παίζουν μπάλα, δημιουργούν φάσεις, σε αυτά τα πλαίσια υπερβολικό τουλάχιστον δείχνει το 2.30 στο over, στα μάτια μου αποκτά αξία. 

6/12 (19:30) Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα

Λαμία: Έπαιξε όσο χρειάστηκε για να μη χάσει κόντρα στη Σμύρνη, με τους γηπεδούχους να βοηθούν φυσικά σε αυτό. Τη Πέμπτη υποδέχτηκε τον Ιωνικό για το κύπελλο και πήρε σχετικά άνετη νίκη με 2-0. Εκτός ο Μανούσος (εξτρέμ), στο 50/50 οι Καραμάνος, Τσανδάρης (μέσοι).

ΠΑΣ Γιάννινα: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΠΑΣ, αν και ηττήθηκε στο φινάλε από την ΑΕΚ. Σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, είναι ανταγωνιστικός ανεξαρτήτως αντιπάλου. Απόντες οι Οικονομόπουλος (αμυντικός), Κόντε (επιθετικός), στο 50/50 ο Γκαρντάβσκι (μέσος).

Εκτίμηση: Ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, ευχάριστες εκπλήξεις έκαστες στη φετινή Super League. Θεωρώ πως θα δούμε παιχνίδι με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες, σε καλές τιμές βρίσκεται το αμφίτερμα και μπαίνει στις επιλογές μου.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό (4/12)
17:15
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης
Γκολ μετά το 28'
2.05
BET: 20 units
Μονό (4/12)
17:15
Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός
Over 2,5
2.20
BET: 20 units
Δυάδα (απόδοσης 2.47)
19:30
ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός over 1,5
1.63
17:15
Ιωνικός - ΠΑΟΚ
2
1.52
BET: 10 units
Μονό (5/12)
19:30
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
G/G
2.10
BET: 20 units
Mονό (5/12)
19:30
Άρης - Αστέρας Τρίπολης
Over 2,5
2.30
BET: 10 units
Μονό (6/12)
19:30
Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
G/G
2.20
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις