Στοίχημα: Απογευματινή δυάδα στο 3.27

Στοίχημα: Απογευματινή δυάδα στο 3.27

Τα σημερινά ματς του UK Championship μοιάζουν με... ζέσταμα για τον αυριανό προημιτελικό του Ο'Σάλιβαν-Γουίλσον. Υπάρχουν, όμως, ευκαιρίες για κέρδη.

Σνούκερ για όλα τα γούστα έχει προσφέρει το UK Championship, με καθημερινές εκπλήξεις και απρόοπτα. Σήμερα στις 15:00, για παράδειγμα, μόνο ένας από τους τέσσερις διαγωνιζόμενους βρίσκεται στο top 16.

Για τον Τζακ Λισάουσκι ο λόγος, ο οποίος απόντος του κολλητού του, Τζαντ Τραμπ (ηττήθηκε προχθές με 6-3 από τον Ματ Σελτ) στοχεύει στον πρώτο του ranking τίτλο. Ο στόχος είναι ακόμα μακρινός, αφού δεν είναι εύκολος ούτε ο σημερινός αγώνας του. Ο Χοσεΐν Βαφάι εχει ανάλογες φιλοδοξίες.

Ο Ιρανός νίκησε εύκολα 6-2 τον Σιάο Γκουοντόνγκ, δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή επικράτησή του επί του παγκόσμιου πρωταθλητή Μαρκ Σέλμπι με το ίδιο σκορ. Με την αυτοπεποίθησή του στα ύψη, είναι ικανός για όλα.

Θα αποφύγουμε να προβλέψουμε νικητή. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν την κακή συνήθεια να «μπλοκάρουν» εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως να μην παρακολουθήσουμε και τόσο καλό ματς, βάσει του ταλέντου τους, λόγω της πίεσης που θα νιώθουν. Επιλέγουμε το over 9,5 frames συνδυασμένο με το άλλο απογευματινό ματς.

Ο Λούκα Μπρεσέλ έχει σαφώς τον πρώτο λόγο απέναντι στον πολύπειρο Άντονι Χάμιλτον, αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο 50χρονος Άγγλος φαινόταν να… παραδίδει πνεύμα όταν βρέθηκε να χάνει 4-2 από τον Ρίκι Γουόλντεν στον προηγούμενο γύρο. Επέστρεψε, όμως, και νίκησε 6-4, έστω κι αν το οφείλει περισσότερο στην αυτοκτονία του αντιπάλου του.

Ο Σερίφης πήρε ανάσες χθες, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στον Μπρεσέλ. Ο Βέλγος συνέτριψε 6-0 τον Στίβεν Μαγκουάιρ και το παιχνίδι του θυμίζει κάτι από το 2017. Τότε που κατέκτησε τον μοναδικό βαθμολογούμενο τίτλο της καριέρας του (China Championship).

Αν δεν κομπλάρει ο Μπρεσέλ, μπορεί να νικήσει και μάλιστα έως 6-4, για να βγάλει το ελάχιστο χάντικαπ. Κάπου ποντάρουμε και στο κλατάρισμα του Χάμιλτον, ο οποίος πέραν της ηλικίας αντιμετωπίζει και θέματα με τη μέση και την όρασή του. Ύστερα από τρεις νίκες με ανατροπή, που εξασφάλισαν την παραμονή του στο Tour, μπορεί να νιώθει γεμάτος για όσα έχει ήδη πετύχει.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 3.27
15:00
Χάμιλτον - Μπρεσέλ
2 (-1,5)
1.62
15:00
Λισάουσκι - Βαφάι
Over 9,5 frames
2.02
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις