Ώρα για επανεκκίνηση

Να το τελειώσουν από νωρίς!

Προγνωστικά Ιταλίας : Νίκη με αρκετά γκολ στο Ολύμπικο της Ρώμης βλέπει ο Alejandro

Καλημέρα στη παρέα. Όμορφο Σαββατοκύριακο καθώς η Μπόχουμ μας πλήρωσε και είμαστε έτοιμοι να διευρύνουμε αυτό το σερί και στην εμβόλιμη αγωνιστική. Για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα κάνουμε μια βόλτα στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Ολίμπικο της Ρώμης, εκεί όπου η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε σε μια αναμέτρηση με αρκετό ενδιαφέρον καθώς αμφότερες και οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Προγνωστικά στοιχήματος: Σκοπός μια νέα αρχή

Από τη βαριά ήττα με 4-0 προέρχεται η Λάτσιο, καθώς δεν κατάφερε να προβάλλει τη παραμικρή αντίσταση απέναντι στην ομάδα της Νάπολι με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με κάτω τα χέρια. Αυτή τη στιγμή η Λάτσιο βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με το 2021 να φτάνει στο τέλος του η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογική της θέση μόνο ικανοποιητική δεν είναι, καθώς η εικόνα είναι διαφορετική από εκείνη που είχαν στο νου τους οι ιθύνοντες τους συλλόγου στην αρχή της σεζόν. Απέναντι στην Ουντινέζε, είναι μια καλή ευκαιρία για μια επανεκκίνηση που θα τονώσει το ηθικό των παικτών. Αν μη τι άλλο δεν θεωρείται κακό σύνολο η ομάδα της Ρώμης, αλλά φαίνεται σε κάποια παιχνίδια να μην έχει τη κατάλληλη ψυχολογική ωριμότητα να ανταπεξέλθει και ως εκ τούτου να βρίσκεται εκτός των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Για τον Μαουρίτσιο Σάρι δεν υπολογίζονται οι Λουίζ Φελίπε και ο μόνιμα εκτός Αντεκάνιε. 

Από την άλλη μεριά, η Ουντινέζε που κάνει πορεία ανάλογη με τη περσινή σεζόν, δε δείχνει σημάδια βελτίωσης και φαίνεται τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα να τελειώνει τη χρονιά πάνω-κάτω στις θέσεις που ήταν και πέρυσι. Για το πρωτάθλημα, έμεινε στην ισοπαλία με την Τζένοα εντός έδρας με σκορ 0-0. Για την Ουντινέζε ισχύει (σε μικρότερο βαθμό βέβαια βάσει ρόστερ) ότι και με την Λάτσιο, δηλαδή οι στόχοι ήταν άλλοι με το εναρκτήριο λάκτισμα της σεζόν και λίγο πριν το τέλος του έτους τη βρίσκει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Έχει δύσκολη αποστολή και παρά την κακή αγωνιστική φόρμα της Λάτσιο, δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Με βάση το μέχρι στιγμής ρεπορτάζ, δεν προκύπτει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για Λούκα Γκότι. 

Εκτίμηση: Ομάδες που δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση, ψάχνουν αμφότερες να κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα αναπροσαρμόζοντας έτσι τα πλάνα και τους στόχους τους. Στα δικά μου μάτια θεωρώ ότι η Λάτσιο είναι το ξεκάθαρο φαβορί κάτι που πιστεύω θα το αποδείξει και στο γήπεδο. Θεωρώ τη νίκη σε συνδυασμό με αρκετά γκολ είναι το πιο πιθανό να συμβεί. Έτσι για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα επιλέξουμε το Λάτσιο & over 2,5. 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 
Mονό
21:45
Λάτσιο - Ουντινέζε
1 & over 2,5
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις