Ποντάρισμα σε όλη την Ευρώπη

Euroleague προγνωστικά

Euroleague προγνωστικά: Ειδικά στοιχήματα, combo και δυάδες με επιλογές από σχεδόν όλα τα παιχνίδια της ημέρας. #Blaze

Καλημέρα και καλή μπασκετική αγωνιστική να έχουμε. Η Euroleague επιστρέφει, με τις ομάδες να έρχονται από μία μικρή διακοπή υποχρεώσεων λόγω εθνικών ομάδων. Πέντε αγώνες σήμερα έχει το πρόγραμμα με τα μάτια να πέφτουν στο παιχνίδι μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ.  Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Μόσχα με απουσίες και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Euroleague προγνωστικά, με ειδικά στοιχήματα αλλά και στήριξη στα φαβορί.

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά. 

Προγνωστικά Euroleague: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός

Φαίνεται να αφήνει πίσω τα άσχημα αποτελέσματα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (7-5). Πλέον μετράει 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια έχοντας ηττηθεί μόνο στην Βαρκελώνη. Η διακοπή βοήθησε προκείμενου να επανέλθουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι τραυματίες. Τόσο ο Μιλουτίνοφ όσο και ο Γκριγκόνις είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι. Οι Ρώσοι έχουν εύκολο πρόγραμμα με ομάδες που έχουν αρνητικό ρεκόρ και θέλουν να τρέξουν σερί νικών. Πολύ δυνατή μέσα στην ρακέτα, θα προσπαθήσει να χτυπήσει εκεί τον Παναθηναϊκό, περιορίζοντας τα περιφερειακά σουτ.

Ίσως στην καλύτερη κατάσταση για φέτος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (3-9) που προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες. Βρίσκεται στην Μόσχα χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ αμφίβολος είναι και ο Παπαγιάννης. Ο ψηλός των πρασίνων ταξίδεψε με την ομάδα αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Euroleague προγνωστικά, με τον Πρίφτη να καλείται να περιορίσει τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ. Θα χρειαστεί να είναι εύστοχοι από την περιφέρεια οι πράσινοι και να συνεχίσουν την καλή τους άμυνα. Να σκοράρει ο Παναθηναϊκός περισσότερα τρίποντα δίνεται σε εξαιρετική απόδοση και θα πονταριστεί. Πιστεύω ότι δεν θα είναι παιχνίδι με υψηλή ένταση και θα ποντάρω να μην δοθεί καμία τεχνική ποινή.

Ώρα για combo

Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε (3-9) υποδέχεται την Μονακό (5-7) με μοναδικό στόχο την νίκη. Βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία η ομάδα του «Σάλε» και θέλει σιγά σιγά να επιστρέψει στις νίκες. Η Μονακό από την άλλη προέρχεται από ήττα σοκ εντός έδρας από την Βιλερμπάν. Αμφίβολος ο Τζέιμς, ενώ εκτός αποστολής είναι ο τραυματίας Βέστερμαν. Παιχνίδι χωρίς αύριο για την Φενέρ, με πιθανή ήττα να οδηγεί την ομάδα σε αλλαγές προσώπων. Νίκη για την Φενέρ αλλά και να πετύχει περισσότερους από 71 πόντους έχει αξία, καθώς η Μονακό αμυντικά έχει προβλήματα.

Παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία είναι και αυτό ανάμεσα στην Ζαλγκίρις (2-10) και την Μπασκόνια (5-7). Οι Λιθουανοί έχουν δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους και υποδέχονται την Μπασκόνια που μετράει μόλις μία νίκη εκτός έδρας. Από τις 29 Οκτωβρίου έχει να δώσει αγώνα εκτός Ισπανίας η Μπασκόνια. Με τον Σπάχια πλέον στο τιμόνι και εκμεταλλευόμενοι την διακοπή οι Βάσκοι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες. Για Euroleague προγνωστικά, θα μεγαλώσουμε το χάντικαπ της Μπασκόνια. Το παιχνίδι θα έχει χαμηλό ρυθμό λογικά με το σκορ να περιμένω να μείνει χαμηλά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ασταμάτητη δείχνει τον τελευταίο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης (10-2) που μετράει πλέον 9 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί με την Μπαρτσελόνα και θέλει να παραμείνει εκεί μία αγωνιστική πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Αγωνιστικά δεν έχει προβλήματα και πλέον με την ομάδα προπονείται κανονικά και ο Ράντολφ. Δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι. Euroleague προγνωστικά με την Ρεάλ να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και περιμένω το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό και υψηλό σκορ.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Μακάμπι (7-5) μακριά από το Ισραήλ έχοντας σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Δέχτηκε 90+ πόντους και στα δύο παιχνίδια και μοιραία ηττήθηκε. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται πλέον στην 7η θέση και δεν θέλει να χάσει και άλλο έδαφος. Χωρίς απουσίες το ρόστερ της ομάδας καλείται να σφίξει αμυντικά και κυνηγήσει μέχρι τέλους το παιχνίδι. Θα χρειαστεί να είναι εύστοχη και το να σκοράρει περισσότερους από 74 πόντους δίνεται σε τιμές διπλασιασμού. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 
Ειδικό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός
Under 0,5 τεχνική ποινή
1.87
BET: 20 units
Μονό
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός
Περισσότερα εύστοχα τρίποντα Παναθηναϊκός
2.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
19:45
Φενέρμπαχτσε - Μονακό
1 & Φενέρμπαχτσε Over 69,5
1.50
20:00
Ζαλγκίρις - Μπασκόνια
2 (+9,5) & Μπασκόνια Under 87,5
1.50
BET: 30 units
Μονό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μακάμπι Over 74,5
1.98
BET: 40 units
Combo
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 & Over 153,5
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις