Αδιάφορα παιχνίδια αλλά με… γκολ

Αδιάφορα παιχνίδια αλλά με... γκολ

Kαλημέρα σύντροφοι, χωρίς γκολ δύσκολα να πας ταμείο. Έτσι κι εμείς επιλέξαμε δυο παιχνίδια την Τετάρτη, και τα δύο τελείωσαν κουλουράκια. Πώς να πάμε ταμείο χωρίς έστω ένα γκολ;

Τέσπα (sic), τα αφήνουμε πίσω μας και επιμένουμε με Ιταλία. Μίλαν εναντίον Μπολόνια. Πολυ καλό σερί έχει η Μίλαν μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Είναι αήττητη τα 8 τελευταία παιχνίδια με 5 νίκες. Από την άλλην η Μπολόνια δεν τα πάει και τόσο καλά. Δεν φαίνεται να την πολυνοιάζει βέβαια, καθώς έχει σωθεί από καιρό και συνεχίζει τα ωραία έργα της που παρουσιάζει κάθε αγωνιστική. Όμως αυτό έχει κι ένα καλό καθώς έχει καταλήξει μετά την καραντίνα να έχει 7/7 παιχνίδια με αμφίτερμα. Μόνο με την Γιουβέντους δεν κατάφερε να σκοράρει, στο πρώτο ματς after quarantine. Έτσι λοιπόν το πιο πιθανό είναι κι αυτό το ματς να λήξει με τέρματα και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως, το γεγονός πως η Μίλαν θέλει τη νίκη, με συνέπεια να καταλήγω σ’ ένα σκορ της τάξεως 2-1, 3-1.

Οπότε αυτό που θα τιμήσω θα είναι το goal/goal & over στην αξιόλογη τιμή 1.90. Τον άσο τον αφήνω στην άκρη καθώς δεν είναι και πολύ άξια εμπιστοσύνης η Μίλαν.

Συνεχίζουμε με Super League και την τελευταία αγωνιστική στο γκρουπ του υποβιβασμού. Ένα ίσως αδιάφορο παιχνίδι που όμως πιστεύω ότι θα έχει γκολ και θέαμα. Αστέρας Τρίπολης – Λαμία. Αήττητος θέλει να τελειώσει τα play out ο Αστέρας κι έχει την ευκαιρία να το πράξει μες στην έδρα του. Η Λαμία ούσα αδιάφορη, θα κατέβει για αναψυχή στη «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κρατώντας τη μοναδική νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, την πρώτη αγωνιστική επί του Παναιτωλικού που ουσιαστικά την έθεσε από την αρχή την πιο αδιάφορη ομάδα του γκρουπ. Δεν μπλέκω με σημείο ως συνήθως, αλλά βλέπω να σκοράρει ο Αστέρας τουλάχιστον δύο γκολ που ίσως είναι αρκετά για να τον διατηρήσουν στην πρώτη θέση. Ο Ράσταβατς ίσως ρίξει κάποια νέα παιδιά στον αγώνα που θα θέλουν να του δείξουν πράγματα. Ειδικά αυτός ο… Αλί Μπαμπά πιστεύω ότι θα σκοράρει αν παίξει από την αρχή.

Στο δια ταύτα, ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα από τη Λαμία και θα προσπαθήσει να προσφέρει και λίγο θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο και στα μπουθ.

Μονό

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Aστέρας over 1,5 (1.80)

Δυάδα (απόδοσης 3.42)

22:45 Μίλαν – Μπολόνια: Goal/goal & over 2,5 (1.90)

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: Aστέρας over 1,5 (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις