ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός με live streaming και 0% γκανιότα*

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός με live streaming και 0% γκανιότα*

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός στη Μόσχα (19:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκός στη Μόσχα (19:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναμφισβήτητα η αποστολή του «τριφυλλιού» είναι δύσκολη, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην Ευρώπη. Οι Μοσχοβίτες έπειτα από τις δύο σερί νίκες με Μπάγερν και Μπασκόνια, φιλοδοξούν να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους, με προορισμό την προνομιούχο 4αδα.

Η ΤΣΣΚΑ στηρίζει πολλά στον παράγοντα της έδρας, όπου αριθμεί 5 νίκες σε 6 αναμετρήσεις (7-5 ρεκόρ συνολικά). Επιθετικά οι Σβεντ, Σενγκέλια, Κλάιμπερν και Φόγκτμαν είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα βρουν απέναντί τους και είναι εκείνοι που τραβούν το… ρωσικό κάρο μέχρι στιγμής.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς νίκης μακριά από το ΟΑΚΑ φέτος (0-7). Γενικότερα, εκτός έδρας δυσκολεύεται σημαντικά, διόλου τυχαίο ότι στην Euroleague το τελευταίο «ροζ φύλλο» αγώνα εντοπίζεται τον περασμένο Φεβρουάριο (12 σερί ήττες). Βέβαια, αυτό δεν συνεπάγεται ότι στη Μόσχα δεν θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την έκπληξη.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 1 (-11,5) :1.83  2 (+11,5): 1.95

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη επιβεβαίωσαν την περασμένη αγωνιστική με τη Ζενίτ ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία (70-64). Ο Νέντοβιτς έχει βρει τον καλό του εαυτό και πυροβολεί έξω από την γραμμή των 6.75, ενώ «αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο αποτελεί η αγωνιστική ετοιμότητα των Παπαγιάννη-Παπαπέτρου. 

Το παρελθόν ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ματς. Την τελευταία τριετία ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει δυο φορές στη Μόσχα (102-106 και 77-78), ενώ την περασμένη σεζόν ηττήθηκε με 93-86.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ”ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ” ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ.

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις