Κλειστό παιχνίδι και tie break στο Φορλί!

Προγνωστικά τένις

Δύο επιλογές απο τον ίδιο αγώνα στο τουρνουά Challenger του Φορλί στα προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Πετυχημένη αποδείχτηκε η πρώτη επιλογή της εβδομάδας στα προγνωστικά τένις με την νίκη των Ιταλών επί των Αμερικανών στο Davis Cup. Είναι χαρακτηριστικό ότι η επιλογή μας αγοράστηκε μια μέρα πριν στο 1.91 και την επόμενη μέρα λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα η τιμή είχε φτάσει και το 1.40 σε κάποιες εταιρίες δείχνοντας ότι πάνω από όλα το είχαμε διαβάσει σωστά!

Σήμερα η μελέτη ανέδειξε επιλογές από το Challenger τουρνουά σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας του Φορλί στην Ιταλία. Εκεί ξεχώρισα τον αγώνα μεταξύ του Αμερικανού Κρεσσί νο122 στον κόσμο και του Ρώσου Καρλόφσκι νο265.

Ο Ρώσος προέρχεται από καλό τουρνουά καθώς την περασμένη βδομάδα ήταν φιναλίστ στο Challenger του Μπαχρέιν ενώ φέτος έχει καλά αποτελέσματα στην σκληρή επιφάνεια με έναν τίτλο σε χαμηλότερη (Futures) διοργάνωση. Ο Κρεσσί από την άλλη έχει αγωνιστεί σε 37 αγώνες στην σκληρή επιφάνεια από τον Ιούλιο και μετά με 24 νίκες και 13 ήττες. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου παίκτη είναι το πολύ καλό σερβις του το οποίο οδηγεί τους αγώνες του σε πολλά games αλλά και σε tie breaks. Ακόμα και οι νίκες του λοιπόν γίνονται κατά κύριο λόγο με μικρή διαφορά σε games για αυτό θα επιλέξουμε την στήριξη στον Καρλόφσκι με χάντικαπ 3,5 games επιλογή που μπορεί να μας βγει ακόμα και σε ήττα του σε 2 σετ π.χ. με 7/6, 6-4.

Η δεύτερη επιλογή από τον ίδιο αγώνα έχει να κάνει με την στατιστική και το πόσο συχνά οι αγώνες του Κρεσσί έχουν tie break. Το γεγονός αυτό έχει να συμβεί 3 συνεχόμενους αγώνες ενώ το ποσοστό εμφάνισης του συγκεκριμένου γεγονότος ειδικά τους τελευταίους μήνες είναι πάνω από 60%. Θα ποντάρουμε λοιπόν στο να έχει τουλάχιστον ένα τάι μπρέικ στην τιμή του 1.90.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
13:40
Καρλόβσκι - Κρέσι
Καρλόβσκι +3,5 games
2.03
BET: 15 units
Μονό
13:40
Καρλόβσκι - Κρέσι
Over 0,5 tie break
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις