ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στοιχηματικές επιλογές με άρωμα… σοσιαλισμού

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Στοιχηματικές επιλογές με άρωμα… σοσιαλισμού

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στοιχηματικές επιλογές με άρωμα… σοσιαλισμού

προγνωστικά

Τον άνθρωπο που θα ηγηθεί του ΚΙΝΑΛ ή του ΠΑΣΟΚ., θα επιλέξουν οι ψηφοφόροι του κόμματος την Κυριακή 5/12 και ο Ατσίδας δίνει τα προγνωστικά του.

Προγνωστικά εσωκομματικών ΚΙΝΑΛ

Οι εσωκομματικές εκλογές των Σοσιαλιστών, μας δίνουν στοιχηματικές ευκαιρίες, καθώς το δυνητικό κέρδος μας δεν προέρχεται μονάχα από το ποδόσφαιρο. Προσωπικά, θα προσπαθήσω να σας παρουσιάσω  το προφίλ του κάθε υποψηφίου μέσα σε λίγες γραμμές. Ενώ θα αναφέρω και τα προγνωστικά μου.

Αρχικά, να τονίσω πως ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά έχει επηρεάσει το κόμμα. Διότι σε περίπτωση υποψηφιότητας της αποθανούσας, θα ήταν το ακλόνητο φαβορί ώστε να παραμείνει η αρχηγός. Ωστόσο, πλέον «μιλάμε» με άλλους όρους και εκεί θα πρέπει να κινηθούμε. Παράλληλα, να υπενθυμίσω πως σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί ο αρχηγός από τον πρώτο γύρο, θα πάμε σε δεύτερο, όπου θα λάβει χώρα την επόμενη Κυριακή 15/12.

Οι υποφήφιοι

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Κρητικός ευρωβουλευτής, είναι 42 ετών, πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός με ένσημα στον ιδιωτικό τομέα. Από τη φοιτητική του ζωή ασχολείται ενεργά με το κόμμα, έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις. Στις Ευρωεκλογές του 2014 και του 2019, εκλέχθηκε ευρωβουλευτής ενώ επιπλέον, στις προηγούμενες εσωκομματικές του κόμματος είχε περάσει στο δεύτερο γύρο, όπου και έχασε την ηγεσία από τη Φώφη Γεννηματά.

Γιώργος Παπανδρέου: Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, γιος του ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου, είναι 69 ετών και έχει σπουδάσει κοινωνιολογία. Έχει διατελέσει υπουργός με διάφορα χαρτοφυλάκια (Παιδείας και Άμυνας). Ο ΓΑΠ, όπως είναι γνωστός, ήταν μεταξύ άλλων, αυτός που εισήγαγε τη χώρα στο «χορό» των Μνημονίων, ενώ επιπλέον έχει πει τη γνωστή φράση «λεφτά υπάρχουν». Με το πέρας της πρωθυπουργικής του θητείας, περιόδευε σε διεθνή πανεπιστήμια αγορεύοντας μπροστά σε φοιτητές, ενώ τα τελευταία χρόνια επανήλθε στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο επί χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι 52 ετών και έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή. Ο Πατρινός υποψήφιος, κατά τη διάρκεια της θητείας του στα έδρανα της βουλής, έχει υπάρξει υπουργός Εργασίας, Υγείας και Παιδείας υπό την πρωθυπουργία των Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά. Έχει επικριθεί για τη διαπόμπευση οροθετικών γυναικών, καθώς το 2012 σε μία επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελλήφθησαν ιερόδουλες με το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης βλάβης. Διότι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έρχονταν σε επαφή με τους πελάτες τους δίχως τη χρήση προφυλακτικού παρόλο που γνώριζαν για την ασθένεια τους. Ο Λοβέρδος, ως υπουργός Υγείας τότε, έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των κατηγορουμένων. Ώστε, όπως είχε πει ο ίδιος, να προστατευτεί η δημόσια υγεία. Από το 2019, είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Χάρης Καστανίδης: Ο παλαιότερος εκ των υποψηφίων, βουλευτής και μέλος του ΠΑΣΟΚ, είναι 65 ετών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής και έχει διατελέσει Υπουργός σε διάφορα υπουργεία (Μεταφορών, Μακεδονίας-Θράκης, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών). Εκλέχτηκε πρώτη φορά το 1981 υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο πατέρας του, Γεώργιος Καστανίδης, ήταν βουλευτής της Ένωσης Κέντρου, και από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Ανδρέα Παπανδρέου.

Παύλος Γερουλάνος: Ο γόνος της οικογένειας Γερουλάνου και Καλιγγά, είναι 55 ετών. Έχει σπουδάσει ιστορία ενώ υπήρξε υπουργός Πολιτισμού το 2009, επί Γιώργου Παπανδρέου. Είχε δηλώσει παραίτηση εξαιτίας της ένοπλης ληστείας στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας, της δεύτερης που αφορούσε το υπουργείο του. Καθώς είχαν κλαπεί και εκθέματα από την Εθνική Πινακοθήκη. Η παραίτηση του, δεν είχε γίνει δεκτή. Όπως ανέφερα και πιο πάνω, είναι γόνος της οικογένειας Γερουλάνου. Ο πατέρας του, Μαρίνος ήταν γραμματέας και τελετάρχης του Βασιλιά Παύλου, ενώ υπήρξε και αυλάρχης της Άννας-Μαρίας. Η μητέρα του, Αιμιλία Καλιγγά, είναι πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη.

Παύλος Χρηστίδης: Ο νεότερος υποψήφιος είναι 38 ετών. Σπούδασε Νομική, ενώ και αυτός, από μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά και με το ΠΑΣΟΚ. Είναι ο πλέον ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, όπου και σχολιάζει διάφορα θέματα και έρχεται σε αντιπαράθεση με άλλους χρήστες. Πολιτικά, το 2013 εξελέγη γραμματέας της Νεολαίας, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, το 2019 η Φώφη Γεννηματά τον επέλεξε για την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας,  ενώ μέχρι και σήμερα είναι ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Προγνωστικά και εκτιμήσεις της εκλογικής μάχης

Εκτίμηση: Στοιχηματικά, θα επιλέξω ως τον επόμενο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, τον Νίκο Ανδρουλάκη σε απόδοση 2.00. Ο Ευρωβουλευτής, θαρρώ, πως έχει όλο το «πακέτο» που πρέπει να έχει ένας αρχηγός και με αυτό το κριτήριο θα τον επιλέξουν οι ψηφοφόροι του κόμματος. Είναι νέος, με εμπειρία από πολιτική και έχει γνώσεις πάνω σε κρίσιμα ζητήματα, ενώ και η θητεία του στην Ευρωβουλή θα τον βοηθήσει ώστε να έχει καθαρότερο μυαλό, ορθότερες αποφάσεις και ποικιλομορφία στις επιλογές του. Έχει εκφράσει την επιθυμία του να αφήσει πίσω την κακή νοοτροπία που υπήρχε στο κόμμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι πολιτικοί του αντίπαλοι, αρχικά ο Γ. Παπανδρέου, θεωρώ πως θα περάσει στο δεύτερο γύρο (μαζί με τον Ανδρουλάκη το βρίσκουμε στο 1.50), αλλά εκεί θα ηττηθεί. Έχει αρχικά το επίθετο που θα του δώσει τις ψήφους από τους παλαιότερους. Αλλά και την επαφή με το νεανικό κόσμο λόγω τον ομιλιών του σε πανεπιστήμια (σ.σ. την ημέρα του debate ήταν απών, κατ΄επιλογή, προτιμώντας να συνομιλήσει με νέους ανθρώπους). Ωστόσο, από τη θητεία του ως πρωθυπουργός ξεκίνησε η πτώση του ΠΑΣΟΚ. Mε τον κόσμο να μην το ξεχνάει και να είναι η τροχοπέδη που θα μπορέσει να πάει μπροστά το κόμμα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, λόγω της ταύτισης με το παλιό «κακό» ΠΑΣΟΚ, θεωρώ πως δε θα μπορέσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα, η θητεία τους ως υπουργός επί Νέας Δημοκρατίας, είναι κάτι που τον στιγμάτισε και οι ψηφοφόροι του κόμματος δύσκολα μπορούν να το ξεχάσουν.

Ο Παύλος Γερουλάνος, παρότι κοπιάζει να παραμείνει στην πολιτική επικαιρότητα, είτε ως υποψήφιος δήμαρχος, είτε ως πρόεδρος του κόμματος, θεωρώ πως του λείπει η ταυτότητα του αρχηγού. Του ανθρώπου που να φαίνεται ότι μπορεί να ηγηθεί, να διοικήσει και να κάνει… κουμάντο.

Ο Χάρης Καστανίδης, όντας ο… παλιός, έχει πιστούς ψηφοφόρους, βγήκε πρώτος στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2019. Κατέχει την περισσότερη εμπειρία από τους αντιπάλους του. Ωστόσο του λείπει η επαφή με τη νεολαία, δείχνοντας πως είναι προσκολλημένος στις εποχές του 80’ και του 90’.

Ο Παύλος Χρηστίδης, θεωρώ, πως επέλεξε να μπει στην κούρσα της ηγεσίας ώστε να αποκτήσει πολιτική φήμη, εμπειρία και να ανοίξει τους ορίζοντες του. Ήταν στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, από τους άλλους υποψηφίους εκφράζει απόλυτα την τέως πρόεδρο. Δηλαδή σε μία πιο ανοιχτή Κεντροαριστερά με στοιχεία Σοσιαλδημοκρατίας, αλλά υστερεί σε άλλα σημαντικά θέματα. Ο νεαρός πολιτικός, μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει από τη μάχη της ηγεσίας, ώστε να επωφεληθεί γι’  αντίστοιχα μελλοντικά εγχειρήματα.

Εν κατακλείδι, οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον του κόμματος αλλά και της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Αυτό που κατάφερε η Φώφη Γεννηματά, να πάρει δηλαδή ένα διαλυμένο κόμμα, με πολλά στελέχη να πηδούν από το «καράβι που βούλιαζε», του 3%, και να το κάνει τρίτη δύναμη, θα πρέπει να δώσει ώθηση στο νέο αρχηγό να το επαναφέρει εκεί που ήταν.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Επόμενος πρόεδρος: Νίκος Ανδρουλάκης
2.00
BET: 15 units
Μονό
Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Ζευγάρι υποψηφίων Β' Γύρου: Νίκος Ανδρουλάκης & Γιώργος Παπανδρέου
1.50
BET: 15 units
Μονό
Εκλογές ΚΙΝΑΛ
Περισσότερες ψήφοι Α' Γύρου: Νίκος Ανδρουλάκης
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις