Βρέχει κόρνερ στο «Σεντ Μέρις»

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Luca Toni, με focus στη Premier League και στον αγώνα Σαουθάμπτον - Λέστερ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματσάρα στο «Σεντ Μέρις»

Σπουδαία αναμέτρηση για την εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Λέστερ στο «Σεντ Μέρις», στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Επιστροφή στη βάση για τους «Αγίους» μετά από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα απέναντι σε Νόριτς και Λίβερπουλ. Ο τεχνικός Χάζενχουτλ φιλοδοξεί να δει την ομάδα του να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να ξεκολλά από τη 15η θέση της κατάταξης, που αντικειμενικά την αδικεί. Κάτι που παρόλα αυτά δεν επετεύχθη τις τέσσερις τελευταίες φορές που οι «Άγιοι» υποδέχτηκαν τη Λέστερ. Σε κάθε περίπτωση θα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη, αντλώντας δύναμη από το ένθερμο κοινό τους. Θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τα μεγάλα αμυντικά κενά των «αλεπούδων».

Στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις οι γηπεδούχοι καθώς δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Άρμστρονγκ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, η συμμετοχή του οποίου κρίνεται αμφίβολη. Κλασικό 4-4-2 από τον Χάζενχουτλ , με τον Γουόρντ-Πράους να ελέγχει το χώρο του κέντρου και τον Γουόλκοτ να τροφοδοτεί το δυνατό δίδυμο Μπρόχα  και Τσε Άνταμς μπροστά.

Από την άλλη πλευρά έχουμε μια Λέστερ σε ανοδική τροχιά. Συμπλήρωσε δύο σερί νίκες απέναντι σε Λέγκια Βαρσοβίας και Γουότφορντ σε Europa League και Premier League αντίστοιχα. Παρουσιάζοντας μεγάλη ευχέρεια στη παραγωγή φάσεων και στο σκοράρισμα. Στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το θετικό μομέντουμ της ομάδας καθώς και την ευνοϊκή παράδοση των τελευταίων ετών και να φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές. Ορεξάτες οι «αλεπούδες» εσχάτως, αποδίδουν ευφάνταστο και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να αναρριχηθούν κι άλλο στη βαθμολογία, στοχεύοντας σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στο τέλος της σεζόν.

Με τον Βάρντι στην κορυφή της επίθεσης κατεβαίνει η Λέστερ, έχοντας σε ρόλο δεκαριού τον καυτό Μάντισον τον οποίο πλαισιώνουν οι Μπαρνς και Λούκμαν στα φτερά. Στυλοβάτης στο κέντρο της άμυνας ο Έβανς, κάτω από τα δοκάρια ο Σμάιχελ. Ξεχωρίζει στα μετόπισθεν ο δυναμικός αριστερό μπακ Τόμας.

Στο δια ταύτα, κλασικό αγγλικό παιχνίδι περιμένω το βράδυ της Τετάρτης στο «Σεντ Μέρις» με έντονο ρυθμό και πολλές συγκινήσεις. Ικανότατες δημιουργικά και οι δύο ομάδες, δεν πρόκειται να κλειστούν. Θα προσφέρουν ένα ματς με πληθώρα επικίνδυνων φάσεων μπροστά από τις δύο εστίες άρα και υψηλή παραγωγικότητα σε κόρνερ. Η πεποίθηση μου αυτή ενισχύεται από τα στατιστικά των δύο αντιπάλων που ανήκουν στο τοπ3 των ομάδων με υψηλότερο μέσο όρο κόρνερ της Premier League. 11,5 ανά αγώνα για τη Σαουθάμπτον με 6,4 υπέρ και 5,2 κατά, 11,1 για τη Λέστερ με την ίδια να κερδίζει 5,3 και να παραχωρεί 5,8. Δυνατή επιλογή το over 10,5 κόρνερ στα προγνωστικά στοιχήματος, θα τιμηθεί χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:30
Σαουθάμπτον - Λέστερ
Over 10,5 κόρνερ
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις