Έβερτον – Λίβερπουλ: Βίοι αντίθετοι στο Μέρσεϊσαϊντ

προγνωστικά

Προγνωστικά στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα στην Έβερτον και την Λίβερπουλ διαθέτει το Bet of the day της Τετάρτης.

Τα προγνωστικά του Bet of the day της Τετάρτης δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν διαφορετικό παιχνίδι. Ολα τα φώτα άλλωστε στο κουπόνι της Τετάρτης πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, ανάμεσα στην Έβερτον και τη Λίβερπουλ.

  • «Γκούντισον Παρκ» (39.572), Λίβερπουλ.
  • Τοπικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.
  • Διατητής: Πολ Τίρνεϊ.
  • Ο Ράφα Μπενίτεθ, ο προπονητής της Έβερτον, έχει περάσει και από τον πάγκο της αποψινής αντιπάλου του. Ως γηπεδούχος έχει απολογισμό 0-1-1, γενικότερα μετράει 2-3-3 απέναντι στους «ρεντς».
  • Το 2010 καταγράφηκε η πιο πρόσφατη εντός έδρας νίκη της Έβερτον επί της Λίβερπουλ (0-8-2 έκτοτε).

Έβερτον

Ρεπορτάζ: Γκέλαρε και στην έδρα της Μπρέντφορντ, εκεί όπου ηττήθηκε με 1-0. Έφτασε το 0-2-5 στις επτά πρόσφατες αναμετρήσεις της, δείχνοντας πως διανύει μία δύσκολη περίοδο κρίσης, με τον Ράφα Μπενίτεθ να αναζητεί το αντίδοτο για την αγωνιστική κατάρρευση της ομάδας του.

Stat attack: Δέχθηκε πρώτη γκολ στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Μετράει 3 σερί no goal, στα οποία δεν έχει σκοράρει.

Αγωνιστικά νέα: Παραμένει εκτός ο τιμωρημένος αμυντικός Χόλγκεϊτ. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Ριτσάρλισον. Παραμένουν εκτός οι Μίνα, Κάλβερτ – Λιούιν και Ντέιβιτς. Αμφίβολος ο Αντρέ Γκόμες, που προπονήθηκε την Τρίτη.

Ενδεκάδα (4-4-2): Πίκφορντ – Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Ντιν – Αλαν, Τάουνσεντ, Ντουκουρέ, Γκρέι – Ροντόν, Ριτσάρλισον.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Έδειξε άγριες διαθέσεις στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στη Σαουθάμπτον, την οποία διέσυρε με 4-0. Από το 37′ είχε πετύχει ήδη τρία τέρματα. Συν τοις άλλοις, έχει να επιδεικνύει δύο διαδοχικές τεσσάρες, καθώς προηγήθηκε αυτή κόντρα στην Άρσεναλ.

Stat attack: Άνοιξε το σκορ στις 9 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της. Στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της επαληθεύτηκε το no goal.

Αγωνιστικά νέα: Ανέτοιμος ο βασικότατος φορ Φιρμίνο. Παραμένουν εκτός οι Γκόμεζ, Κεϊτά και Τζόουνς.

Ενδεκάδα (4-3-3): Αλισον – Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρομπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο – Σαλάχ, Μανέ, Ζότα.

προγνωστικά

Σαφώς και η αναμέτρηση αποτελεί το μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Λίβερπουλ. Ωστόσο, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αντίθετη πορεία. Από το κακό στο χειρότερο η Έβερτον με επτά παιχνίδια δίχως νίκη, ολοένα και πιο ανεβασμένη η Λίβερπουλ. Κρατάμε στα προγνωστικά το διπλό με over 2,5 σε απόδοση 1.91 από τη Novibet.

Μονό
22:15
Έβερτον - Λίβερπουλ
2 & over 2,5
1.91
Μονό
22:15
Έβερτον - Λίβερπουλ
Λίβερπουλ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
2.06
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις