Το κουπόνι σήμερα (Τρίτη 30/11) – Νιούκαστλ μπορείς; Απόδειξε το!

Προγνωστικά του Πάσχα

Το κουπόνι σήμερα (Τρίτη 30 Νοεμβρίου): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού κάθε μέρας.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις

Στο κουπόνι σήμερα παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Σλοβενία Γ – Ελλάδα Γ (19:00): Αυτή είναι η 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ των γυναικών. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την ανώτερη Σλοβενία. Οι Σλοβένες έχουν μόλις μία ήττα έως τώρα και έχουν συγκεντρώσει 10 βαθμούς με γκολ 17-5. Από την άλλη οι Ελληνίδες έχουν 2 νίκες και 3 ήττες με γκολ 5-21. Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο είχε έρθει 4-1 υπέρ της Σλοβενίας.

Νιούκαστλ – Νόριτς (21:30): Ως πότε η Νιούκαστλ θα μείνει χωρίς νίκη. Ούσα τελευταία με 6 βαθμούς απόψε αντιμετωπίζει την Νόριτς, που θεωρητικά πάντα είναι στα μέτρα της. Τα «καναρίνια» είναι σε φόρμα καθώς παραμένουν αήττητα 3 παιχνίδια. Σε 13 αγωνιστικές οι δύο ομάδες έχουν φέρει 8 και 7 over 2,5 γκολ αντίστοιχα. Η Νιούκαστλ σε 29 παιχνίδια στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στην Νόριτς έχει 18 νίκες ένα ποσοστό 62%. Ο άσος έχει αξία στο 1.95.

ΣΠΑΛ – Λέτσε (21:30): Ξεκάθαρο φαβορί η φορμαρισμένη Λέτσε. Μετά από 14 αγωνιστικές έχει μόλις μία ήττα στην Serie B. Βρίσκεται στην 3η θέση και είναι 14(!) παιχνίδια αήττητη. Διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ στην κατηγορία, τον Μασίμο Κόντα με 8 γκολ και 2 ασίστ. Από την άλλη η απογοητευτική ΣΠΑΛ η οποία έχει να κερδίσει στην έδρα της 4 παιχνίδια. Όμως η επιθετική της γραμμή έχει εύκολα το γκολ με συνολικά 15 τέρματα. Μόλις 5 φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν οι δύο τους με την ισοπαλία να μην εμφανίζεται σε κανένα από αυτά.

 Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους (21:45): Η Γιουβέντους θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από την Αταλάντα αλλά και τα όσα ακούγονται περί οικονομικού σκανδάλου και υποβιβασμού της. Απόψε κόντρα στην νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα επιβάλλεται να πάρει τους 3 βαθμούς καθώς θα μείνει και άλλο πίσω. Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι με την χειρότερη άμυνα με 29 γκολ παθητικό και την χειρότερη επίθεση μόλις 11 γκολ. Εκτός για την Γιουβέντους παραμένουν οι  Ράμσει, Ντανίλο, Κιέζα και Ντε σίλιο. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το μακρινό 1999 με την Σαλερνιτάνα να κερδίζει 1-0.

Λίντς – Κρίσταλ Πάλας (22:15): Θα λέγαμε πως οι δύο τους ‘’λατρεύουν’’ την ισοπαλία φέτος. Οι μεν γηπεδούχοι έχουν 6 οι δε φιλοξενούμενοι 7 σε μόλις 14 αγωνιστικές. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει περισσότερες. Τα τελευταία 2 παιχνίδια της Λιντς στην έδρα της ήρθαν και αυτά ισόπαλα ενώ έχει μόλις μία νίκη εντός. Αξίζει να σημειωθεί πως 5/6 ισοπαλίες της ήρθαν από το ημίχρονο , δηλαδή χ/χ. Απόψε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ακόμα μία μεταξύ των δύο ισοδύναμων ομάδων.

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες ειδήσεις στο κουπόνι σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις